Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Držím Japoncům palce.Ať se z toho co nejdříve dostanou
  • Jakto, ze mira dopadu na herni prumysl je marginalni? Bud autor nechape vyznam slova marginalni a pak by nemel pouzivat cizi slova a nebo ho nechapu.

Rovnez nesouhlasim s tim, ze je nepodstatna. Japonsko ted bude v ekonomicke krizi. Uz tak to byla nejzadluzenejsi zeme sveta a ted takovehle skody. Japonsko potrebuje fungujici prumysle a predevsim prijem penez z nej, a to i v pripade prumyslu herniho. Je proto vyznamne, zda se hernimu trhu bude darit nebo ne.
    • sleepless
      Je to nepodstatne s ohledem na tragedii z lidskeho hlediska, nebo je snad dulezitejsi, kdy vyjde nejaka hra? Asi ne. A dopad je zatim vskutku minimalni az zanedbatelny (i kdyz to bylo mysleno spise pro zapad), coz je pro Jap herni firmy jedine stesti. Dokonce i propad cen akcii v teto chvili nic neznamena, protoze je motivovan aktualnimi udalostmi a ne kuprikladu spatnou vykonnosti firmy.
    • Největší dluh v poměru k HDP má Zimbabwe.
  • Nechci nic říkat, ale když jsem viděl k tomu přiložený obrázek, tak první co mě napadlo, bylo vydání hry s názvem Tsunami Tycoon *1*
  • smazáno
    • Porucha v elektrarne zapricinila vybuch sopky? Fakt? Nekecej.
      • Neříkám, že je to příčina. jenom poukazuju na souhrn událostí jak se zhruba stali
  • Pokud chcete podpořit japonsko dárcovskou SMS mrkněte zde http://www.facebook.com/event.php?eid=188231791213372, cena SMS 30 kč, z toho jde na pomoc 27 Kč, SMS jsem poslal.
    • Myslím, že ten kdo bude chtít přispět penězi, tak si cestu najde sám, aniž by mu někdo musel podsouvat nějaké nespolehlivé skupiny.
    • Jozef123
      .....cena SMS 30 kč, z toho jde na pomoc 27 Kč.....a ty tomu veríš pretože to tam napísali *1*
      • No takhle (Česká Armáda Spásy a Humanitární Organizace ADRA) nejsou podvodníci, nikoho nenutim přispět, jen že je možnost přispět. A dávat mi za tohle -3 je od vás hezký. Zde je odkaz přímo na Adru http://www.adra.cz/adra/cz/press-centrum/tiskove-zpravy/seznam-zprav/japonsko-bylo-zasazeno-silnym-zemetresenim-nasledne-vlnou-tsunami.html , ale asi neni dobrý to sem posílat, okdazy na pomoc Japonsku, když jsem potom za kreténa.
        • XindlCZ
          Myslim, ze za kretena urcite nejsi... Ja ti dekuju, me ten odkaz pomohl a snad tech par penez, co jsem mohl dat, pomuze i lidem v Japonsku. Krome DMS totiz muzete poslat penize primo na ucet ADRY, coz je urcite vyhodnejsi.
        • miker17
          zaregistrovat se jako armáda spásy může kdokoliv
          • Souhlasím, podvodníci jsou, budou a bude jich příbývat. Jinak ten první příspěvěk co jsem poslal, zní dost podvodnicky. Pokud by to ovšem byli podvodníci, tak okradli i mě.
            • myslim, že můžeš být v klidu, to číslo i sms jsou pravé, takže jediný co hrozí je, že někdo tu stránku pak po přiživení se na tý události předělá na nějakou reklmaní blbost, to je všechno.
          • to sice na facebooku ano, ale tu konkrétní sms a její číslo už si opravdu jen tak někdo zaregistrovat nemůže.
    • Strč si ten facebook doprdele
  • Jeste by mohli z tech radii zacit poustet nejakou tematickou hudbu. Treba Kdéee domov můj, voda hučí po lučinách....
    • miker17
      a idiot tančí na skalinách
    • Ty seš vážně trouba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit