Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ocenuji velmi pekny sloh, vyborne napsano, z obsahu jsem se dozvedel vse, co jsem chtel.
  • BoB.2
    To musí bejt strašnej vopruz neco jako simulator letu balonem ale chapu že fandy si to najde, ale dát tomu 8/10? *7*
    • Určitě menší opruz než hrát COD, BF, CS či MoH...
    • Tak ano, 8/10 se může někomu zdát moc, ale musíš brát v úvahu, že tady se to hodnocení odvíjí od trochu jiných měřítek. Hru jako tato nejde srovnávat s hrami jako třeba Deus Ex. Srovnávání tu platí v rámci ostatních her podobného žánru, tedy kolejových simulátorů. A z tohohle směru si to tu osmičku klidně zaslouží, protože ta hra bezpochyby nad ostatní svého žánru vyčnívá pěknou grafikou a svižnou hratelností ;) Bobsh to vyystihl nejlépe.
    • bobsh
      a co je na tom špatnýho? Prostě zhodnocení hry v rámci žánru, v kterém nejspíš vyniká (nevim, nehrál jsem tuhle, ani žádnou podobnou hru). Ostatní hry jiných, mainstreamovějších žánrů sice můžou bejt 100x lepší a zábavnější, ale nevim, proč by to mělo omezovat hodnocení okrajových žánrů. Všechno je o zasazení hry do vhodného kontextu.
      A navíc proboha, je to jenom číslo, pro mě osobně je mnohem důležitější text recenze a podle něj si posoudím, jestli je hra dobrá, jestli mě bude bavit a jestli se mi vyplatí. Zdá se mi, že většina čtenářů herních recenzí se kouká snad jenom na to číselné hodnocení a zbytek naprosto ignoruje (to není myšleno přímo na tebe, spíš obecně)
    • smejki
      co by ne?
    • Na druhou stranu by ti fandové, kteří tomu holdují mohli prohlásit třebas o nejmenované střílečce: " To musí být strašnej vopruz něco takovýho, co je ještě horší než střílení bažantů při sezóně, což je realističtější než ona zmiňovaná střílečka. Chápeme, že si to fandy najde, ale dát tomu 9/10? " Tím chci říct, že každý dle svého gusta a navíc je to čtenářská recenze titulu, který si nepochybně nebuduje úkol cílit na hekticko-válečno-nesmyslno komerčně založené hráčstvo...
  • Jak by to asi vypadalo s 3D vision brýlemi? :-)
  • Cosi
    S jakým zápalem se dá popsat hardcore simulátor. Pěkná recenze, trochu delší a moc se zabývající popisem, ale rozhodně mě přesvědčila, že bych to mohl zkusit. A pustte si k tomu The Subways *1*
  • Anal.S
    Božínku, že by der erste hardcore deutsche Simulator co si vyzkouším?
    Už jen kvůli té grafice to vypadá úchvatně. Hodinku si určitě najdu. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit