Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Probdělý víkend a dohráno:-) Parádní zábava, fakt doporučuji. Dal jsem si obtížnost normal, což občas bylo dosti jednoduché, ale u těch 2-3 bossů jsem se zapotil - je dobré nedržet se hlavního příběhu, ale zaměřit se i na vedlejší questy - jsou zajímavé. Jediné co mě zamrzelo byl boj s bossy, kde když nemáte "ty správné" augmentace tak se docela zapotíte. Druhá věc, co bych vytknul je to, že ty avizované "různé" konce vlastně vůbec neovlivňuje to jak hrajete, ale tak poslední hodina hry, kdy buď uděláte 2 side úkoly a pak máte na konci na výběr nebo ne. Poslední mrzutost je final boss, protože s hacking tool nebo hacking na lv 4 je jeho vyřízení záležitost chvíle - spíše bych čekal něco extra tuhého.
  • po prvých hodinách strávených v hre mám zmiešané dojmy. Nezdalo sa niekomu z vás že ovládanie na PC je trochu...kostrbaté,alebo nejak divne tvrdé? neviem ako by som to mal nazvať,možno je to len zvyk...hratelnosť super,svet super,príbeh super,jedinú výhradu mám ku tomu ako sú prepojené dialogy a cutscény...pomalá stealth hratelnosť,a zrazu niekde prídem trigger a spustí sa epic cutscéna ako Adam niekde dobehne aj s hudbou...a dialogy takisto,trochu mi to kazí tú úžasnú atmosféru hry,aleto je len subjektívny pohlad,radšej by som bol keby to bolo trochu plynulejšie....ináč PCčkári,počas cutscén mi vybehne FPS do nebies tak na osemsto...nedá sa to trochu obmedziť?
    • ano mas pravdu mne sa to zdalo tiez, zistil som ze zvysit FOV velmi pomoze, defaultne je nejakych 80 co je na WD monitoroch smiesne, od 95+ je to uz pohoda.
    • Ohladom toho ovladania to mohlo byť zvykom na FPS hry. Tiez ked som prvy krat zapol hru a nedal zoom na zbrani pravym tlacitkom mysky tak to bolo trocha rušive ale celkovo si nemyslim zeby bolo kostrbaté, každopadne trocha vycnieva z FPS šablonky ale mame tu horsie kusky ako napriklad Assassins Creed kde by som to už ovladanie nazval trocha kostrbaté. Tie vysoke FPS počas videi robia nejaku neplechu? U mna vsetko v pohode FPS vybehnu vysoko ale ziadny problem z tym nemam.
      • no jo no na ovládanie sa dá zvyknúť časom....nie nerobí to žiadny problém,ale počul som o prípadoch keĎ pri starcraft 2 vybehlo FPS v kampani na hyperione do stoviek a niektoré karty to nevydržali a prehrievajú sa,tak sa len pre istotu pýtam...tourist diki,vyskúšam
  • Hra je parádní a víceméně ji hraji jedním dechem, ale myslím si že 10/10 si nezaslouží. Hlavně kvůli nedobré umělé inteligenci nepřátel, což je jeden z hlavních prvků každé hry.
  • Dnes jsem poprvé okusil Deus Ex 3 H. R. a zatím jsem trošičku na rozpacích. Rozhodně recenzent přidělil zajímavé výsledné hodnocení, ale tento rok to není ojedinělé. I když např. Portal 2 si 10 z 10 vcelku zasloužil. Nic ale není dokonalé a na každém šprochu pravdy trochu, což platí i v případě této hry. Jedna recenze bohužel vždy bude subjektivní, proto je dobré si projít další hodnocení a články, které Vám pomohou si udělat na hru, alespoň nějaký ten názor. A samozřejmě samotné hraní, Vám buďto původní nabytý dojem z textů recenzentů, potvrdí anebo vyvrátí.
    Osobně mne grafická stránka hry nepřekvapila, protože videa ze hry, která byla před vydáním dostupná Vám mohla lecos napovědět. Další Zaklínač se prostě nedal očekávat. Co mě, ale vůbec nepotěšilo je minimální implementace fyziky a téměř žádná s recenzí se o této součásti prakticky nezmiňuje. Spornou podporu DX11 či zobrazení na více monitorech bych s klidem v srdci oželel, ale takto prehistoricky fungující fyzika v dnešní době, už mi u podobných titulů docela vadí. Její implementace by jistě ještě více pomohla hratelnosti, a to i když se jedná o zničitelnost či maximalní interaktivitu s prostředím. Raději bych si na hru ještě nějaký ten pátek počkal, než abych hrál ve statickém a sterilním prostředí.
    Ale jak už bylo zmiňováno několikrát, tak samotná grafika ani koneckonců fyzika hru netvoří. Naopak vynikajcí hry dotváří jejich komplexnost, promyšlenost, nápaditost, odlišnost od ostatních, originalita, vyváženost, hratelnost, dlouhověkost, apod..
    Zatím jsem teprve na začátku a nechci vynášet předšasné soudy ani nemám tolik času, abych mohl hrát například 18 hodin v kuse. Ale v životě jsem již hrál hry, které mě doslova vtáhly do sebe, do svého nitra a podstaty, do své atmosféry a ne a ne mě pustit. Uvidím jestli toto zažiji i s Deus Ex 3...
  • Nechci se k tomu už vracet,ale teď si začínám plně uvědomovat jak moc jsem potěšen, že na to nadává (resp.je nejvíce "slyšet") přesně ta skupina lidí která má ,ačkoliv se jim autoři snažili poskytnout svými úlitbami útěchu (na jejich místě bych je zavrhl okamžitě stejně jako všechny jim podobný zbytečný kverulanty) a to protože ,dnešní hry oddaní fanboys jen těžko uživí. V případě F3 to autoři provedli obráceně a ačkoliv recenze byly přinejmenším stejně vysoké , na originálku se koukám skrz prsty. Vlastně by si autoři zasloužily extra pochvalu za odvahu, protože není jisté že se jim to vrátí.
  • K dosažení 10/10 musíte stealthovat o tom ta hra je. Jde tam rambit, ale podobně jako například v Hitmanovi to neni žádná zábava.
  • Ta hra je totální shit! Zorasené AI, podprůměrná grafika, nudný svět... 1/10 *11*
    • zprasené... ani prsty mi nepíšou, jaká srágora ta hra je! *12*
      • +1, už je ti líp? neboj to bude dobrý... *7*
      • 16cmfan
        Sa divím, že vôbec vieš používať klávesnicu. *5*
  • U mna human revolution zabodoval. Neviem co mate proti grafike. Textury mohli byt miestami lepsie, ale grafika hru nerobi !! V dnesnej dobe vychadza velmi malo dobrych hier. Tie casy kedy hra bola hlavne o pribehu, zvratoch a moznostiach su davno prec. Dnes su zaujimave bezduche 3D kde je ultra mega grafika , kazdy robi na nich benchmark, ale hru clovek raz prejde a moze ju zahodit za psom. Osobne cim som starsi /momentalne 31 rokov/ tym si viac vyberam hry, ktore su niecim vynimocne a casto sa vraciam k starsim hram, ktore su hratelnostou a zabavou pre mna uplne niekde inde ako dnesne "ultra novinky". Urcite radsej si zahram znova Deus ex 1 ako by som hral Crysis 2. Prave preto ma potesil Human revolution, ktory ma po dlhej dobe prijemne prekvapil - dobry pribeh , pre mna uplne v pohode grafika , kopu alternativnych moznosti a hlavne je to hra ku ktorej sa urcite este znova vratim. Good job Eidos !!
    • To o tej grafike a tak myslis važne? Posledné 4 roky grafika totiž viacmenej stoji na mieste. Inak tie casy ked na grafike nezalazalo? To boli ktoré? Vtedy ked vysoký rozvoj výkonu PC HW konecne umoznilo vytvorit prve 3D hry a konecne mohli vzniknuť FPS žaner? *2*

      Co sa grafiky v Deus EX HR tyka nevidim dvovod preco nemat v tak skvostnej hre aj skvelu grafiku tieto dve veci sa vzajomne nevylucuju a v Zaklinač 2 sme dostaly oboje! Navyse skvela grafika by takuto skvelu hru akou je tento Deus EX udrzala hratelnu velmi dlho. Aj ja mam rad starsie hry a casto sa k niektorym vraciam ale mnohe su z prepacenim fakt po tech stranke tak odporne že nemam silu ich hrať resp. zhadzuje to zazitok hodne dole.
  • krunoslav
    Ještě než vyšel nový díl, koupil sem si oba předchozí na steamu a rozhol se, že si je znovu (dvojku sem ještě nikdy nehrál, nestačila mi v té době grafika) zahraju a dohraju, abych si připomněl příběh, postavy a podobně. U jedničky sem se přes prvotní šok s grafiky bavil královsky. Všechny vzpomínky se vrátili, hrál sem to jako za mlada, ale s plným širokoúhlým rozlišením a vylepšenými texturami. I před vylepšením grafiky sem se občas pozastavil nad tím, jak je to celkově na pohled hezké a hranaté:) dohrál sem za 18 hodin a přitom prolezl snad každý kout a šachtu. Potom sem zkusil dvojku. Vypadala graficky zajímavěji, ale buď sem blbej a nebo ten systém inventáře nefungoval. Navíc mi hra při každém loadingu zčernala a já musel vypínat nějaký program přes ctrl+alt+del. Takže hráno pouze 12 minut. Přišel ten den dojít si pro nový díl. Hned první překvapení bylo, že nechybí manuál alespoň s popisem základních funkcí (dobré čtení na záchod, než se hra nainstaluje). K samotnému hraní. Nechci argumentovat herní dobou, ale od hry sem odsednul až po 21 hodinách a bylo to únavou a ne tím, že bych jí dohrál. musim říct, že takto mě skoro žádná jiná hra nechytla. Alespoň ne žádná co vyšla během posledních dvou, možná tří let. Hlavní linie i vedlejší mise mají smysl, grafika je obstojná, prostřední není suché, postavy a dialogy dobře namluvené. Co se mi už trochu nelíbilo je padání hry v nahrávacích obrazovkách, které ale mohou být způsobené ovladači, nebo mou konfigurací. Ale neděje se to moc často. Hlavní hrdina je klišovitý a moc se mi nelíbí, že má vousy (na některách obrázcích mi připomíná obličej hlavního hrdiny Breaking bad:), ale to je problém čistě můj osobní. Jak už bylo zmíněno, vypadá nový Deus jako remake prvního dílu. Musim říci, že mě se to líbí. Je to stejně dobré jako první díl, ale dovedený skoro k dokonalosti. Záměrně sem nesledoval moc videí a článků, takže sem nebyl přehypovaný a ono se to vyplatilo. Malé slovo k recenzi..Je dobrá, je čtivá a zábavná. Rozhodně lepší, než když se napíše jen počet zbraní a jakou to má grafiku. Pokud vás zajímají spíše takové recenze, můžete si je přečíst na ostatních serverech. A s tím podplácením, to už si snad dělají někteří lidi srandu ne?:D Recenze prostě nemůže být objektivní. Vždy si vzpomenu na film Dead poets society, kde je ukázáný opravdu děsivý způsob rozboru básně. Možná by se podobný nemastný systém měl taky zavést u her a lidi by byli štastní konečně:D
    • 18 hodin? To je malo. To si nejako dost preletel. *1* Dvojku som hral tak, ze asi kazdych 15-20 min sa mi PC bud zaseklo alebo restartovalo. Bolo to blbe, neviem ako sa to da vyriesit, ale "to ona delala, co sem mel delat"? Tych restartov bolo kopec, ale nakoniec som to nejako dohral. *4*
      • krunoslav
        pravda, že sem nešel zrovna tichou cestou, takže sem to prolétl díky tomu o dost rychleji, ale i tak sem se snažil vše prošmejdit. hodně sem si pamatoval z dřívějších dob, kdy sem to hrál, takže sem věděl kam jít a co hledat:)

        a pro pepu: nevím kdo je chocholoušek, ale jestli ti to přijde divný, na záchod sem chodil a jedl sem..někdy se prostě stane, že tě něco tak baví, že u toho prostě vydržíš sedět:) ale jak sem říkal, stalo se to jen párkrát za život. někdo prostě celou noc a den prochlastá, já ji prosedím u super hry.
        • suhlasim, nepamatam, kedy ma nejaka hra tak chytila, ze som zabudal chodit na zachod a jest, az ked som mal mocak vyslovene na prasknutie som rychlo utekal vykonat potrebu, aby som sa mohol cim skor vratit k hraniu :) a pri HR sa mi frajerka musela pchat nahata pod nos, aby som si ju vsimol *1*
    • ty vole :-D 21h v kuse? ty si dobrej případ pro chocholouška :-DDD
  • Hádejte se tu jak chcete, já Deus Ex nikdy nehrál, ale po rozhovoru s kamarádem jsem to riskl a hru si koupil na D2D a rozhodně toho nelituji. Už je to hodně dlouho, co mě nějaká hra připoutala k počítači takovým způsobem, že jsem si málem chtěl brát na druhý den v práci dovolenou jen abych se bez čekání mohl posunout dále v ději a zjistit tak, co bude dál *1*
    S sk1 musím sice trochu souhlasit, že augmentace mohli být do hry zakomponovány trochu lépe, ono se v podstatě opravdu nic moc nevyplatí kromě většího inventáře a hackování a i bez těchto dvou věcí by se člověk ve většině případů obešel. Hackování prostě jen trochu usnadňuje postup ve hře, ale není to nic stěžejního. Grafika rozhodně díru do světa neudělá a např. nadzemka, která se občas městem mihne je k pousmání a spíše by se svými texturami hodila tak do DN3D. Ale na grafiku já osobně až tak nekoukám, pokud má hra co nabídnout.......no a pro mě rozhodně má.
    Pro milovníky ME 1 a Splinter Cell doporučuji *1* , nemůžu si pomoci, ale prostě mě tyto dvě hry jako první napadly, když jsem dokončoval jednu z prvních misí, jak jinak než tichým "stealth" způsobem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit