Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dustojnej nastupce heroes i kdyz ty mesta teda odflakli to je fakt, ale zas bitvy a jednotky jsou super
  • Tak nevim... me se to zatim moc nelibi... ale bez precteni diskuze se nebudu vypisovat...
    • Hm tak ja mam odehrano zatim jen par minut a par komentaru tady mi dava nadeji, ze to nakonec nebude uplne spatne... ovsem presto vsechno je to prvni dil Heroesu, ktery jsem neprivital s nadsenim, radosti a neprekonatelnou chuti hrat a hrat a hrat...
      • Abych rekl pravdu vcera nainstalovany Clash of Might and Magic me chytly mnohem vic... :-)
        O Kings of Bounty hranych nedavno ani nemluve...
  • Bál jsem se aby to nebyl průser, ale vypadá to že to bude zase ten strarej dobrej Heroes jak ho známe, tak si ho zase moc rád zkusim :)
    A jedna neherní poznámka - Iron Maiden se naopak zatraceně "vyvinuli" a moc stejných alb nemají.
    • Co prosim?:-) evidentne si pod "zatracene vyvinuli" predstavuje naprosto odlisny veci. Vic "porad stejny" uz jsou snad jen AC blesk DC
      • Pust si Prowler, pak Run to the hills, pak Wasted Years, pak - Only the good die young, The Edge Of Darkness, The Nomad, Dance Of Death/Journeyman, Brighter than a thousand suns a zakonči to Mother of Mercy, jestli ti všechno připadá stejný, tak nevim nevim co si mam myslet o zvém sluchu *1*
        • Přesně jak píše xpavel. Pokud srovnáváš Run t.t.Hills, Wasted Years s něčím jako je tragédie Dance Of Death a The Final Frontier asi s tím sluchem nás bude víc, ale otázka je kdo ho nemá v pořádku :) Proto se z 90% hrají staré věci na koncertech co? *3*
          • Jenže já tu nemluvim o kvalitě (to je invidiuální pro každého co je pro něj tragédie), ale o progresu. A 90% starších na koncertech? Promiň ale letos v Praze hráli 16 songů a 8 jich bylo novější než rok 2000.
  • Je to dobrá hra akorát mohla být víc graficky náročnejší když uz mam ten nový pc.
    • víc realnější aspon Ray tracing grafiku :-D
  • Skvělá hra, včera sem jí koupil na steamu a nemůžu se nabažit *1* ode mě 9/10.
  • Mi připadá, že se kritizuje za
    A) málo inovací, ta hra je stejná jen v jiný grafice.
    B) ty novinky to uplně zkazily, kde je stará dobrá hratelnost?!
    HoMaM 6 jsem nehrál, ale tohle je takový můj postřeh u diskuzí o pokračováních.
  • genki.sudo
    Je piatok poobede, relaxuj, cestou z práce nechoď hromadnou dopravou ale už si čerstvý vzduch.. A keď prídeš domov tak možno zistíš že osmičkové hodnotenia nie sú koniec sveta.. ;-)
  • Homm III je můj nejoblíbenější. Dokonce jsem si na GoG nedávno koupil Heroes Chronicles.
    Koupím si určitě i 6tku, protože mám Might and Magic rád :D.
  • DLC je mor
  • Tak si udělám malé review a pak zkritizuji ty kritiky, co to tady kritizují :)

    Review : H6 stále Heroes jaký známe jen s pár úpravama více či méně zásadníma. Já osobně malý odklon od stále dokola hraných H3 beru. 5tky beru jako druhý nejlepší díl, ale popravdě to byly trojky jen v nové grafice. No začneme : Trochu se nám změnil styl jednotek a díky tomu už nejsou obyčejní peasanti nepotřební. Základních 7 jednotek se nyní rozděluje do 3 skupin, core, elite a champion, takže složení je 3-3-1 a né 1-7 jako kdysi. Tenhle element dává hře větší taktizování. Možná hru trochu prodlužuje, ale to není na škodu. Heroes vždy byly o taktice a tady ? Tady teprve taktiku potřebujete. Každá! jednotka má své bonusy a schopnosti, které se hodí na bitevním poli a dokonce ta " nejslabší " jednotka má své právoplatné místo v armádě. Balance jednotek je tak akorát vyvážená. Takže tohle je málá změna a podle mne k lepšímu.
    Hrady - Hradů je 5 a zbylé budou přidávány formou free DLC nebo placených datadisků. Mohlo jich být víc, ale kvůli tomu hru nezatratím. Jediná dosavadní nevýhoda je, absence pořádných town screenů. Které ovšem budou oficiálně přidány opravnými patchi. Takže znova, nic vážného. Přehlednost měst je nyní asi nejvíc přehledná co kdy byla. I když ubyl počet budov a poměrně razantně. No jednou z největších změn jsou suroviny.. kámen, dřevo, krystaly a zlato. Původní záměr autorů byl zjednodušit hru. Ono to funguje půl na půl. Na začátku Vás to dost omezuje. Ve finále je jedna drahá surovina výhodou. Proč Vás to omezuje na začátku ? Protože když všechno stojí krystaly tak jich potřebujete víc a víc a to ze začátku rozhodně není snadné. Čili místo urychlení je to zpomalení. Systém území je změna, která nezlepšuje ale nezhoršuje. Je to prostě jen změna. Největší změna je systém hrdinů, dynastií a skillů. autoři sami řekli, že hrdinové budou mít větší vliv na hru, když už máme ve jméně Heroes.. Krom reputací a jimi získaných skillů tu však zásdaní změna není. Kouzla a skilly to potom jo. Kdo hledal magickou věž, ten jí nenajde. Místo toho dostáváte za každy level jeden bod, který investujete tam, kam chcete. A to i do konkrétních kouzel atd. Skillů je opravdu dost a každej si tu najde to, jakým směrem se chce ubírat. Kdo reptá že je to mínus, tak o něm pochybuju, že byl dobrej hráč trojek či pětek. Tahle možnost volby jak postavím svého hrdinu je totiž super. Proč doufat v náhodu, že to tam padne.. Navíc skillu je opravdu tolik, že druhá hra nemusí být stejná. Ještě se vrátím k ozvučení a grafice. Když mi poprvé zahrála hudba, tak krásně jsem si zavzpomínal. Jinak grafika je upravená H5, ale dokonalá co se týče animací a bojiště. Stylizace jednotek je nejlepší co tu byla.. stále barevna ale přitom víc "dospěla" ...

    Nemám čas to dokončit msuím pryč :D
    • Ještě doplním můj příspěvek.
      Oproti 5tkám hra šlape lépe. Čili skirmish s více Ai už není maraton. I když je ve hře poměrně dost loading screenu, v herní části je hra lépe optimalizována.

      Když jsem u Multiplayeru, někdo zmiňoval že hra končí než se hrdina někam dostane. No co já vím, tak při nastavení mapy, si člověk může nastavit snad vše. Obtížnost protivníka, nárust jednotek celkově, rychlost získávání zkušeností !! atd atd. Takže určitě není problém hrdinu dostat na vyšší levli a užít si ty end game skilly. Btw dokonce tu opravdu záleží na typu hrdiny - might nebo magic. Kouzelník nebude mít přístup k vyšším skillům bojové větve a u válečníka naopak.. nikdy si třeba implozi nezakouzlí.

      K animaci měst jsem se vyjádřil. Jsou nyní odfláknuta, ale přibydou formou patche a nebudou zpoplatněny. Co jsem četl i jejich fora, dle datadisků přidají ostatní frakce. 2 na datadisk. Kdo tu oponuje že neche kupovat nedodělanou hru, musím tě zklamat. Hra je dodělaná a vyladěna. Jen hold taková je dneska politika. A jestli budou aktualizovat obsah jak bylo naznačeno, nezlobím se. Disciples 3 je taky dobrá tahovka a má jen tři strany a 4tá přibude až nyní v expansionu.

      Já nechci nikomu hru vnucovat. Ale já sám jsem hrál všechny díly heroes a v každé jsem našel zalíbení. I když 4rky byli "nejhorší" stále to byla poměrně kvalitní hra.
      Tohle píšu, protože je zde mnoha lidí, kteří neprávem kritizují a nejsou sami schopni přijmout změnu. Sám jsem velký fanda série ale RMK 3jek jen s novou grafikou jsem nechtěl. To mi totiž mohlo stačit H3 Wake of Gods.
      Gryf
      • A nekritizuješ náhodou Ty, neprávem ty, co kritizují? Nechápu jak můžeš mluvit za ostatní, je snad jasné, že co hráč, to jiná chuť a styl. Naopak ti mudurlanti co hlásají "obecnou pravdu" jsou ti nejhorší - Ty.

        Jak můžeš o někom, komu se nelíbí rozdělování skill pointů říct, že "to nebyl dobrý hráč trojek" ? To je tak těžké pro tebe pochopit, že to, že byla ve trojkách díky náhodným skillům každá hra jiná, byť na stejné mapě, je naopak jeden z mnoha prvků, co z trojek udělalo tak dlouho hranou klasiku? Mě se tohle skillování taky zamlouvá, ale nebudu tady prášit od huby nějaká obecná moudra.

        Za mě, mohu říct jen to, že to co je na nových Heroesech na prd, co se mi osobně nelíbí, je právě to zjednodušování a zrychlování - Chybí kopa kouzel co jsem já s radostí používal ve trojkách, to že nejdou zabírat nepřátelské doly, také dost narušilo ekonomiku ve hře a už vůbec nemluvím o třech surovinách + zlato. A rasy jsou jako přes kopírák, jen jinak vypadají - například Dungeon a Necropolis v H3 byly naprosto odlišné rasy s odlišným stylem hraní v H6 nic takového není... a mohl bych pokračovat dále...ovšem pouze pod tématem "Mého dojmu" nikoliv unikátní pravdy, s kterou musí každý souhlasit. Prober se chlape...
        • Krom zmíňky o hráčích trojky jsem nikde nekritizoval, protže jsem k tomu neměl čas.
          Takže laskavě ty obecné moudro buď čti pořádně a nebo se nevyjadřuj. Taky Nikde jsem nenapsal že moje pravda je ta jediná pravda. Je to jen názor a pohled na hru, můj" vlastní, jelikož tu jsou i jiné názory, které ovšem jen kritizují. Takže Keine stfu..

          Nikdo tu nerozepsal něco pozitivního nebo druhou stranu mince těch Vašich záporů. Musel jsem napsal taky pohled z druhé strany.

          A nesouhlasím, že rasy jou přes kopírák. To je zase důkaz o tobě, nebo o tom, že si to vlastně nehrál. Jinak bys to nenapsal...
        • jj a prijde ti vyvoj hrdiny zjednodusenej??me teda ne(slzy reputace hromada skillu - paráda) jedine zjednoduseni co vnimam je stavba v hradu + suroviny
        • nesouhlasím :-) ale je to tvůj názor....když si chtěl tak si i ve trojkach pridal skill kterej si chtel nehlede na market of time......co se tyce kouzel tak v petkach jich je polovicka co byla ve trojkach a v6kach je kouzel asi vice nez v 5kach(odhaduju presne to spocitane nemam:-)) takze to ze uz x let nejsou v serii kouzla ze trojky nemuzes snad dat jako minus u 6tek dyt mezi nima jsou dve dalsi hry...rasy probereme priste.-)

          jj prvni odstavec je fakt
      • Eh...maraton?
    • fallout
      naprostý souhlas a palec nahoru... *3*
    • no az na to ze si nekupujeme hry s tym ze toto a toto bude pridane formou DLC alebo patchu (otazka je ci a kedy to bude pridane...) - nebudem predsa vydavat nedokonceny produkt

      na druhu stranu dufam ze to opravia lebo honam je honam :)
    • poslední dobou jsou postřehy hráčů lepší, než recenze od "autorizovaných recenzentů"
      • s timhle naprosto souhlasim, Gryfuv nazor me celkem presvedcil o tom ze si to odpoledne koupim :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit