Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A pokud by vás zajímaly samotné ceny VGA, mezi nominované na hru roku se letos dostaly tituly:

The Elder Scrolls V: Skyrim

WTF? Skyrim este ani nevysiel a uz je nominovany na hru roku? A kde je Witcher 2? Nech idu do boha, k*koti
    • To jsou hry roku 2011, Skyrim výjde v roce 2011. A být tam Witcher 2...teprve bych to měl za zaplacený..neber si to tak, je to dobrá hra, ale tak oslnivá určitě ně, když zapomeneš na fanboyství...vydali betaverzi a dodělávají ji patchema a lidi jsou uvaření z toho, že prej dostávají dlc zdarma, juhůůůů, příště mi stačí vydat jen jméno a scénář hry, zbytek si udělám sám.
    • Holt si to vítězství koupili, to je v těchto soutěžích běžná praxe. Snad sis nemyslel, že vyhraje ten nejlepší. Je to jako u Oskarů, tam taky nevyhrají ty nejlepší kousky. Ceny jako takové jsou podle mého názoru v dnešních dobách bohužel víc politikou než skutečným oceňováním.
  • DarkHawk
    A pokud by vás zajímaly samotné ceny VGA, mezi nominované na hru roku se letos dostaly tituly:

Batman: Arkham City
    Portal 2
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    The Legend of Zelda: Skyward Sword
    Uncharted 3: Drake's Deception
    ----------------------------------------------------------

Podle těch cen VGA je to celkem na ho*no. Nehlasoval bych ani pro jednu z nich, kde je DEAD SPACE 2 a DEUS EX: HUMAN REVOLUTION!?
    • smejki
      Největší hlína je, že Skyrim ještě nevyšel a už je nominovanej. Tlačenka zas. Stejně jako WGA Awards (writer guild of america awards)
    • Za me je to jednoznacne Portal 2.Uz nejakou dobu jsem nehral tak vypiplanou hru jako je prave portal 2.
    • Za mě jednoznačně na hru roku Uncharted 3 a Portal 2. Za nejlepší multiplayer Battlefield 3 (PC verze).
  • kdybyb radši byl AW na Pc
  • Bude to Baldurs Gate 3.Mam to s tajnych zdrojov
    • radsi ne, jeste by z toho bylo FPS
      • skaven123
        a hlavnym tahakom by bol homosex
  • MrSanta
    Já trouba jsem si to nepřečetl celý *7*.
    Ono se má, i podle jiných site, jednat o zbrusu novou značku od nového studia. Takže všechno co jsem doposud psal tak nějak ztrácí smysl. Jsem ostuda *2*
  • ja bych uvital novej icewind dale ale to myslim delal jeste black isle a ne bioware
    • Cahir
      Yep. Navíc Icewind dale je tak trochu akčnějšího rázu než hry od Bioware.
  • Amylee.Anderson
    Těžko to bude DA3 nebo KotOR 3, když píšou, že to má být zbrusu nová hra.
    • MrSanta
      No, BW už jednou avizovalo oznámení zbrusu nové hry a pak z toho vylezlo oznámení Mass Effect 3 s kterým každý počítal. Takže si myslím, že ten DA3 úplně mimo mísu není.
      • to bude zbrusu novy Dragon Age 3 *3*
    • tak a ted hura na konspiracni teorie!!! Co myslite ze to bude? Baldur's Gate III? Neverwinter Nights III?
      • Cahir
        Určitě to nebude NWN ani BG, jelikož Bioware nemá práva na DnD.
        • EuroSamurai
          Neumínusujte mě ale pokud vim tak tyhlety hry sou z universa Forgotten realms takže by to nemělo vadit ne? Nebo je ten svět součástí DnD?
          • MrSanta
            Sám sis odpověděl - Forgotten Realms a DnD jednou jsou. Teda aspoň bráno právní mluvou.
  • Od Bioware bych viděl DA3 Nechce si někdo vsadit?
  • BioWare dela dobre hry, jen mi vadi ta jejich komunisticka idologie.
    • Vrook
      Objasni prosím *15*
      • V jednotě je síla?
        • To neni ani tak komunisticke heslo, jako celkem okridlena rada ktera cloveka predevsim v praveku casto zachranila *15*
          • Co je nejdůležitější ve válce ? Přesila *1*
  • A kde je nominace Zaklínače 2 na hru roku? *8* *16*
    • Přesně, jak to že tam není nejlépe vypadající RPG roku? To se stydí přiznat že při pohledu na Triss poslintali celou klávesnici?? *1* Hlavně že je tam Skyrim, který ještě ani nevišel. *7*
    • hahahah takova blbost ze bylo nominovana na hru roku?
      • Doufám že to byl sarkasmus...
        • Zaklínač je po všech stránkách dokonalá hra. Jednoznačně hra roku. Ten kdo nehraje RPG tak ať nekomentuje.
          • RPG hry jsou jedny z mych nejoblibenejsich a hraju je uz strasne dlouho. A W2 je i tak capina ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit