Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam vsechny dily a tohle bude prvni ktery si nekoupim
  • Takový dotaz...Co má toto společného s Resident Evil? (Kromě jména). *11*
    • Lokace, postavy, příběhové pozadí, B.O.W.s, t-virus, G-virus atd. Takže, krom toho, že se pravda ten původní survival vytratil, to má s Biohazardem společnýho ještě dost.
  • Fu Capcom .. slibovali po Resi 5 , že se vrátí ke kořenům hry a vydají tohle ?! Jsem věrným fanouškem Residenta od Resi jedna na PSX 1 , ale místo aby tahle serie stoupala , tak se propadá úplně do jiného žánru .
  • Takže zpět ke Gamecube emulátoru a remaku prvního Resiho... Vzpomene si ještě někdo na legendární chodbu na začátku hry (s dobrmanama)? *1*
  • dvacetiminutová akce běhu do zavřených dveří?
    • to preboha nevedia spravit animaciu zastavenia pri kolizii s predmetom? hlavne ze vsetko musi byt ultra-top-high-mega graficky dokonale
  • Pete.palis
    tak ten bot narážejcí ze začátku do dveří má dost *1*
  • kurna dal sem spatne rok a ted mi to uz neche najet *16* *1*
  • Můj oblíbený Rezi je pryč.Nekoupím si to.
  • Dvacetimiutová ? *15*
  • Když si vzpomenu na Resident Evil 3-Nemesis,tak ještě tedˇmám mráz v zádech,už od doby,kdy vyšla tahle série ze survival modu to stojí za prd.
    Další příklad hry,která šla z vrcholu rovnou do šuplíku,viz Need for Speed nebo třeba takový Medal of Honor.
    • Resident evil 2 a 3 (Nemesis) měli tak perfektní atmosféru, kterou žádná hra (kromě Silent Hill 1-3, která těží z trochu jiných prvků) do teď podle mě nepřekonala.
      Nechápu proč nezůstali u survival hororů s předrenderovaným pozadím. Řekl bych, že to tomu dodávalo perfektní atmosféru. A takový Resi: Nemesis ve zpracování alá Resi:Zero a ještě k tomu na PC, to by byl hukot...to bych moc chtěl... *13*
    • Poslední medal byl super.
      • God-of-War
        jenom ten konec *9* R.I.P.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit