Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jo, to zase nVidia optimalizovala a takhle to dopadlo.
    Stejná tesselace, jako u crysis 2.

Škoda že společnost, která kdysi dokázala ze hry opravdu vytřískat kus pozlátka navíc, dnes dělá takové blbosti. Jako hráče mě štve vidět. čeho byli schopní v minulosti a co dělají dnes.
    • Donedávna jsem měl 9800 GT teďka jsem si pořídil 460 GTX OC a musím říct, že jak 9800, tak 460 jsem neměl ani nemám problém. Je fakt, že batmana jsem nehral, ale BF3, Rage, Dead Space 2 bez problému.
  • Chápem že vytvoriť hru nie je jednoduché ale ako je možné že v poslednej dobe vychádzajú hry s problémami ako Batman alebo Rage? Beta nič? Toto nie su drobné bugy ktoré ujdu pozornosti.. o desať rokov budeme kupovať hry v pre-alpha verzii a potom nám autori veľkodušne ponúknu DLC s patchom za plnú cenu?
  • trolo
    mozem sa spytat niekoho kto pouziva steam preco hra neni na steame? mal som ju tam normalne aj moznost si predobjednat s 20% zlavou ale cca pred 5 dnami zmizla a ukazuje ze hra nieje dostupna v mojom regione or bla bla bla.... to akoze stiahli batmana pre slovakov zo steamu? :D
    • no mě už se to na steamu nějakou dobu preloaduje :-D jenom to jede strašně pomalu
  • A čtenáři games.cz doporučují hrát zadarmo.
  • farrao
    Zapněte mozky v Rocksteady, doporučují PC hráči... *6*
  • a za tohle maji lidi platit *1* ach jo, kdy v posledni dobe vysla hra, ktera nemela problemy s grafikou, zabugovanosti, s padanim behem hrani, s doskakovanim textur atd. ? Nakonec budou vydavatele platit hrace, protoze delaji beta testery *1* ceho ja si na teto zemi jeste nedoziju
  • NonSuch
    aaaaa, proc jen jede ten preload tak pomalu :D ty podzimni slevy dostaly steam jako uz tradicne do kolen :D
  • se nepotento...hru nehrajete prece kvuli excelentni grafice...naopak je fajn, ze si svou chybu alespon priznaji...a necekali jsme o moc dele nez konzolisti *6*
    • Souhlasím. Opravny patch brzo vyjde, nechapu ten povyk. PC komunita nadava furt a skoro na vse, tezko se zavdecit.
    • myslim ze to ze se priznaji je stejne polehcujici okolnost jako se na policii priznat ke kradezi. Nejde o to, ze si to priznaji, jde o to ze dnes vsichni vyvojari, nebo aspon 90% odklada hry protoze je MUSI VYLADIT. Nekteri dokonce testuji hru tak dlouho, ze ji vydaj jeste horsi nez kdyby ji netestovali vubec a pak se vsichni hrozne rozciluji jak se jim na PC nevyplati delat. Herni svet vidi uz jen konzole a jak maji udelat hru na PC jsou jen problemy. Asi taky poslu do prodejny postel bez noh a skrin bez dveri a potom si priznam chybu az to lidi sestavi
  • A tak stane se. Nakonec kdo nemel problemy s dx 11 *1*
  • 560 je slabá... nečekej zázraky
    • Mam 460ku a všechny hry mi jedou na nejvyssi mozny detaily, tak tu nepycuj
      • Ty mladej, prosimtě, hnedka nenadávej... a k tomu že ti jede všechno na maximum :D:D: trošku lol...

Ono není na maximum s grafikou 460 a s grafikou třeba 480 :) Vypadá to trošku jinak :) Tak se uklidni :)
      • Hej presne tak, mam taky 460 a naprosto bez problemu si zahraju vse (jasne BF3 mi nejede na ultra mega hyper detajly, ale uplne na pohodu na vysoke) takze 100% souhlas.
        • Tak to jsem nemusel 460 měnit za 560 Ti. Vlastně se mi to ale vyplatilo, protože teď si skutečně můžu vše zahrát na plný detaily fe Full HD. S 460 to v některých hrách prostě nešlo:)
      • Minecraft fan? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit