Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A podle čeho si kupuješ hry? Podle trailerů, kde je z 99% to nejlepší ve dvou minutách a zbytek hry je výměšek tlustého střeva nebo podle velmi pochybných hodnoceních na "herních" magazínech?
    Víš on je docela problém, že vychází i málo demoverzí a ty co vyjdou většinou trpí tím, čím trailery. Jak se pak člověk může rozhodnout zda si hru koupí nebo ne, když si ji nemá jak "ošahat" a tím pádem kupuje zajíce v pytli? Líbí se mi např cesta, kterou se nyní vydal Ubisoft, kdy části hry nejsou dostupné pokud člověk není online.
    • ucho
      pokud se člověk neumí rozhodnout z informací kolem sebe, měli by mu rodiče sebrat peníze a nenechat ho nic nakupovat, takový člověk není svéprávný.
      • Amylee.Anderson
        Ale prd. To máš jak s oblečením v krámě a na netu. Na netu můžeš odhadnou, ale v krámě s i to ohmatáš, vyskoušíš a uvidíš.
  • hovadina na n-tou...zvlášť, když to roztrubují dřív, než to vůbec vydali, tak to dopadne tak, že tam ve výsledku nebude nic, protože teď, když už to pirátům řekli, nebudou ti mít žádnej problém to cracknout

    narozdíl od ochran v Armách např. kde trvá, než se na některý z těch hovadin, který často vypadaj jak obyčejný bugy přijde, nebo tradiční vykopnutí po sezóně z týmu ve Fifě(což bylo asi tak po 2-3 letech už ale taky provařený), protože jak se crackeři předháněj, tak nemaj čas to zkoušet tak dlouho, jako trvá odjet celou sezónu Fify např...každopádně v těchto případech o tom nikdo nemluvil, takže se to nevěděli, ne jak tady užvanění chorvati...
    • pane, vy jste 100 let za opicema LoL, nejdřív si něco nastudujte než začnete psát sra*ky.
      SS3 jsem prošel už před týdnem (original steam verze)
    • ucho
      ta hra už je 14 dnů venku...
    • Phillios191
      *1* *1* a piráti asi hry netestují co? :D ikdyby to nikdo neřekl, tak by to prolomili :)
  • tahle novinka mela vyjit pred tydnem, prave nyni uz je Serious Sam 3 prolomeny (vysel novy crack = zadny skorpion po 10 minutach hrani) :(
  • -- viva la system diskuze --
  • Phillios191
    Vše je jen otázka času :) prolomit jde všechno, co si budem nalhávat...
  • proč, když dokážou zjistit, jestli teda ta verze je cracklá, nebo ne, tak že nezakážou rovnou spuštění hry a patlaj se s nějákym škorpionem??
    • Phillios191
      proč asi, aby byl croteam známej :) trigger netrigger... stejně to cracknou a pujde to dohrát :) když už zábava, tak i pro piráty *2*
  • Je miloučký jak zaslepení někteří umíte být. Dělat hrdinu dobra na fóru umí každej...
    Není totiž warez jako warez.
    Není demo -> warez ok. Dobrá hra -> koupě, špatná -> nehrát, warez newarez.
    (i když v podlední době si raději dávám trial na OnLive.)

    Na PSP si rád dám CFW a hraju ISO hry zatímco moje UMD bezpečně odpočívají v krabici a hra se mi z karty ještě rychleji nahrává. A navíc na CFW mám homebrew a pluginy.

    Špatný warez je špatný. Všechen warez není špatný.
    Špatný warez je, když si 15 letej kluk myslí, že na stáhlým BF3 mu musí jít 100% multiplayer a diví se, když na konci RELOADED instalace vyzkočí zpráva, ať podporuje vývojáře koupí her.
    Není warez jako warez. Nikdy na to nezapomeňte. Až to pochopíte, tak se budete plácat do hlavy jak slepě tu vyznívají některé komentáře.
    • Neni dobry warez, warez je vzdy spatny, je to bezohlednd porusovani prav nekoho jineho, vzdy, at te k tomu vedou jakekoli umysly.
      • SirArag
        Příklad. Ke hře není demo, není na OnLive ani nikde jinde, videa mi toho o hraní moc neřeknou a já chci vědět jestli má cenu do toho vrážet prachy (v tomto případě dejme tomu, že to cenu nemá).

        Máme možnosti (bude jich nejspíš o dost víc, ale tyhle jsou podle mě hlavní):
        1) Stáhnout hru, dohrát ji a říct si, že to stejně byla blbost (podle mě špatně..i když jsem to taky udělal).
        2) Stáhnout hru, vyzkoušet prvních pár minut, vymazat
        3) Koupit, vyzkoušet, po pár minutách odinstalovat a mlátit se do hlavy za co jsem to vlastně tu tisícovku vyhodil

        U mě prostě vyhrává druhá možnost.
        Je mi jasné, že takhle to udělá jen malé procento těch co si hru upirátí, ale já ti chtěl dát příklad toho "dobrého" warezu :)
        A samozřejmě tahle ochrana se mi líbí víc než nějaké DRM od Ubisoftu :)
        • Moznost 3) je nekompletni. Mas preci moznost hru prodat do herniho bazaru nebo na internetu, tedy za ni ziskat zpet nejake penize. Ja jsem to se svymi PS3 tituly uz nekoliktrat udelal. Chapu ale, ze na PC je to tezky. Zvlast kdyz hru porizujes treba ze Steamu nebo GoG.
          • SirArag
            Pravda, to mě předtím nenapadlo.
            Některé herní společnosti si ale stejně budou myslet, že lidi co prodávají hry do bazaru (a ti co je tam kupují) jsou stejní jako piráti :)

            Peníze za to sice dostanu, ale určitě ne všechny. Pořád se to dá prodat nějakému kamarádovi. Problém ale nastane, když ji nikdo nechce.

            Navíc když hru stáhnu a po pár minutách mě přestane bavit tak i pár stovek (o které přijdeš i pokud to prodáš do bazaru, protože pochybuju, že to někde prodáš za plnou cenu) je moc.
            • SirArag
              To jo. Škoda, že něco takového není i u nás.
              Já si myslím, že s rozumnou cenou by to mělo úspěch možná i tady.

              I když.. zajímalo by mě, kolik her by se po prvním vypůjčení vůbec vrátilo zpět.
            • Je pravda, ze kdyz hra stoji $60, tak ji nejspis prodasi tak mezi $40-50, pokud je ve vybornem (jako novem stavu). Takze ztrata tam je, to kazdopadne.

              Je take skoda, ze bazary nejsou brany jako dobra distribuce her. Pritom GameStop na tom jede celkem dost, a ebay je take vybornym mistem pro ziskani levnych titulu.

              Jeste mne napada jedna moznost, ta bohuzel ale v Cesku neni. V USA funguje velke mnozstvi pujcoven her, kde si muzes za poplatek vypujcit hru ktera te zajima. Klidne si ji zahrajes pres vikend a v pondeli ji posles zpatky. No a kdyz se ti hra libi, tak si ji pak pujdes koupit.
    • davidBray
      není miloučký to co tady tvrdíš, představ si, že 10 lidí vleze do kina okýnkem od hajzlíku, podívají se na film, pobaví se, řeknou si jak se film líbil. Kolik si myslíš, že z těch 10 lidí půjde ke kase a zpětně film zaplatí potom co ho už viděli? Já si myslím, že žádnej. Protože když něco zaplatit chci tak to udělám hned a to co tady vykládáš jsou jen alibistický řeči. Jestli hry kradeš tak si to klidně dělej dál, mě je to v paži, ale nemel tady tyhle nesmysly.
      • Ano, očekávaná odpověď. A legitimní. Odpovědi viz jak jsem psal kolegům Dethklokovi a Dukeovi.
        • davidBray
          dobrý den, omlouvám se že jsem Vám ukradl vaše nové Ferrari. Tady Lojza si ho chce koupit, ale neví jestli to z něj udělá dostatečnýho machra a sbalí hodně ženských. Za ten blatník a přední světlo se omlouváme, ale za to zrcátko už nemůžeme .. Pak sme si teda řekli, že je to stejně moc peněz .. ženský sme nesbalili žádný a pak nám ještě došel benál, na kterej sme neměli prachy, tak sice sme si jakože užili fajn večer, ale dál už nemáme zájem ..

          chápeš to?
          • Auta =/= hry, stáhnutím hry z internetu se nepoškodí PC vývojářů ani jim nezmizí zdrojový kód hry.

            Generalizuješ, tak budu taky.

            V Praze do mě vrazil člověk a neomluvil se a taky mi tam ukradli tašku... všichni pražani jsou jasně kkti. Pravda?
            • davideBrayi ty jsi úplně mimo.

              Tvoje argumenty jsou nula nic. Radši se dál nezapojuj.
            • davidBray
              a teď ještě tu pohádku jak tě malej zelenej mužík nutí hrát všechny ty hry, který si nejdřív musíš stáhnout, potom zpětně zaplatit a nikdy je už nehrát :)))
            • Ty prostě nechápeš zásadní fakt.

              Když si někdo na zkoušku půjčí ferrari, tak ferrari je chvíli fyzicky pryč a je opotřebované a zmizí benzín.

              Když si stáhneš hru na zkoušku, tak mi řekni co je fyzicky pryč, co se opotřebuje a co zmizí.

              Pokud tento rozdíl nechápeš, tak naše diskuze nemá cenu a změníme téma na počasí.
            • davidBray
              ale ho ferrari taky ukradli jen na zkoušku, jako když se v kině podíváš na film bez placení, stáhneš hru, tohle není generalizování,

              jasně, ukradl chleba aby nakrmil hladovou rodinu ... Hugo už je dávno tuhej .. :)
    • Plus
    • Promin Miki, ja s tebou proste na tohle tema nemuzu souhlasit. Vetsina lidi totiz neni tak poctiva, aby si koupili hru kteru si stahnou odnekud z internetu. Je to skoda, ale je to bohuzel tak. A vetsina hracu, kterym jde o single-player vetsinou stazenou hru nikdy nekoupi, protoze kdyz ji dohrali, tak proc vyhazovat penize, ze ano?
      • V tom pripade my vysvetli proc takovou hru kupovat kdyz ji jednou zahrajes a pak uz ji smazes ? Souhlasim s clankem co se tu pred nejakou dobou obevil ze problem neni v piratsky scene ale v nedostatecny kvalite her tzn ze se to nevyplati za tu cenu koupit. Hra musí mit bud rozlehly a kvalitni singlplayer nejlip podporeny modderama a nebo ( jako bf3 apod.) kvalitni multiplayer aby se ta koupe vyplatila. Proto hraju MMO protoze tam se to zkratka vyplati vetsinou nejvic
        • Aha ... takze nakonec je problem vlastne jen ve vyvojarich, a ne v lidech kteri pirati hry? To je hodne dobry alibismus, opravdu.

          PS: O MMO hrach mi ani nemluv. Jeste ted mam husi kuzi z te hruzy co jsem zazil ve WoW.
      • ano mas pravdu to co rika MIKI je proste idealismus ale takhle to nefunguje... vidim to kolem sebe... nicmene jedno velice jiste, pokud hra nema MP tak to ze si ji nekdo koupi je pak miimalni sance (stahuju to na sve okoli mozna CR)
        • No ano, je to idealismus. Ale je to taky jedna strana problému.

          A vždy je lepší vidět co nejvíc stran nějaké věci.
          A z komentářů některých se zdálo, že některým strany unikají a vidí pouze jednu a ani si neuvědomují existenci dalších.

          A vidět jednu stranu je vždy špatné. Vznikají z toho špatná rozhodnutí a názory.

          To, že většina Romů je špatných neznamená, že všichni jsou.
          atd.
          atd.
          • Walldstein
            "Jen Sith vidí černobíle.." čili: "Nekupuješ hry jsi PIRÁT a jsi ŠPATNÝČLOVĚK bez ohledu na to co tě k tomu pirátování vedlo.."

            Toliko k tomu vidění jen jedné strany a uvažování 90% komentujících v tomhle tématu..
      • V tom případě je chyba v lidech, ne v samotném pirátství a konceptu sdílení.

        It isn't wrong, people make it wrong.
    • Amylee.Anderson
      Amen.
  • Už jen kvůli škorpíkovi mě láká i ta pirátská verze....nemůžu se dočkat, až se z toho, jak to ti největší borci budou hrát se škorpym za zadkem a zaplaví tim celý youtube......on by to vůbec nebyl špatnej samostatnej herní mod pro nás odrostlejší, kteří si jakoukoliv dnešní FPS na easy pustíme jen notně ožralí....... *5* *1*
    • a trebas nekdo crackne i cracknutou hru a pribude tam i 2. skorpion. Sen kazdeho hardcore hrace :)
  • haha... mali by dat statistiky ze kolko ludi pre to vola na Technicku podporu :D (najlepsie s vyhrazkou ze ked im nepomozu tak chcu vratit peniaze) good job pani
  • Přesně tak.Zdechněte vy warezácký d ě v k y.
    • XorxoxTalarius
      Lidi jako ty mam rad ... vsadim se za kdybych ti prolezl kompl tak bych tam urcite nasel nejaky nelegalni software.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit