Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teraz všetky nedostatky Skrimu budete negovať vetou:Veď je to fantasy.Tak keď je to fantasy prečo nieje hrad postavený na skale o priemere špednlíku?Veď je to fantasy!Prečo tam nie sú lietajúce ostrovy ?Veď je to fantasy!Nejeden človek by si začal myslieť že v Bethesde nevedia čo je to fantasy ale kedže to je veľmi široký pojem nechám to tak....Určite mi dáte milión dislike ale holt gambleri nedajú dopustiť na svoje automaty....
  • Vávro, vyděls někdy smrky?

    Víš jak vypadají smrky v tajze na Sibiři, nebo někde jinde na severu?
    Na Sibiři roste smrk jeden měsíc v roce (tzv. přírůstek). To znamená, že padesátiletý smrk tam vypadá jako by byl u nás dvouroční, pěstovaný v lesní školce. Ve Skyrimu jsou akorát kmeny trošku širší, jinak je vše OK. Zjistit to lze i v jákemkoliv filmu BBC o tajze a Sibiři.
    • smejki
      http://earthobservatory.nasa.gov/Features/SiberiaBlog2008/images/Siberia2008_dead_trees.jpg
      • A to je dokladem ceho?
        Ze je bethesda blba, protoze neudelala stromy ve svym fantasy svete presne podle tehle konkretnich?
        Nehelede na to, ze na ty sibiri asi tech stromu par bude, a myslim ze Ron ma vicemene pravdu *7*
        Sam bych Vavroj nektery vytky uznal, ale drzet se zuby nehty i takovychle nesmyslu?? To snad ne.
        Ty "jezera na vrcholcich hor" byste mu taky podepsali? *1*
        • smejki
          To není dokladem ničeho, to je post obrázku sibiřského smrku (nebo něčeho příbuzného). Ať se každý rozhodne, jestli to má Skyrtim blbě nebo dobře.

          Tedy... já zas si musím s Vávrou zanotovat v tom, že mě sere, jak si lidi na jednoduchou, úplně prostou větu/prostý obrázek nabalí čtyři miliardy dalších výmyslů a domyslů, včetně všemožných motivací postujícího, proč vůbec něco postoval, namísto toho, aby přijali prostou a holou informaci - obrázek sibiřského smrku/klenby ve Skyrimu jsou blbě/kamera v intru Skyrimu je nastavená blbě. *7*

          Ještě nejvíc supr je, jak mi pod tíhou vlastních konstrukcí vlepíš mínus a nepřímo mě nazveš slepým Vávrovým fandou (viz podepisování jezer). Já o jinakosti sibiřských stromů nikdy neslyšel, tak jsem si je dohledal a musím říct, že to má Skyrim celkem dobře. A to už vůbec nemluvím o tom, že mě osobně ve Skyrimu stromy nevadily, ani trochu.
          • To mnozny cislo jsem pouzil prave proto, ze to nebylo mireny az tak na tebe. To bylo vsem zaslepenym vavromilum.
            A co jsem si tady vsiml, tak jsi ohledne skyrimu vzdycky byl na jeho strane.
            Potom se nediv, ze kdyz bez jakyhokoli komentare plesknes k opozicnimu nazoru fotku (ktera mi navic s Ronovym komentarem dvakrat nekoresponduje), beru to jako pokus o jednoduchej ster.
            Ta fotka mi teda stromy ve skyrimu nepripomina ani omylem, zato kdejakej jinej les ano.
            Kdyz uz se tam toho drzel jako kliste, tak mohl pro nas tupce aspon rict neco konkretnejsiho nez "to proste nevypada jako smrk"
            Ale co uz. Stastny a vesely
  • filias
    Doteď jsem Vávru uznával, teď u mě ale DOST klesnul. Na té "diskusi" se ukázalo, že je to jen sebestředný id*** - můj názor je jediný správný a těm co se to nelíbí jsou kr***.
    Tohle tedy opravdu ne... Pak jsem si ho musel už jen přetáčet - nezvete ho už prosím vás.
    • Tak volá sa to fight club a ty chceš pozerať na 3 novinárov ktorý pijú čaj?
      • zdeeneek
        Tak Vavra at si ma klidne nazor jakej chce, je to jeho pravo. Problem vidim v tom, jak ho vehementne prosazuje stylem: ja jsem buh, vsechno vim nejlip a vy ostatni jste magori. Protoze ho neznam osobne tak nemuzu rict jestli to tak skutecne je, ale takhle to na me jako posluchace pusobi.
        • Pre mňa je dôležité či počúvam tea club alebo fight club a nie aký má kto názor a kto si myslí že je boh...
          • zdeeneek
            Takze je pro tebe dulezity, ze se tam hadaji a je jedno o co a jakym zpusobem? *1*
            • Podle mě to není o hádání, osobně hádky nevyhledávám, ale je to spíš o tom, že Vávra svým přímočarým stylem nutí ostatní, aby i oni svoje názory vyslovovali přímočaře, zjednodušeně a tímpádem zajímavě. Bez Vávry všichni mluví jaksi uhlazeně, příliš obecně, aby nikoho nenaštvali (možná tak jak jsou zvyklí ze svých recenzí) a na konci věty už půlka posluchačů usíná.
            • To som nenapísal.... myslel som to tak že premňa je dôležité že to tam "žije" (nie zo všetkým vždy súhlasím samozrejme)
    • Naopak, zvát aspoň jedno do měsíce, s Danem Vávrou název Fight Club nabývá na smyslu :)

      Celkově jeden z nejpovedenějších FC, a to díky všem diskutujícím!
  • zdeeneek

    Hopsani ve wow kazi zazitek ze hry. A co behani v single rpg?

    Wow hraju na rpg serveru a i tam neni nic zvlastniho kdyz sedim v hospode, skrz dvere skoci dovnitr postava, ktera prohopsa po cele mistnosti 2x dokola a zase vyhopsne dverma ven. Nijak mne to nevadi ani nekazi zazitek ze hry - i v normalnim zivote existuji blazni, tak proc by nemohli byt pomatenci i v mmorpg? Je jasny, ze 99 (mozna i 100%) tech hopsacu nehopsa v ramci rpg a hrani si na blazna, ale to je prece jedno - ja si muzu rikat, ze jo.
    A jeste dotaz k tomu, ze takova vec nekomu kazi zazitek ze hry. V single rpg se da vetsinou volit jestli postava beha/chodi. Logicky by bylo, kdyby hrac celou dobu pouzival chuzi a beh zapnul jen v kritickych situacich - v boji nebo pri uteku z boje. Ale ruku na srdce, hrac chuzi pouzije jen vyjimecne a celou hru beha jak fretka (pri plneni ukolu se cestuje z jednoho konce mapy na druhou a kdyby hrac jen chodil tak mu to zabere spoustu casu) Ted nastava cas k polozeni otazky - kdyz nekomu hopsani kazi zazitek ze hry, tak tohle by mu melo zazitek ze hry kazit taky, ne? Jaky je rozdil mezi tim, kdyz v mmorpg potkate hopsajici postavu a mezi tim, kdyz v single rpg prijdete treba do nejakyho mesta, kde vsechny npc chodi a jen vase postava tam pobiham jak blazen? *1*
    Podle me vubec zadny. V obou pripadech se tam objevuje element (hopsajici cizi postava v mmo, behajici hrac v single rpg) ktery se vymyka okolnimu prostredi. Proc to teda v mmo vadi a v singlu ne? *7*
    • protože hopsání o vlastníkovi postavy nevyhnutelně naznačuje, že buď ještě není dostatečně psychicky vyvinutý, nebo je to r*-tard.

      Nezaměňuj chození v mmo (snaha o zrychlení tempa hry) se snahou o debilismus.
      • já hopsám a pobíhám vždy dokola ani si neuvědumoji když se bavim s kamošema na TSku nebo když probirame taktiku na raidu tak se přistihnu při hopsajdání a pobíhání no co už my retardi jsme prostě jiní :))
        • zdeeneek
          Ja si taky obcas zahopsam. Vetsinou to mam spojeny s obycejnou radosti z toho, ze jsem po delsi absenci zase ve hre (nekdy proste neni kvuli praci a jinym vecem cas pripojit se treba nekolik dni po sobe) . Za retarda se kvuli tomu nepovazuju *4*
          Hlavne nechapu jak to nekomu muze kazit herni zazitek. To je jak kdyby clovek prestal jezdit autobusem kvuli tomu, ze tam potkal parkrat lidi, kteri byli pro nej nejakym zpusobem neprijemni (napr. delali bordel, bavili se mezi sebou zpusobem, ze vyrvavali na celej bus atd.) a tim mu zkazili zazitek z cestovani *4*
      • zdeeneek
        Promin, ale to je teda peknej nesmysl. Protoze hraju asi 3 roky na jednom serveru, tak uz tam znam docela hodne postav a vim jak se chovaji. I hrace, jehoz postavu obcas vidim v jednu chvili skakat jak gumidka, je mozny za chvili potkat jak se kvalitne venuje role-playingu na urovni o ktere bys ani neveril, ze je ji schopen.
        Rovnice ten kdo hopsa=retard je chybna.
        • smejki
          Reginald Cuftbert approves!
          http://www.youtube.com/watch?v=1Y8BPsV5VuQ
          http://www.youtube.com/watch?v=BtuZXa0bJTw
          • zdeeneek
            Sorry, ale divat se na 40 minut videa jak nekdo hraje fallout se mi fakt nechce. Kdyztak napis o co tam jde *4*
            • smejki
              koukni na první minutu a dojde ti to
    • janchor
      Nějaký hopsání je prosímtebe jen zástupnej problém, řeč byla především o neprožívání toho virtuálního světa, který v nějaký větší míře degraduje ten společnej zážitek. Singl je v tomhle ohledu zcela irelevantní, tam nefunguje žádná sociální interakce ani zpětná vazba (ale když umí NPC na "podivný" chování hráčovy postavy reagovat, je to samozřejmě bonus).

      A zrovna v případě běhu dodám, že v online hrách jsem běžně na chůzi přepínal, když jsem se pohyboval ve městěch nebo prostě zrovna nepospíchal.
      • zdeeneek
        Mam asi stesti na server kde hraju, jeste jsem nezazil, ze by mi tam nejakej hrac svym chovanim zkazil herni zazitek.
  • Hej Dane, několik miliard dolarů výdělek :) Umad bro :))?
    • Btw ad úplatky - však ty taštičky, kluci, to je v zahraničí běžná věc (Xbox společně se hrou atd..).. Přímo peněžní úplatky o tom jsem nikdy neslyšel, možný to je ale důkazy nejsou :)
  • stream

    a jeste jeden dotaz... ja sice nevim konkretne kde je k nalezeni video stream kdyz se nataci kazdej dil, ale je skoda ze je nearchivujou (neukladaji) nebo ano?
  • jimini

    co to tam Bach rika ze se mu libilo? "Jiminairů" nebo co ?
    • Black_Hand
      Gemini Rue viz recenze tady na games.
      • Hlavněže se mu nelíbil Tintin *7*
  • Trol.diskuzni
    Haha, už prvních pět minut videozáznamu poráží v kvalitě posledních pět podcastů dohromady! *15* Dan Vávra na hrad! *5*
    • Trol.diskuzni
      LOL, jak se Grygar celou dobu chlame a kolegové Bach a Poláček se tam mlátí s Vávrou na střídačku! *1* Nejlepší díl Fight Clubu vůbec *4*
      • Vůbec nechápu, jak si mohl Bach dovolit Vávrovi odporovat. Už by snad mohl vědět, že Dan má vždycky pravdu!
        • Trol.diskuzni
          Všichni jsou podplacení a Dan Vávra je tady od toho, aby napravil svět! *5*
          • Nepreju ti nic zleho, a proto doufam, ze se ze hry, na ktere vavra dela, nevyklube sragora. To by ti asi ruplo v bedne .) Mir ortodoxnim fanboys.
            • Trol.diskuzni
              Hra pana Vávry může maximálně neoslovit dostatečný počet herních fanoušků, kteří jsou na větvi ze sranda-titulů typu Skyrim či COD, což samo o sobě vypovídá o jejich současné úrovni...

              Jakékoliv selhání je naprosto nemožné, pan Vávra ví, co dělá. *5*
  • Amylee.Anderson
    Ta hláška na začátku nemá chybu :D
  • sleepless
    Skoro to bude vypadat, že to tady chci spamovat. Nicméně, podcast už funguje klasickým způsobem, takže si jej můžete pustit přímo z Games. Sry za všekeré problémy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit