Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To si budu muset koupit a hned 3x. Jednou na hraní, jednou na půjčování a jednou do zásoby kdyby něco.
  • Activision-Blizzard bajecna firma co se to stalo?*11*
    • smejki
      Activision je už léta stejný
      • jj Blizzard chytla virus
        • smejki
          tak patřej pod stejnou účtárnu ale vedení mají naštěstí každý jiný a nezávislý

u blizzu to je holt cena za to, že už je vlastnil někdo jiný (Vivendi, jestli se nepletu)
  • jindra.veliky
    lol jen 2 mapy *15*
    • No nekup to za ty peníze *12*
    • studna261
      a v dalsim DLC bude jenom jedna
    • A jsem zpět.
  • :D smeju se te hre :D
    • Směju se tobě, čůr.ku!
      • MrSanta
        Zlatej jindra a trolík. Ty jsi fakt totální mimoň *7*
      • Vzorový člen CoD komunity se ozval. *1*
        • studna261
          tak to jsi zabil :D :D
        • Já ani nehraju CoD, to je na tom nejsmutnější..:-D Tohle CoD hašteření je tragický..:-D :-D Jaká komunita... Co to vůbec tlacháš... Je to jen hra, omg. Někdo jí hraje, někdo ne. Proč kolem toho musí být mezi dětma takových hádek..:-D Mně se třeba líbí série Mass Effect a to dle téhle logiky mám urážet lidi, které baví jiná hra??? To je vám fakt všem pět let? Tohle nikdy, nepochopím..:-D
          • Mayuri12
            WTF A to jsem myslel že ME hrajou jen slušný lidi jako já. Každopádně je to celkem ubohé tu moralizovat po tom tvém rozjezdu.
            • ME hraje i velká část gay komunity a Bioware to moc dobře ví a podle toho se zařizuje.
          • Aa, koukam novej kvalitni prispevovatel do games diskuzi...Jako kdyby jsme tu nemeli uz dost postizenych jedincu ...
          • To neni hastereni, to je muj nazor na hru :D
          • CrocoRay
            Ta jízlivost, kde někteří píšou příspěkvy, že nejsou tak hloupí, aby to hráli, to mě taky štve. Takové to urážení jiné komunity na internetu mě prostě nebaví a spousta lidí si v tom libuje, protože je za to nikdo pořádně nezmáčkne. Je to blbé, že si na tebe vyskakuje kde jaký rachitický vychrtlý smrad a ty s tím nic nenaděláš.

Jinak mám CoD rád a celá série mě furt baví, i když je pořád o tom samém. Ale tady jde spíše jen o ty dvě mapy a kvůli těch bych se asi bez tohoto nového DLC obešel a myslím si, že už se mohly objevit i původní hře.
      • :D
        • Jedno plus máš i ode mě, trotle, ať tě alespoň na tom netu někdo bere vážně. Nemáš zač.
          • No tak, víš jak, kdyby to s tebou seklo u diskuse a jestě k tomu u internetvé tak by to pro Tebe nebyla moc dobrá vizitka.
          • Aby Ti nepraskla žíla,kamo.
            • O mě se neboj, smrade.
  • no to máme radost *16*
  • Konec světa se blíží *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit