Přejít na výpis diskuzí
NCSoft otvírá na dva dny registraci do bety Guild Wars 2
22.2.2012 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
ARENANET, NIE NCSOFT!!!!!!!!!!!!! UZ TO POCHOPTE *16* *16* *16*
-
-
A open beta nebude nikdy *7* neviem z kade čerpáte informácie ale mýlite nimi ostatných.
-
-
Velmi sa mi paci ich pristup k vyvoji hry, ze sa nezenu len za prachmi a snazia sa vytvorit skvost hernej sceny, to sa uz moc nevidi v dnesnych casoch kedy kazda hra stoji desiatky milionov... Mnozstvo vychytavok je uzasne, snaha priniest sviezi vietor do MMO zanru aj technicke spracovanie ma u mna 10/10 - vyvojarom prajem velky uspech, way to go *4*
-
Tak jsem taky tam *4* Už se moc, moc těším.
-
-
Znovu se zeptám. Přišlo ti jen toto?
http://i42.tinypic.com/5pwtv.jpg
To ale neznamená, že jsi "tam", ale pouze ve výběru pro betu.
Ptám se pro ujasnění onoho "tam".
-
-
UZ TO MAM KRAASAAAA asi som si ale cvrkoool !!! :D strasne sa tesim bude to super mmorpg ziaden grind zavislacky ale zabava uz mam aj penaze odlozene
-
-
Tím myslíš toto?
http://i42.tinypic.com/5pwtv.jpg
Nebo ti přišlo už potvrzení, že jsi skutečně v betě? -
-
mne to vide musii nikto iny sa na to netesi ako ja :D
-
-
-
pise mi to internet error cant send sorry prosim nevie niekto co s tym pomooc fakt tam chcem ist !!
-
-
Zkoušej to furt znova. Taky mi to většinou hodí error ale někdy se to povede.
-
Podle mě je prostě o betu takovej zájem, že se jim to sesypalo. Takže bych vyčkal.
-
-
Sem tam !!!
-
Taky mi to píše internet error. Doufám že to půjde co nejdříve :) O problému se prý ví a snad to stihnou během těch 48 hodin rozchodit.
-
Mám nějaký internet error :D
-
-
Pro vsechny ty, kterym vyskocil internet error na konci. Musite dat "Spustit jako spravce" *1*
-
-
Aspoň už nemusíme sledovat každý den jejich stránky :) jen se mi ještě do žádné podobné bety dostat nepodařilo..
-
-
Ne, teď už musim jen každých pět minut zírat do mailu...
-
-
jooo konecne :p .. doufam ze se tam dostanu, hodne stesti vsem :-)
-
-
Taky přeju hodně štěstí.
Sice už jsem ve všech closed betách TERy, ale i toto bych si rád vyzkoušel. Přece jen vidina MMO bez měsíčních poplatků je lákavá, i když se rozhodně mezi nějaké skalní fanoušky Guild Wars nepočítám.
A jiná zajímavá MMO jako Blade & Soul, Continent of the Ninth, Phantasy Star Online 2 nebo ArcheAge (to je to MMO na CryEnginu 3, které zatím vypadá naprosto suprově ve všech ohledech) k nám dorazí bůhvíkdy, zda-li vůbec. -
-
Jaká je TERA? docela dost jsem si o tom četl na 4ch, ale tam se jedná buďto o fanboye nebo o odpůrce a "neutrálních" názorů je tam dost málo...
-
-
TERA je dobrá. Přímo skvělá.
Ale já jsem taky fanboy, mě moc nevěř.
Pokud v ní máš aspoň nějakou víru, tak doporučuju mini preorder za 5€ na oficiálních stránkách. Je to asi 125Kč a dostaneš za to přístup do všech beta testů. Pak si názor můžeš vytvořit sám. -
-
Ještě jeden dotaz: Převažujou Elinky? : *1*
-
-
/a/ je /a/... /jp/ je /jp/... /g/ je /g/ a /v/ je /v/... a tak to je! *3*
Jinak odpovídat jde dolů jen do určité urovně, pak se to řeší, tak jak jsi odpověděl ty. -
/a/ jsou loliconi *1* ale stejně bych si jednu udělal *15* (nvm jak na ten tvůj odpovědět mi to tam nejde )
-
V /a/ guildě ano... *3*
Celkově zas tak ne.
-
-
-
-
jj archeage vypada skvele rad bych taky vedel nejake novejsi info...ale GW2 bude *14*
-
-
Pokud jsi to ještě nečetl, tak nejnovější aktuální informace o ArcheAge jsou asi toto:
http://archeagesource.com/topic/636-archeage-cbt4-review-and-extensive-game-info/
Doporučuji i ostatním, třeba vás hra zaujme.
-
-
-