- 

stalker 2wow Keanu díky za odkaz....stalker hry zbožňuju a na s. 2 se těším úplně hrozným způsobem :-)....tyhle animace vypadají úchvatně a ten upír je super :-)
- 
                - 

no až tak úchvatné zase nie sú ... znovu su tam problémy s určitou zotrvačnosťou pohybou, zrýchlením, náväznosťou jednotlivých animácií atď. Ale v rámci možnosti ok.
- 
                - 

Tak animace ve vsech stalker hrach nikdy za moc nestaly.Nastesti to hra dokazala vynahradit v jinych oblastech.
 Na druhou stranu,kdyz se podivas na spousty dnesnich Ackovych her s obrovskym rozpoctem,tak tam ty animace kolikrat nejsou o moc lepsi.
 Treba takovy ME3 animacema zrovna neoslnuje ve srovnani s jinými AAA hrami.
 Takovy dnes uz ponekud obstarozni HL2 strci oblicejove animace v ME3(a plno dalsich) hrave do kapsy.
- 
                - 

Tak s tím HL2 v porovnání s ME3 bych to zase nepřeháněl...
- 
                - 

Chces snad rict,ze mimika postav je v ME 3 lepsi?

- 

- 

- 

- 

- 

Stalker 2Tvůrci Stalkera 2 vypustily do světa pár ukázek animací :) http://vimeo.com/39690265
- 

Screeny z AC3http://www.zing.cz/novinky/10968/ctyri-in-game-obrazky-z-assassin-s-creed-3
- 
                - 

Hmm, smutné je, že vojáčci už v Napoleon TW vypadali líp než ti na screenshotech, ale třeba to je tou ranou verzí hry. *4*

- 

- 

Risen 2 na GreenmangamingNevím zda li to už někde bylo ale je to dobrý návrh na bleskovku, na Greenmangaming je akce Digital Download Festival, během této akce je možní si před objednat Risen 2 s 20% slevou, stačí to do voucheru zadat PROMO-FESTI-VAL20
- 

Trailer na The Elder Scrolls V: Skyrim v Minecraft grafice.těžko to nazvat grafika, nicméně pěkně hnusný a blbý
- 
                - 

Ale takhle bys o své matce mluvit neměl. *5*
- 
                - 

sis dnes nevzal prášky viď? nemluvil jsem o své matce. Si asi myslíš jak si mě hustě setřel, ale takovýhle argumenty maj děti ve školce víš ? :)
- 
                - 

:-)A co dělaj děti ve školce? Hrajou, a co dělaj děti tady? :-D

- 

- 

- 

- 

Dabér Nolana Northa z herní série Uncharted je unesen z dema Max Payne 3.Ja chci DEMO!!!!! :(((
- 
                - 

Já chci celou hru :D

- 

- 

Dabér Nolana Northa z herní série Uncharted je unesen z dema Max Payne 3.Dabér Nolana Northa...já umřu. *1*
- 
                - 

Taky jsem málem chcípnul *15* To psal určitě Lewis!
- 

Chudák, nemá vlastní hlas, někdo jinej ho dabuje *1*

- 

- 

Max Payne 3http://youtu.be/E1DVPOiUVJQ
 Tady už některé záběry vypadají i docela MaxPaynovsky... + euphoria engine, pro mně tak jako tak docela tahák...
- 
                - 

Vypada to fakt hezky, euphoria z toho (alespon pro me) udela o radu lepsi hru a urcite to probehnu nekolikrat. ja jen doufam, ze kdyz tady vydavaji video na kazdou zbran atd, ze pak singl clovek neprobehne za 5 hodin... Multiplayer mi tutove zase nepujde, jako Red Dead Redemption, GTA IV a AC:B/R , spatny NAT nastaveni, či co (hodiny sraního s tim, prisel i technik a nastavil to ze to pry musi jit a neslo). Asi udelam petici za klasicke servery ... *13*
- 
                - 

jo s tim NATem sem mel uplne to same u GTA IV dost me to nastvalo pripojit s emi podarilo asi jen jednou a byli tma dva lidi hrat s prateli sem nemohl chtelo by to yvresit jinak no a hlavne ne pres Live...

- 

- 

- 

Conan O'brien ve své show představil Call of Duty: Teenage Girl Edition, All White Guy NBA Live, World...porad lepsi nez Black Ops *6*
- 

Bohemia Interactive zveřejnili nové kratičké video z Army 3 s nádherně pochodujícím vojákem...ty barevne kolecka jakoby odraz slunce tak to je pekna blbost tohle je i u bf3. skoda ze to nejde vypnout
- 
                - 

Lens flare. Asi to má dodat na filmovosti...
- 
                - 

Stačí když vás může dočasně oslepit pohled do slunceNo pokud to nebude v pohledu první osoby .... mluvíme tu snad o hře co staví na realističnosti .

- 

-