-
Open Road Movie získalo práva na natočení filmu Silent Hill Revelaton 3D.
Ehm, film je už nejaký ten piatok natočený - uvedená firma dostala len práva na distribúciu filmu. -
-
Díky za opravu, a info. Dnes jsem potřeboval zařídit pár věcí a v rychlosti jsem tu distribuci přehlédl (a o existenci filmu dosud netušil).
-
-
je tohle normalni?
http://www.dsogaming.com/news/namco-and-from-software-in-an-attempt-to-kill-their-own-game-dark-souls-pc-to-be-locked-on-30fps/ -
-
Dark Souls
Takže zatím víme tohle:
1) 30 FPS Lock
2) Bídná podpora klávesnice s myší
3) Možná GfWL
4) Žádné grafické vylepšení.
Do vydání zbývá ještě dost času, takže se může cokoliv změnit, ale už začínám být dost skeptický ohledně kvalit PC verze této hry. -
-
Vetsinou se tvurci snazi pc hrace vsemozne presvedcit o tom,ze se pc verzi dostava adekvadtni peci,i kdyz to tak casto neni.
Mno a ,kdyz to v tomto pripade reknou rovnou,ze se s pc verzi moc mazlit nebudou,tak to aby se pc hrac pripravil na pekny paskvil.
-
-
Ja jsem na jednu stranu rad, ze to rozjede pripadne i notas :)
-
"A straight port with no change in resolution and he specifically says not to expect 60fps. Oh, and don’t expect any kind of optimizations for the PC."
A ja blbec se tesil ale hrat to polovicnim rozliseni nez je nativni a jeste 30FPS? Skoda... -
-
Rozlišení si budeš moci zvolit a hra nabídne podporu až 1080p, jen nečekej HD textury.
(viz. update ve výše uvedeném odkazu) -
-
chyba*4*, smazáno
-
-
-
-
Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny? Stahujte klienta!
Není to přístupné pro všechny, jen pro ty kdo dostal pozvání do bety. -
Jde o chybu nebo bude beta Diablo III dostupná pro všechny?
Nefunguje, byla to chyba, Blizzard už ji opravil. -
-
vtipny je ze ani nejsem schopnej nainstalovat hru pres klienta a hlasi mi to ze mam nekde chybu na disku. jestli to dela jen me a neni to stopka pro nebetare, tak uz se tesim na plnou verzi jak ji budu chtit nainstalovat a ona mi kvuli nejake jejich volovine nepujde. opravdu se nemuzu dockat jak to dopadne
-
Chyba byla pouze v predcasnem vypusteni. Diablo 3 bude mit Starter edition stejne jako v SC2. -
Přitom tahle informace byla dostupná už v sedm ráno...Tenhle bleskař teda bůhvíjak bleskovej nejni :)
-
-
Pokud já vím, tak na anglickým Eurogameru se objevila někdy včera odpoledne *3*.
No ale stejně nikomu k ničemu není, tak se zas tak moc neděje. -
-
Ano byla to chybka, která se tam Blizzardu vloudila a jak píše Stoneboy, informace o tom byly už včera večer včetně plánované odstávky serveru Blizz kvůli nápravě.
-
-
-
-
Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).
Škoda že NTSC, PAL by som bral. -
Skvělá akce pro nostalgiky - EB Games nabízí renovované PSX (kus za 5$) a PSone (kus za 15$).
Mě by zajímalo, jak moc je to důvěryhodnej inzerát, když k němu není ani žádný obrázek. Docela mě to zaujalo, ale nijak mě to jinak nepřesvědčilo, že nedostanu krabici knih. :) -
Diablo III
Zdá se, že Blizzard uvolnil k volnýmu stažení starter edition D3 *8* . Nebo něco takovýho. Vyjádření od Blizzardu jsem zatím žádný nečetl, ale jsou toho plný fóra, a i v mým seznamu her na battle.net účtu se nachází položka "Diablo III beta" s funkčním odkazem na stažení klienta. -
-
Prosba od Bleskaře: Studujete Masarykovu univerzitu, Vysokou školu ekonomickou, Univerzitu Jana Evangelisty...
Pouze Blizzard error, někdo šikovnej pustil betu na všech battle.net účtech a teď pracujou na nápravě :D -
-
Pfft. Taky už to mohli nechat *15*
-
-
-
Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...
Psycha *3* -
Crysis 3 nebude posledním dílem této herní série. Nový díl nabídne nové vedlejší mise i možnosti...
Physco .. to zní jak nějakej novej obchodní řetězec. :) -
Physca? ale ne..