Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hero of war http://apps.facebook.com/heroofwar/?ftype=flyfish&uid=100000867968280
  • MidnighT91
    Nebyla tu 3 dny zpátky zpráva že se ve čtvrtek dočkáme prvních záběrů z crysis 3 ???
  • MickTheMage

Mileena na videu k Mortal Kombat VITA moc podobná svému dvojčeti není... ale toho si asi stejně...

No ved prave, to je ta hlavna podobnost s hernou predlohou...ehm :)
  • Tikov

Mount & Blade: Warband, Napoleonic Wars DLC

Dnes vyšel DLC Napoleonic wars pro Warband. Release trailer- http://www.youtube.com/watch?v=nWiVKO117mI
    Na steamu je k dispozic v collection verzi s MB, MB:W a MB:WFaS za 8,75 € (A Steamu momentálně nestačí CD klíče)
    • Tikov
      tak bohužel zahrnutí do collection verze byla chyba steamu, akci již zrušili
  • Botanicula je venku v bundle

kupujte na www.humblebundle.com
    • prudislav
      včetně anglickýho kookyho :-D
      • A včetně Steam verze všech her, Botanicula dokonce i s achievementy.
        • Botanicula...

Pro upřesnění, Steam klíče jsou pouze při platbě min 5 $ a Kooky min. 8,7 $.
      • to jo :D
  • Spades

Ubisoft si zaregistrovalo šíleně znějící doménu BwaAaaAaaAaAh.com.

Raving Rabbids...
  • Update: Otevřená beta Diablo III se v tuto chvíli neplánuje.

lol proc by se planovala open beta pro D3, kdyz closed beta prestane fungovat k 1.5. ! To by jako byla open beta na 10 dnu? Kdo to kdy videl a jaky by to melo smysl ...

Ano, closed skončí 1.5., ale teoreticky by z ní mohlo v budoucnu vzniknout jakési demo a myslím si, že to není špatný nápad.

Pro SC2 vydali demo az par mesicu po vydani hry, maji to dobre promyslene, proste pred vyjitim hry demo nedaji, aby neztratili nektere kupce, kterym by se demo nelibilo. Pote pockaji par mesicu az uz prodeje zacnou klesat, tak pak vydaji demo, aby nalakali dalsi vlnu kupcu :).
  • Prey 2

Prej to nespnuje standardy Bethesdy. Asi to má málo bugů. lol
  • Mobil

Mohli byste mi doporučit nějaký mobil?Parametry:nutně musí mít OS Windows,3G a slot na (micro)SD kartu.Dotykový,ne Samsung,mám špatné zkušenosti s mobily od Samsungu.HW aby stíhal hry.
    Cena:max 7000Kč
    • Dotaz: Proč nutně windows?
      • Líbí se mi vzhled a myslím že je i lepší než ostatní OS.A navíc, Android mají všichni
        • Spades

Mileena na videu k Mortal Kombat VITA moc podobná svému dvojčeti není... ale toho si asi stejně...

to bude asi tim, ze adnroid je otevreny OS - muzes na nem delat prakticky cokoliv, kdezto windows a ios ti toho moc nedovoli...
        • Miroo_CZ
          kdyby stál za ho*no tak ho asi nebudou mít všichni. Jestli windows tak si počkej na podzim až výdou osmičky.
  • Black_Hand

Prey 2 zrušeno nebylo, ale tento rok už nestíhá.

super!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit