Přejít na výpis diskuzí
Beamdog by rád vytvořil Baldur's Gate 3, snad skrz Kickstarter
20.3.2012 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
tak mne osobne bude bohate stacit, kdyz BG 3 bude z forgotten realms, bude tam D&D 3.5 edice, bude tam ten feeling starych dilu a neudelaji to na zpusob Neverwinter Nights...
-
neviem si predstavit o com by 3jka mala byt, koniec Throne of the Bhaal bol jednoznacny. Pokracovat s potomkom hrdinu z 1 a 2 by bolo strasne cliche, a pokracovat s tym istym hrdinom by bolo obercliche :). dufam ze BG3 ak bude, bude len z prostredia mecoveho pobrezia, kludne mozu pouzit niektore postavy (npc) a lokacie, ktore sa vyskytovali v 1 a 2
-
-
Na Baldurs Gate 3 se uz pracovalo,pokracovani se melo jmenovat Black Hound a s původnim pribehem nemelo nic spolecnyho a mela to byt trilogie.Bohuzel Interplay byl v peknych srac*ach,takze vyvoj byl zrusen.Proti pokracovani se stejnym jmenem ale jinym pribehem nic nemam,Balduri jsou zavedena znacka a pokud to bude navazovat atmosferou a hernim stylem puvodnich dilu tak bych se nejakeho dojeni nebal.
-
Na začiatku by si si rasu vybral, akože s ktorou postavou v BGI-II si mal sex, a odtiaľ by sa všetko odvýjalo ...napr
-
-
ja, ako syn Bhaala som sa stal stale... *5*
ale, zober si, bola by to prachsprosta kopia 1 a 2,..v 1. dvoch castiach si bol syn boha, a v tretej? pri vybrati nanebovstupenia v 2jke by si v trojke robil co? isiel by si zabit svojho taticka? alebo by si sa stal dalsim bohom zabijania? :) -
-
predsa trojka moze pojednavat o niecom uplne inom ako o bhaalspawn, ci nie ? v prvych dvoch castiach bol pribeh o nom/nich v dalsich dvoch bude pribeh o niecom inom, volat sa to BG moze, ale nemoze pospinit meno ake si BG do tejto doby vybudovalo, inak to bude nieco ako syndicate napr.
-
-
Jasneeee, za Joneletha v NINE HELLS ! *16*
-
Veď preto hovorím že BG III by si začal ako dieťa, tým pádom by si mohol stretnúť aj postavy z BGI/II, o pokračovaní príbehu som nič nepovedal, príbeh by mohol začať ako sa ti v 17 rokoch rozpadol v rukách železný cvičný meč, tak by si išiel napr za strýkom Minscom sa niečo dozvedieť, pretože z rozprávania o svojom otcovi vieš, že tak nejak začalo ich dobrodružstvo ...
-
-
skor by som to bral viac anonymne, zober si ze hero z bg1 a 2 nemusel byt len muz, bral by som keby sa BG3 odohravala napr 100-150 r. po dvojke, vsetci elfovia a trposi zo skupiny (mozno aj Edwin ako nemrtvy carodejnik, popripade duch) by boli k pokecaniu, kludne by si mohol hodit rec aj s nasledovnikom Bhaala (obrovska cierna postava neurciteho pohlavia)
netreba sa drzat striktne len toho jedneho charakteru bhaalspawna
-
-
Pokud by to příběhově nenavazovalo, tak nevidím důvod proč by se to mělo jmenovat BG 3, tedy kromě dojení značky. Navázání si nedovedu představit. Nakonci dvojky se buď přidáš do války krve a zkusíš uplatnit svůj nárok na Bhaalův trůn a nebo se veškerých schopností vzdáš a staneš obyčejným srtelníkem. Ani vědnom případě si nedovedu představit pokračování, hrát za boha je nesmysl a pokud by jsi byl jen smrtelník tak by po tobě šli proč?
-
-
myslel som ako: Jednotku som prešiel s Viconiou, v dvojke som s ńou spal, v trojke by som bol temný elf s prímesou Baalovej krvi, tatíčka by som mal na nebesiach.
-
-
-
-
Praise the Lord and his miracles !
-
Tak se zdá, že pro hráče by bylo všeho nejlepší vykašlat se na všechny velký vydavatele a financovat z jejich vlastních zdrojů hry, které hráči doopravdy chtějí.
-
-
Neříkejme předčasně hop. Chápu, že euforie kolem Kickstarteru je v současnosti veliká, ale ještě jsme se žádného titulu nedočkali...
-
-
Jasně, euforie je, ale nikoli neoprávněná, protože kdybychom spoléhali jen na velké vydavatele, nejspíš informaci o možném vývoji Buldurs Gat 3 ani neuslyšíme *3*
-
-
-
Jakto Bemdog... nemelo by na dalsi baldur´s gate pracovat Bioware? (ne ze bych si to pral, ale ciste logicky jako strujce uspechu jednicky a dvojky)
-
-
po failu s ME3 a DA2 jsem v nich kompletne ztratil duveru a jej lepsi, kdyz na tom bude delat parta nadsencu z puvodniho tymu nez tym indoktrinovanych vyvojaru EA:)
-
-
Nelze nesouhlasit.
Teď jsem si opět vzpomněl na odpověď mé Shepardky na slova Katalystu o možnosti ovládat Reapery: "Takže Illusive Man měl pravdu". :-D Taky jedna z vět, která celou sérii, potažmo jakýkoliv charakter Sheparda pohřbila.
-
-
To bych měl obavy, že trojka bude pouze DA ve Forgotten Realms.
-
-
První DA bylo ok (tedy spíš super, ale stejně mě více bavil NWN 2 od Obsidianu), druhé jsem raději ani nehrál - stačilo by se vrátit k pravidlům D&D, což by Bioware podle mě zvládnul, a hra by mohla být důstojným nástupcem. Ale pokud drží práva tato společnost a udělá to na enginu dvojky, tak asi nelze nic namítat.
-
-
mimo to v tomto studio su ludia co robili na povodnom BG
-
Ti uz davno nemaji prava na BG.
-
-
Takže to mám chápat jako poslední ždímání zákazníků pro získání peněz na možný třetí díl? *6*
-
-
Pokud bude 3 díl stejně kvalitní jako 2 a bude na infinity enginu tak to at mě klidně vyždímou do sucha :D
-
-
Ale tak o tom já tady nemluvím. Samozřejmě pokud udělají třetí díl, bude to jen dobře a budu rád jako další z vás. Jen prostě nemám rád tohle neustálé přeprodávání 300 let starého produktu a je jedno jestli je na krabičce napsané Enhanced Edition, Collector’s Edition, Limited Edition nebo Director´s Cut *6*
-
-
pardon chybička se vloudila takže:
Chapter One
There will be more chapters.
More chapters than you think.
- zdrojový kód stránky Baldur´s gate -
Měl by tam být přidán navíc i nějaký obsah (questy...) -
(zdrojový kód stránky Baldur´s gate)
jinak asi vezmou asi něco i od modderů:
https://twitter.com/#!/TrentOster/status/181510182545784834
a nějaké další detaily:
https://twitter.com/#!/TrentOster -
Ta hra má být vylepšena graficky, po stránce hratelnosti a možná bude i nějaký nový obsah. Dělají na tom přes rok. To zní trochu jinak, než jen jako přelepení krabičky, nemyslíš?
-
-
Jestli by nebylo lepší, kdyby se ten rok raději věnovali té budoucí trojce.
-
-
-
-
-
I want to live on this planet afterall !