-
Grim Dawn to dokázal
http://www.kickstarter.com/projects/crateentertainment/grim-dawn -
DiabloProgress.com
Koukám, že spustili obdobu wowprogressu pro Diablo 3. Pro mě osobně je to skvělá zpráva, pokud to bude fungovat stejně. Zvedne to kompetitivnost. -
Remake Leisure Suit Larry nakonec přeci jen bude mít nějaký ten nový obsah. Na hru si však kvůli...
Fakt by me zajmalo kam ty penize jako jdou....docela drahej obsah navic a to si ho jeste vyrobce bude prodavat. -
-
největší položku tvoří platy členů týmu
-
-
Ještě že Kickstarter neexistoval když hledal Hejl sponzory na Nového Hlodače :D
-
-
ježiš! *1*
-
-
-
-
Assassins creed 3 gameplay teaser
Nový gameplay teaser na Assassins creed 3:
http://www.youtube.com/watch?v=sLMLHcoks50 -
-
Akorát rádoby drsná ukázka v AC3 enginu. "Gameplay" je to pojmenované tak možná kvůli většímu počtu shlédnutí.
Connor střelí vojáka šípem do lýtka, pak k němu přijde s tou jeho "assassinskou sekyrou" v ruce. Konec, nic víc. -
"gameplay" *7*
-
-
Protoze mam pocit, ze Trol.diskuzni v diskuzich jen spamuje a generuje bezpredmetne diskuze, a protoze se mi nechtelo delat nic do prace ;), vytvoril jsem pro Chrome rozsireni, ktere Trolovy prispevky (vcetne reakci na ne) v diskuzich skryje. Mam temer nulove zkusenosti s programovanim v Javascriptu a jsem hrozne liny, proto je plugin naprosto primitivni.
Nema zadne nastaveni, blokuje jenom Trola.diskuzniho. V nastaveni jde jen vybrat, ktere troly filtrovat (Trola.diskuzniho nebo jindru.velikeho), ale ti jej budou moct dost jednoduse obejit pokud budou chtit.
Pokud mate zajem, plugin si muzete stahnout v podobe instalacniho balicku nebo zdrojaku (abyste si mohli overit, ze to nedela nic nekaleho, pripadne nejak dal rozsirit ;) ). Opakuju, ze je to jen pro Chrome.
Technicka: To rozsireni zahrnuje knihovnu jQuery. To imho teoreticky muze nekdy v budoucnu vytvorit konflikt s jQuery, ktere pouziva Games. Takze pokud si to nainstalujete a nekdy se vam rozbijou diskuze, zkuste plugin odinstalovat nez zacnete Games hlasit bugy :)
EDIT: Tak jsme s Trolem (diky *3*) jeste vychytali nejake chyby. Jestli si to uz stihl nekdo naistalovat, updatujte prosim na novou verzi. Linky v textu jsou uz aktualni.
EDIT2: Pridano jednoduche nastaveni a filtrovani Jindry Velikeho. -
-
Moc díky dobrý muži,tohle jsme přesně hleda. Konečně games bez trotla a to jsem si myslel,že dřív zamrzne peklo ne by to někdy takové bylo *4*
-
Dobře ty. :) Když už jsou na Games neschopní přidat ten ignore i když jim p***vání a na diskuze a diskutéry jde dobře.
No nic nemohl by to někdo předělat jako plugin do Opery + přidat do filtru Ringwraitha? (nebo filtrování kohokoliv?) Prosím, prosím. *14*
Edit: aha teď čtu o tom libovolném nicku, škoda :) Tak už jen aby to někdo přenesl do Opery? :) -
Chtělo by to filtr všech trollů s nějakou databází + report *1*
EDIT: A co udělat ten samý plugin na jindru.velikyho? Troll.diskuzní v poslední době (od EVE diskuze) píše tak že se to dá číst. Jindra je pořád stejnej troll (jestli ne čím dál tím horší) -
-
Ok tedy ... pridal jsem do toho stejneho rozsireni filtrovani jindry + nastaveni.
Databaze + report + nejake rozsirenejsi nastaveni s moznosti blokovani libovolneho nicku by uz asi nebylo na dve nebo tri hodky, takze se zatim do neceho takoveho poustet nebudu.
Co by se ale za 2 hodky dalo zvladnout, ze by se diskuze od blokovanych uzivatelu jen sbalily misto uplne skryly. Do toho se ale poustet nechci, protoze kdyby plugin takovou funkcnost mel, stejne bych nakonec rozklikaval vsechny prispevky :) a taky protoze se mi proste nechce :). -
-
Tím, že vymýšlíte tyto věci na ně jen upozorňujete, kdyby nikdo nereagoval na jejich hovínka co plyvou s pusy tak by je to přestalo bavit, jenže když u každého jejich komentu je deset dalších tak si v tom pánové holt libujou a dělají to naschvál.
-
-
To je všechno moc hezký ale přece jenom games má tisíce čtenářů, takže to co píšeš je jenom už starý známý zaseklý gramofon. Vždy se najde hromada lidí co budou reagovat na trolblba apod. Jedinou obranou je tedy násilné řešení. *5*
-
-
-
-
Zajímavé, díky za rozšíření, Jen je škoda, že se automaticky skryjí i reakce takže takto bude mít má diskuze minimálně o polovinu méně příspěvků *1*
-
Jupí, jsem slavný! *1*
A co by se stalo, když bych si to nainstaloval sám, mohl bych psát nové příspěvky? *3*
Hele a co když budu přispívat jako skrytá identita a změním si nick třeba na "troll.diskuzni", vyfiltruje to i tak, nebo ne? *4* -
-
Mohl bys psat, ale nevidel bys svoje prispevky.
S tim, ze bys mohl psat pod skrytou identitou jsem trosicku pocital ... takze to by jeste melo fungovat. Zkus to :) -
-
No, zkouším to, ale sám to asi dost dobře neposoudím... Někde mi to funguje, někde ne - zkoušel jsem to v Ironu bez přihlašování se. Snad to zájemcům půjde bez obtíží a pomůže jim to ke štěstí... *4*
-
-
Tak kdyz pises pod skrytou identitout, tak to nefunguje (protoze to zmeni strukturu prispevku zpusobem, se kterym jsem nepocital) a navic to zabrani tomu pluginu te skryt ... takze to budu muset opravit :).
-
-
Když je to pro dobrou věc, tak proč ne... *4*
-
posila - *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Tak diky za pomoc, uz by to melo byt v poradku.
Je pravda, ze obcas rozumny prispevek, po kterym je dobra diskuze (treba tedka pod clankem o EVE Online), ale vetsinou se mi zda, ze mas jen on-linery, ktere nejsou ani vtipne, ani urazlive, proste jenom jsou ... a pod nimi je nekolik reakci podobneho charakteru. Tak kdyz vyfiltruju tebe, trochu se mi ty diskuze procisti :). -
Mně to přestalo fungovat i v případě, kdy jsem přidal příspěvek (snad to je jen můj případ).
Taky mi to nefungovalo na některých diskuzích (možná něco s cache? snažil jsem se ho vymazat, ale stejně to nefungovalo a nefungovalo to ani v Ironu, který jako prohlížeč vůbec nepoužívám).
Ale jako když už to valilo, tak fakt přesně tak, jak říkáš... Jen ty diskuze byly takové mdlé a prázdné. *9*
-
-
-
-
-
-
cs helpnul bys my co je lepší:http://pc.bazos.cz/inzerat/15868920/MSI-CX620.php nebo http://pc.bazos.cz/inzerat/15802317/MSI-GX623-614XCZ-WIN7.php
-
-
Žádný cs tady není.
-
-
hladal ma niekto?
-
-
*1*
-
-
-
-
cs all
-
Grim Dawn Kickstarter
http://www.kickstarter.com/projects/crateentertainment/grim-dawn
Dneska bude nejspíš hotovo, jupí :) -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Tomu nevěřím ani náhodou! Přeci nemůže bejt tolik hloupejch dutejch hlav, aby takovou hrůzu objednávali!!!! -
-
http://www.youtube.com/watch?v=wiLfz6HfCfM
-
Hráčská komunita může nadávat jak chce, může mít klidně jasno v tom, co je a není sh*t. Pak přijdou ty záplavy fotříků od rodin a dalších casual hráčů (ty na nějaký anti-kampaně naštvaných nerdů z 4chanu a komunity obecně zvysoka kašlou, ani o nich možná nevědí) a udělaj takový tržby, o jakých se třeba ME3 ani nesnilo. Takhle to prostě bohužel je. A velký publisheři se podle toho samozřejmě v budoucnosti zařídí.
Tolstoj říkal, že světem hejbou masy, nikoliv jednotlivci. A v tomhle případě měl asi pravdu. Kdyby byl Planescape neprodávanější hrou historie, tak EA a Activision naser*u takovejch Planescapů ročně kýbl (ano, dovolil jsem si trochu nadsázky). Jenže pravda je taková, že komerčně propadl. A pravděpodobně by propadl i dnes. -
-
Proč jako fotříků od rodin ? :D To jako že CoD hrajou fotříci od rodin ? :D ... si myslím, že ty mají jiné starosti než tupě střílet miliony tupých protivníků.
-
-
i v ČR znám mezi hráči posledních CoD jen fotříky od rodin *3*
-
-
To já zase neznám ani jednoho a to mám hry rád.
-
-
Mimo jiné taktéž, ano. Představ si, že v Americe jich to hraje velká spousta. Sednou večer na gauč a pařej muliplayer.
-
-
Nepodložené důkazy, to žes viděl dva fotříky co sednou za CoD neznamená, že to paří většina z nich. Jsám jsem otec a za takovou kravinu bych nikdy nevlezl. Tohle mě vždycky rozesměje jak někdo všechny hází do jednoho pytle bez jediného důkazu.
-
-
"Tohle mě vždycky rozesměje jak někdo všechny hází do jednoho pytle" - To jsem někde udělal?
-
to, žes fotr od rodiny, neimplikuje, že bys měl hrát CoD *7*
-
-
-
-
-
Bude to opět masivní... A všechny Gayrimy a Deus Exy se budou moct jít akorát tak zahrabat.
-
-
Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...
Jo jo, tak se to dela.