Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak co se týče loadingů, tak u mě jsou časy kratší než v S2. Teď se mi to nahrává kolem 10-20 sekund což není moc, ale i tak :D zlaté časy Medievalu a Rome, tam to bylo ani né do 10 sekund
  • Hairy_Ass
    Jsem zvědav, s čím se série TW vytasí příště.
    • 30.letá váka ta by byla gutt
      • Naprostý souhlas - 30 let, evropské bojiště, zapojení v podstatě všichni, ne moc moderní, ne úplně staré - ideální pro TW

Já bych také uvítal nějaké podrobnější zpracování koloniálních válek 18.-19. století, ale myslím, že v dnešní multi-kulti západní společnosti by to bylo moc kontroverzní, takže se počítačového zpracování nedočkáme...
      • Hairy_Ass
        Jo, ta by byla, hezky by zaplnila mezeru mezi koncem Medievalu a začátkem Empire (navíc to období je pro potřeby TW jako stvořené - celé 17. století bylo jedno velké válčiště). *3*
      • Pak samo 1.sv. a 2.sv. War leader se sice o to pokoušel ale nějak zapadl
    • Jasné, že s Rome 2 :D
      • Ani náhodou - to je snad jedna z mála věcí čeho jsem fanatickým odpůrcem - a to myšlenky, že nový Rome bude nějaký super nadupaný díl, jenž spousty lidí přivede do extáze, jenž zažili u jedničky. Potom by mohli pokračovat Medieval3 a potom Rome 4 atd... Osobně kdyby kolem toho nebylo tolik hysterčení, tak by mi Rome vůbec nevadil *4*...

Ne ne jen ať pěkně experimentují - v jejich podání by se jim možná i ta WWI povedla.... Fall of Samurai je skvělým případem, kdy se na válečném poli setkají dvě zcela jiné taktiky....

BTW Všiml si někdo jak by s tohohle šla nádherně udělat Americká občanská válka? :-)
        • Hairy_Ass
          Nejen ona, ale třeba i Krymská válka, nebo Francouzsko-pruská válka a Prusko-Rakouská válka. Herní modely jsou pro to už vlastně vytvořené, (mariňáci, lodě, děla).
          • Jo tydle války bych si dokázal představit ale jak tu někdo zmiňoval WW1 tak tu vůbec. Nehodí se ... trčet v zákopu a odstřelovat se by mě asi nebavilo ..
            • Hairy_Ass
              V podstatě souhlasím, ale takhle to vypadalo jen na západní frontě, všude jinde docházelo ke klasickým střetům - navíc v TW se nikdy moc nehraje podle historické šablony, takže by nic nebránilo v tom, aby hráč vedle normální frontální bitvu a zákopy by byly čistě obrané struktury. První světová je ve hrách jedna z nejvíce opomíjených válek (navzdory její důležitosti), takže já bych se jejímu zpracování rozhodně nebránil.
      • No to neni jasne :D
      • Kez by.
  • nedokukal lebo vas palyer je picovina *************** *** *********** * * * ** * cococtii.
    • Prosím nerob hanbu *13*
    • njn na SK borovičkovém notobooku to hold nešlape
    • Toto je kvalitní názor!
    • lol, kromaňonec v akci *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit