Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • At si kdo chce rika co chce me tahle hra narozdil od wow bavi *4*
  • Válčená? Lol
  • Thrax
    Běžte všichni do riti *16* . Je to nejlepší hra z universa Star Wars. Hraju SW už 3 měsíce a nemůžu si to vynachválit. Má to chyby a je co zlepšovat, ale u ničeho jsem nevydržel, tak dlouho. PVP je bohužel o ničem, ale PVE nemá chybu. Nejlepší je, že hru soudí trubky co to ani nehrály *10*. A ještě se ohání grafikou.
    • Kronoss0
      Dle mého názoru to není nejlepší hra ze Star Wars universa, ale jedna z lepších. Nejlepší jsou jasně KOTOR 1 a 2 a pro mě ještě Empire at War a dál je pak SWTOR a další. Já jsem to hrál 3 měsíce a vyzkoušel jsem skoro všechny postavy. Musím říct, že první měsíc to bylo výborné. Všude hodně lidí, pěkný příběh a objevování planet a úkolů, ale od chvíle, co si založíte druhou, třetí .. postavu, tak zážitek ze hry upadává. Uvedu několik věcí, které mě zklamaly, popřípadě mi vadili.
      1. Ve hře je hlavní a vedlejší příběhová linka. Hlavní je dobrá, ale vedlejší je stejná pro všechny povolání a když děláte ten samý úkol v té samé oblasti potřetí, tak je to prostě nuda. Škoda, že každé povolání nemá i vlastní vedlejší příběhovou linku a Heroic úkoly by byly společné, jelikož jich tolik není. Asi jsem prostě očekával moc, anebo jsem něco pochopil špatně.
      2. Optimalizace je úděsná. Mně to sice šlo dobře, bez sekání, ale to bude tím, že mám dobrý stroj, ale ty teploty. Bylo to, jako bych hrál Crysis 2 na největší detaily a porovnávat grafiku v Crysis 2 a SWTOR opravdu nelze. Takže tohle je veliké mínus.
      3. Loď. Loď je pěkná, ale stále mi tam chybí něco navíc. Jasně můžu běhat po lodi, ale už si ji nemohu zařizovat podle sebe, "vesmírný boj" je bez nápadu. Na chvíli sice zabaví, ale .. nic moc.
      4. Společníci. Bylo skvělé slyšet, že budeme moci mít společníky jako v KOTORech, ale nenechte se oblafnout, tohle není KOTOR. Co mi vadí nejvíc? Asi to, že je s nimi málo rozhovorů a jen jeden z nich má pro vás úkoly a moc jich není. Měli si na nich dát více záležet. A vůbec mi nějak nepřirostli k srdci. Nakonec mi bylo jedno co melou nebo co se jim nelíbí, jen jsem sledoval to, abych měl u nich co největší vliv. Asi jsem znovu čekal příliš.
      5. Rozhovory. Skvěle nadabované, ale obsah rozhovorů, hlavně u těch vedlejších úkolů už taková raketa není. Když hrajete poprvé za první postavu, tak to posloucháte, ale jakmile hrajete třetí, čtvrtou .. postavu, tak to jen odklikáváte. Hlavní zápletku necháváte, protože vás to zajímá, ale vedlejší .. ne. A co mi vadí asi nejvíc je to, že vaše volby nemají dopad. Přesně tak, nemají! Tohle opravdu není Mass Effect, je opravdu jedno, co zvolíte a to je asi jedno z největších zklamání.
      6. Málo lidí. Poslední měsíc hraní jsem měl problém sehnat hráče na Heroic nebo Flashpoint, prostě to nikoho nezajímalo, a tak jste třeba i hodinu hledali a nenašli.

      Dalo by se toho napsat ještě dost, jako třeba, že aukce se moc nepoužívali a ani vy jste je nepoužívali, protože jste z Heroic úkolů a z předmětů za takzvané medaile dostali velice dobré předměty nebo, že je jedno jestli jste zlí či dobří, protože postavy na vás reagují úplně stejně, vyjma vyjímek u společníků.
      SWTOR není špatná hra, ale je nedotažená a chce ještě hodně práce. Pro mě teď SWTOR není, možná za pár let, když to přežije, ale SWTOR určitě není konec World of Warcraft.
    • Tak dobre, aby to nesoudil jen nekdo kdo to nehral. Lituju ze jsem si to koupil. Hra je sice relativne dobra, ma potencial, nejaky dobry napadly ALE: Je to WoW klon, hormada veci je nedotazenych, engine stoji za prd a je to mmo jak kazdy jiny a endgame je zalozenej na grindu.
      A proto ze jsem hlavne PvP hrac... dal to zname.

      Proto to (aspon pro me) neni tak zabavny jak stary kotory, jedi outcast, jedi academy atd.
      • Thrax
        Napsal si to rozumně a s tím PVP souhlasím. Doufám, že to do budoucna bude lepší, stejně jako další věci. Pro mě osobně je to jako pokračování Jedi Academy (vím, že to navazuje na KOTOR), který mě bralo hodně. Rozumný názor beru a stejně tak chápu, že ne každému to sedne, ale soudit podle obrázků a kamarádů, to není názor.
        • Mozna jsem si hodil bobek na hlavu sam, ono se vedelo ze to bude wow-like mmo. A s tim vse co z toho vyplyva.

          Kdyz to nekoho bavi tak necht je po jeho, nejsem nejak skodolibej nebo tak a casem se to urcite vyvijet bude. Ale psavali jsem i lulinci co tu spamovali ze to zadny chyby nema a ze si vsechno vymysleli hateri aby mohli hatovat. To uz je pak spis nemoc. *3*
          • Thrax
            No tak popírat chyby je fakt ubohé *7* . Já je uznám a ani netvrdím, že je SWTOR nej MMO, to je nesmysl, ale má svou základnu fanoušků a ta podle mě zůstane a časem možná hráči zas přibudou až budou chyby opraveny *3* .
            • Thrax
              Když koukám na stav serverů v týdnu, tak bych řekl, že lidí přibilo *6*.
            • no rozvijet se to uz asi moc nebude kdyz ta hra celi masivnimu odlivu hracu. za chvili uz se ani nezaplati provoz natoz pak aby se vratily naklady za vyvoj nebo zaplatil dalsi vyvoj
  • Trol.diskuzni
    Když pominu to, že to graficky vypadá skoro hůře než Minecraft, zajímalo by mě, jestli si pan Grygar TOHLE představuje pod pojmem Star Wars (hádám, že ne)...

    Na mě tam ty bitvy působí fakt komicky. Pokud se nemýlím, tak to má být sci-fi, přitom to vypadá jak nějaká nepovedená fantasy s wow-like postavičkama, které točí barevnýma paličkama a vzájemně se práskají. *1*

    Kolik to hraje hráčů vlastně, existují nějaká čísla?
    • Ringwraith
      Populace se liší asi server od serveru.

      Na torstatusu najdeš, že většina serverů je většinu doby "light". Nějaký výpovědi lidí najdeš na 71 stránkách tohoto tématu: http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=380340

      Vskutku by to chtělo sloučení a možnost transferů. Zatím je oblíbená odpověď biodronů na oficiálních fórech něco ve stylu: "Udělej reroll na jiným serveru." - čti jako "Zahoď týdny či měsíce expení postavy a začni znovu jinde."
      • Cahir
        No v severní amrice - což je ostatně pro BW nejdůležitější - jsou servery dost často standard...
        • Ringwraith
          http://www.torstatus.net/shards/us/trends

          Je fakt, že graf standard neukazuje, ale jelikož heavy a full už vlastně není nic, tak můžeme předpokládat, že to co od light chybí do 100% je standard.

          No, když si najedeš na nejširší záběr od ledna po duben, tak jde vidět, že light tendence stoupají. To není dlouhodobě dobré.
          • není, je to příklad klasické spirály ... lidé vidí, že na servu hraje málo lidí, tak odchází a tento efekt tím prohlubují a pak odchází další a další lidé .. prostě spirála zatracení :)
    • Na mojoj serveri (Tomb of Freedon Nadd) su este stale vo vecernych hodinach 5-10 minutove fronty.

      Minimalne u nas je stale plno...o inych serveroch moc infa nemam. Populacie si mozes pozriet tu http://www.torstatus.net/
  • Kdyby byla tahle hra na Steamu tak podporim....EA at tahne i s takovou breckou! Origin - velmi nepovedena kopie vyborneho a prukopneho Steamu. *16*
    • ty si koukam trochu mimo
    • SWTOR k spusteniu Origin ale vobec nepotrebuje *4* Ma vlastny launcher nezavysly na Steame/Origine/hocicom inom *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit