Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jen 33 dnů ... *1*
    • 32
  • Hm, nevím no. Jeden vdolky, druhý holky :) Já asi Path of Exile. Diablo 3 bude mít sice víc fyziky, Tyraela a takové ty načančanosti kolem (blizní videa či dabing máme rádi skoro všichni, že:) ale jinak to na mě působí moc pohádkově, kresleně. A i když barbar v téhle ukázce ještě jde, jiná "kouzla" typu velká žába, běžící stádo ze země do země a pod....ee. Stejně plastelínově vypadá i Torchlight (2). Ale blizny umí i pandy, takže to bude určitě úspěch (je to TO Diablo) a špatná hra to konečně taky nebude.
  • Dobře to vypadá jen trochu stahnou sytost barev a beru to hned *14*
  • ses d*bil. bez urážky *1*
  • *14*
  • nuž, predobjednávka Diablo 3 priamo od Blizzardu za 59,99€, no nekúp to... Pritom sa dá kúpiť trebárs za 42,99€ inde. Im už naozaj prešibáva?
    • A v com je problem ja som predobjednal collectors za $120 sak je to kua Diablo 3 peniaze nehraju rolu.
      • pre živiteľov rodiny určite rolu hrajú. Pre detičky, čo potrebujú ešte nejaký plagátik, knižočku alebo figúrku, nuž, nech si veru priplatia keď na to majú, resp. rodičia sú ochotní zacvakať.
        • Nesmis to brat tak vazne .) Me se reakce naopak moc libila :D...

Jinak co se limitek tyka.. taky mi prijde ze si je kupuji hodne specificti jedinci :D Ale proti gustu...
      • blahorodie
        lol Chujko *1*
      • :D
  • uznavam ze tenhle koncept hratelnosti bezmyšlenkoviteho klikani a sbirani predmetu muze byt zabavny ale asi jen pro jednodušší lidi (není to myšleno jako urážka, nic proti tomu nemam). Tohle muze bavit fakt asi jen idiota (opet bez urazky)
    ja treba v hrach rad zapojuju i mozek (asi proto že nejaky mam), proto mi vyhovuje treba taktika, tahove souboje, ruzne hadanky a pod.
    • Veskoslav
      Otevři si Danteho díla v originále, otevři si Shardó ročník 37, pusť si na gramofonu desku s Bachem a rozjímej o světě. Nám "jednodušším" nech to klikání, šašku......
      • šašek seš ty kluku ;) když už chceš mít intelektuální odpověď, tak se nauč psát jméno archivního vína gramaticky správně;) ad1 .....ad2 nauč se napsat jiinou odpověď než tuhle konkretní :-D na tiscali nepřispívám často,ale diskuze si pročítám, tuhle rádoby hogo fogo hlášku si tu vyblil už po několikátý- navíc snad přesnej opis jako v předchozích odkazech.......nic novýho už nevymyslíš ? :-D nenapsal sem nic, co by nebyla pravda, ale chápu....potrefený husy se vždycky ozvou ;) mimochodem-divil by ses, kolik desítek,stovek her(včetně Diabla I, Diabla II+ LOD) sem od roku 95 po současnost propařil. Ale aspoň si dokažu připustit,kolik sem tooho těma debilníma píčovinkama ztratil v reálnym životě. No jo, ale psát takový věci na forum, kam choděj buď náctiletý smradi, nebo dospěláci, který se tim živěj, nebo takový ty zakomlexovaný dospěláci, kterejm pánbůůůů nedal dostatečnou rajcoovnost pro ženský, to se tady holt neujmu vid veckoslave :-D zejtra si pustim Prodigy do uší,vezmu svoje vymazlený RB Boxter na lajnu zaskákat a večer se půjdu někam střískat ty Bachu a "ShardÓ 37" :-DDD
    • uznavam ze napsat takovou blbost muze byt zabavny ale asi jen pro jednodušší lidi (není to myšleno jako urážka, nic proti tomu nemam). Tohle muze bavit fakt asi jen idiota (opet bez urazky)
      ja treba v diskuzich rad zapojuju i mozek (asi proto že nejaky mam), proto mi vyhovuje nedelat ze sebe totalniho blba apod.
    • Přečti si, jak fungují charaktery v Diablu 3 a jejich dovednosti. A co se týče hratelnosti. Chlapče, evidentně jsi nehrál žádnou hru od Blizzardu, když mluvíš v prvé řadě u hratelnosti o klikání a sbírání předmětů, když bys měl uvést především příběh. Jsi nihilista. Toto také není urážka, ale holý fakt. Otázka je, jestli jsi s tím spokojen.
    • je to proste arkada, na odreagovani, jako soliter nebo piskvorky..a vetsi ambice to opravdu nema.. tak proc ne?
      • tak problem je že soliter si pustiš když maš pauzu, ale u tohohle lidi stravi spoustu hodin, nechtel jsem se nikoho dotknout jen to nechápu v čem je ta zábava
        • Když tak rád při hraní her zapojuješ mozek, zkus ho někdy zapojit i v diskuzích...bez urážky *6*
        • Radim se mezi ty jednodussi, mam kratke myslenkove pochody, kdyz se divam na trailery z D3 jsem unesen atmosferou, audio-visualni strankou a uz se strasne tesima z budu moci projit celou tuhle primitivni klikacku pro jedince po lobotomii s ostatnima kamaradama, kteri jsou stejne primitivni jako ja (proto si rozumie a tesime se spolecne), bude mi potesenim u D3 zabit spousty hodin z meho zivota :) Uz se nemuzu dockat.
        • Asi máš tak malý mozek, že to nepochopíš .. bez urážky
        • Veskoslav
          Když to nechápeš, proč to komentuješ?
        • 100 lidí-100 chutí. Pro mě je Diablo taky primitiivní rubačka bez jakýhokoli hlubší myšlenky, svym způsobem hra pro chudáky po lobotomii-ale nikomu to necpu, každýho věc, u čeho zabíjí čas a nudu. Ono ve svý podstatě ( a teď to berte s rezervou) je bezduchá píč.ovina,klikačka a ztráta času úplně každá hra. Chápu, že knížka je ve 21. stol na zabití nudy už out, ale argumentovat tady tim, že tahle hra nabízí to a tohle ono a proto je "inteligentnější" "chytlavější" je ve svý podstatě kravina. Kraviny jsou totiž ve svý podstatě všechny hry (snad kromě HC simulátorů, protože tam už je zabití nudy vs. užitečnej přínos pro mozek a učení a chápání někde jinde) Diablo je píč.ovina na entou, ale nezkutečně chytlává,hratelná po x letech a s obrovskou základnou fanoušků, takže tady nějaký hatovaní- se zlou se potážem :-DD když už si mám vybrat z izometrickejch RPG (v případě Diabla spíš klikačky obohacenou o vývojovej strom vlastností) sáhnu po Baldurs Gate-ale stejně je to píčovina, jako všechny ostatní hry.....ale chápu- zimní večery jsou prostě dlouhýýý a nuda je někdy kurevskáá, současná generace se holt neumí většinou zabavit na dlouhej čas jinak než špekem nebo hrama-takže psát tu o Diablu jako o bezduchý klikačce je ve svý podstatě na levačku. A nebo si to měl rozvinout a napsat, že bezduchý klikačky jsou ve svý podstatě všechny hry :--DD teď mi tu nějakej vztekloun začne psát, že se díky NFS naučil projíždět zatáčky na plnej plyn, že se díky ARMĚ naučil líp odhadovat trajektorii kulky a že se díky MASS EFFECT stal lepším psychologem, který čte mezi řádky- HO*NO JSTE SE (SEM SE) NAUČILI...jsou to pořád jen hry, tak to tak fanaticky pořád neprožívejte (někteří) pěkný den
          • Podle takové logiky bychom se měli jen vzdělávat (z co nejméně zábavných učebnic) a pracovat pro vyšší dobro společnosti. Zábava jako videohry, knihy, filmy/seriály, obrazy, divadlo, muzika, internet... to by nejspíš bylo jen v ústavech pro duševně choré, pokud vůbec. Takže co jsi, pokrytec nebo troll?
          • Když to nikomu necpeš, tak nám to tady necpi.
          • kostejnesmrtelny
            Až na prvního jeden a půl řádku naprostej souhlas se vším, co jsi napsal *5*
    • Bez urážky, ale tvoj prispevok ma hodnotu shitu na podražke topánky. (bez urážky)
  • ti co hrali betu..nevadi vam, ze se negeneruje pokazde nova mapa ? me to prijde jako strasne minus, ale betu jsem nehral, tak nevim jak to pusobi
    • Venkovní lokace mají fixní okraje a dulezite objekty, např katedralu, cesty atd, ale zbytek se meni, takže vchody do dungeonu, potvory, truhly atd jsou pokazde jinde. Dungeony se nahodne skladaji z ruznych segmentu, kde jsou nektere body fixni, ale cesta k nim se meni.
      • kostejnesmrtelny
        Takže něco jako Tamoe Highland v D2? Fixní vchod, brána do kláštera, jeden dungeon a zbytek náhodně?
        • Tady to mas jednu mapu z bety, je to tam hezky vysvetelno:

http://www.diablofans.com/news/1130-map-generation-analysis-the-weeping-hollow-groups-in-public-games/

na mape jsou segmenty, ktere se nahodne meni, takze i kdyz vlezes na tu mapu po desate, tak budes vedet co je na druhem konci cesty, ale aby jsi nasel vchod do dungeonu nebo ruzne eventy, co jsou rozmistene nahodne, tak musis prozkoumat celou mapu.
    • Generuje, ale trochu jinak nez jak to bylo v D2 treba. Pokazdy kdyz prochazis betou tak je to ale jiny.
  • A už je předobjednáno... *14*
  • God-of-War
    Bude to hodně dobrá GAMESA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit