Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevím proč ale serious sama si nedokážu v takovémhle grafickém kabátku dost dobře předstvit
    • Spades
      je to lepsi
      ta komiksova 2ka me vubec nebavila, protoze to bylo az do oci bijici, ze to je vtip
      to same duke nukem - snazili se tam dat tolik humoru az to otravovalo
      SS3 - snazi se udelat vtipnou hru, ale s vaznym prostredim, coz je daleko lepsi
  • A prej, že doomovky jsou mrtvý. Hovno mrtvý. Jenom je málokdo umí dělat.
  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *boom*
    • "Aaaaaaaaaaaaaaaaa yourself!"
      - Sam Serious Stone
  • Odulin
    Jo, tak to se těšim. Série SS si nikdy na nic moc nehrála a to se mi líbilo. Arkádová střílečka jak řemen. Navrch nový grafický engine vypadá taky dobře. Jestli bude pokračování v duchu série, tak do toho s chutí půjdu. Btw. vzpomínám si, že nás při hraní 1. dílu hooodně potěšila možnost hrát na jednom PC ve splitscreenu.
  • Ta úžasná, fotorealistická grafika mi k tomu nějak nejde, ale určitě jde jen o zvyk. Spíš bych ale uvítal asi něco komixovějšího.

Určitě to ale zase bude řežba jak prase.
  • Porad si pamatuji, jak jsme prvni dva dily teto silenosti parili kdysi na PC! Tesim se, to bude zase maso *2*
  • "se zapnutým kulometem jdete z bodu A do bodu B, před ničím se neschováváte a maximálně si tu a tam doplníte zdraví." - To už pokrývají i ostatní FPS dnešní.

Ale na SS3 se těším. Noci plné absurdního humoru, oj oj.
    • No to mas pravdu, ale v takych hrach to vacsinou ani nieje vyzva.

SS na najlahsej obtiaznosti je ako CoD na najtazsej.

Spominam si, ako som sa nervoval pri SSSE na MENTAL obtiaznosti, ked na mna zo zaciatku vybaflo X z polovice neviditelnych manikov a musel som ich postrielat len za pomoci pistole. A to bol len zaciatok prveho levlu :)

Dufam, ze aj tu bude zachovany rozlahly vyber obtiaznosti podla chuti a hlavne kopa humoru.
  • serious sam je skvela herni serie a na novy dil se moc tesim.Ty davy nepratel co se proti hracovi vali za doprovudu rvani tech bezhlavych sebevrazednych maniku,na to se neda zapomenout *1*
  • jako grafika mazec:))))))))))!!!! a ten čuník vypadá jak bigpapoul z dooma nebo jak se to píše:D
  • Nicitel1993
    Haha těším se snad to bude hodně hratelně podobný nebo uplně totožný jako předchozí "Samové"...
    • taky se tesim a ta grafika je dech berouci kdyz si clovek veme jake davy zas proti nam pobezej :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit