Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • podla jedneho typka kt. vyhodili z testovania alebo tak neja, je to nuda nuda a nuda - a hlavny bosak je Tirael :-D
    • MrSanta
      Zajímavý že každej vyhozenej vývojář / betatester říká, že hra na které pracoval je naprosto nezábavná a nudná konina *7*
    • A ty jsi Lazar Jelizarič Jelitěnko
  • ten smajl je nějakej error
  • hele nevíte jestli pude i co-op pc a ps3? jako je treba v portalu. *9* *10*
    • Jasně. Přes Battlenet max. 4 lidi pokud se nepletu.
  • Předsevzal jsem si, že s nákupem nového PC počkám do vydání D3. Kolem mne prošlo několik generací Nvidia a ati karet(výběrem jen uvedu generace 9xxx, gtx 2xx, gtx 4xx, nyní už i gtx 5xx). Zatím to vypadá, že v době, kdy D3 vyjde budou běžně dostupná 8jádra od AMD, nové Nvidia gtx 6xx nebo neuvěřitelných 16gb ram za ještě neuvěřitelněji nízkou cenu kolem 4.000,-kč... O takovém HW se nám před pěti lety ani nesnilo a o ceně takové sestavy do 30.000kč už vůbec ne. Doufám, že stihnu alespoň nynější generaci hardwaru:-)
  • Odulin
    Schválně zatím nečtu moc infa,preview, nekoukám na každý trailer, ale až to vyjde, tak si beru dovolenou, ať se ve firmě děje co chce....a ty Blizzarde.....ty se koukej snažit ať to stojí za to...aspoň jako minule...všude tě chválím, tak ať s tím nemusím přestat *3*
    • Mahcake
      Blizzard nezklame, nemůže. *3*
      • Nooo teda to jsem si taky myslel, ale moje důvěra v Blizzard pořád jenom klesá. Nejdřív vydali World of Warcraft, který je parádní jako sociální nástroj, ale hra to moc dobrá není. Nemyslím si, že tohle bude subjektivní názor - co se WoW týče, dá se relativně objektivně posoudit, že jako hra za moc nestojí, ač jsem teda nezkoušel cataclysm nebo jak se to píše.

        No a potom StarCraft 2. Jen bych rád ujasnil, že jsem miloval SC1 a broodwars, miloval jsem Warcrafty od jedničky až po trojku, ale StarCraft 2 jsem prostě nebyl schopný hrát dýl než jen pár misí v singleplayeru. Rámcový příběh možná byl dobrý, ale scénář vypadal, jako kdyby ho napsal člověk, co poslední 3 roky trávil opisováním nejdrsnějších hlášek z hollywoodských filmů. Hra neže nepřinesla moc novinek, ona nepřinesla absolutně žádné - vždycky jsem si říkal, že StarCraft 2 bude mít naprosto revuluční UI, protože to je prostě to, co Blizzard dělá, vyrábí své hry neuvěřitelně user-friendly, ale ne - UI se ukázalo jako dokonce krok ZPĚT od Warcraftu 3jky a hraje se to prakticky stejně, jako SC1 před 10ti lety - samozřejmě až na to, že je to graficky maximálně přeplácané, takže narozdíl od SC1 neuvěřitelně nepřehledné. Teď kdyby tu nepřehlednost využili pro budování atmosféry jako to dělá Relic se svýma strategiema, ale né, oni nebyli schopní zapojit ani pořádné dynamické hlášky jednotek.

        Sakra, dokonce i lead designer řekl, že StarCraft nebyl navržený na to, aby byl zábavný (zdroj: http://www.gamasutra.com/view/news/34075/Interview_Making_The_Fun_Meant_Taking_Out_The_Fun_In_StarCraft_II.php) doslova říká, že je navržený na sportovní hraní, což je sice moc pěkný a tak, ale mně celkem u prdele. Zajímavé, že SC1 jsem schopný hrát furt dokola. Tohle samozřejmě všechno JE subjektivní názor.

        No, kam tím směřuju? Blizzard už začal zklamávat. To, co jim kdysi přinášelo spoustu peněz je dle mého dříve či později potopí - tvrdohlavá snaha odmítnout do her zařazovat jakékoli novinky. Žezlo Blizzardu u mě přebralo Valve.
  • Pořád jsem se ještě nepřenesl přes to, jakým směrem D3 graficky stylizovali. Prostě to pro mě ztratilo propojení s ostatníma Diablama. Diablo nikdy nebyla komixově laděná hra, žádná zelená mlha, všechno bylo temný, orientovaný do "gotický" atmosféry. To bylo fantastický, to mě taky trochu mrzí.
    A taky to, že některý nový postavy mi přijdou hrozně prvoplánový, že prostě uděláme novou postavu, jen aby byla nová. Já bych v D3 klidně uvítal Necromancera a myslím, že nejsem sám. Když toho u pokračování hry autoři změní moc, tak už to není pokračování, ale úplně jiná hra. Abychom v tom to Diablo vůbec poznali :)
    • Core
      Pod tvá slova se rozhodně podepisuji. A chci zpátky Necromancera! Himhlhergot!!!
      • necro a paladin!!
    • Ku grafike: Skutocne temnu atmosferu malo len D1.Moje prve dojmy s grafiky D2 boli daleko rozhorcenejsie nez su tie terajsie nad D3. Zlte cervicky na pusti holt nemohli konkurovat skutocne tmavym kopkam v diable1.Napriek tomu ma to bavilo,Mne osobne sa grafika D3 celkom paci najviac sa bojim svetelnych efektov pri akcii ale myslim ze hratelnost bude to co tu bude dominovat
    • Víš, co se říká:"Změna je život". Vůbec bych se nedivil, kdybys po 60min ODEHRANÝCH v plné verzi hry změnil na grafiku názor.
  • Nwm proč se každej nemůže dočkat týhle hry. Pro mě totálně nezajímavá a nudná hra + jestli to bude mít úroveň SC2, tak to potěš koště...
    • SC2? Tuhle hru jsem hrál a jsem za to rád. Nehraju strategie, ale tohle, to bylo něco. (ta atmosféra jak zergové ťukají na dveře mích bunkrů, v kterých se třesou strachy moji mariňáci, na to nezapomenu :) ).
      • Nj, tak to si radši zahraju SC a ne SC 2...
        • Když už nevíš co zkritizovat, tak si vzít na paškál tak vyšperkovanou a takřka dokonalou hru jako Starcraft II co? Dneska už ti samozvaní odbornící a přísní kritikové/pisálkové na českých herních forech, nechvalně znamých svou nízkou úrovni přispěvků a hojností nevyzrálých uživatelů, už fakt neví na jaké kritice se zvididelnit. Beru objektivní kritiku, ale ne u takových projektů jako SC2, AC:B či snad brzký Zaklínač II, o fantastické jedničce nemluvě. Až sesmolíš několik důvodů proč je SC2 slabota a proč by mělo být Diablo III ostuda značky a tahání peněz z fanoušků (ne že bys to říkal, ale soude tvých názorů si to asi myslíš), tak přijď do diskuze. A s tím, že má Diablo III nevhodnou grafiku běžte taky už někam. Grafika je v pořádku, velice detailní a stylová. Komiks či wow/walt disney pohádky vypadají jinak, asi ste dlouho žádný neviděli.
          • AC:B boží (ale přiznejme si AC 2 byl nejlepší ze série), Zaklínač 2 spolu s TES:V moje nejočekávanější RPG roku. Diablo 3 prostoduchá klikačka/rubačka kde jen mačkáš skilly jak nějaký pako , SC 2 skin na SC s novým příběhem(v podstatě datadisk) jako čekat tolik let na takový NIC a platit za to takový nehorázný prachy tak to jako ne...Blizzard si z Vás udělal ovce, něco jako z lidí hrající WoW, který dají za blbýho peta přes X dolarů...+ Když je něco od Blizzardu tak všechny hry za 10/10. Takový Valve to je něco jinýho...
            • Ta udajna prostoducha klikacka!(Muze rict snad jen clovek co to nehral nebo to hrat neumi):D:D Ma i celkem dost vybornej pribeh;) ale to ty nemuzes vedet;) A presne proc komentujes neco o cem nemas ani paru;)
            • To ze SC2 nemel zadne drasticke zmeny, byl vyborny tah a vyslyseni mnoha fanousku... Ze te samotny princip diabla nebavi a pripada ti jako prostoducha klikacka je tvuj problem, ale pak nechapu proc lezes do diskuzi her, ktere te nezajimaji? Ani by me nenapadlo rozklikavat clanky o Sims nebo vselijakych tunelovych hrach se svetelnou pistoli... :-)
            • kritizuj aspon neco, o cem mas paru...prohlasit, ze SC2 je jen preskinovany SC muze jen ten, kdo jednu z tech her vubec nehral (nebo obe)
  • Jsem tak nějak natvrdlej nebo co. Komu co mám prodávat ?
    • Budeš prodávat předměty na aukci NPC ne ? :D
    • myšleno asi pro multiplayer postavy na battlenetu, řekl bych... To že se o tom článek nezmiňuje je docela problém, ne každý zná praktiky Blizzardu a jejich battlenet...
  • Stealkill
    Vždycky je lepší, když si tvůrci hru ještě chvíly nechají a doladí ji, ale tohle čekání je tak hrozný že bych si teď klidně zahrál i Alpha verzi.
    • Du dohrát D1 a D2 abych si ten čas zkrátil :D
      • tak nashle tak za dva mesice:-) dat max lvl v diablu 2 je docela ulet
  • No tak už to kruci vydejte! To čekání mě zabije. *9*
    • Bliss
      Ještě tak rok si počkáme. *1*
      • ja jim neverim, ze uz to davno nemaji hotove a ted jen cekaji, aby si nekonkurovali s wowkem a cataclysmem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit