Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SMITE beta

Po netu se teď celkem rozdávají keye do beta testu hry SMITE.

Je to 3rd person MOBA od Hi-Rez Studios.

Tak si nějakej najděte, pokud vás hra zaujme. Každej, kdo má key může až tři další rozdat. Já už rozdal.
    • Tady něco o tom, jak se to hraje.
      http://www.cinemablend.com/games/Smite-Gameplay-Tutorial-Teaches-You-How-Die-43784.html
  • Commandos 3?

Ono už to bylo tolikrát všude zadarmo a je to tak staré, že by si jeden řekl, že už to je abandonware. *1* Jinak hra je to samozřejmě skvělá
    • kde jinde to bylo ještě zadarmo prosím?
      • nějaký časopisy doma i ve světě? teď si nevzpomenu, tyhle kraviny (časopisy) kupuje známý.
        • Miserius
          Hry přilozeny u casopisu jsou naprosto neco jinyho nez zaregistrovani a obdrzeni licence...
          • No možná v tom právně je rozdíl, z hlediska hráče asi moc ne. Hráč hraje a víc ho nemusí moc zajímat. V tomhle případě snad vidím hru v časopise jako menší zlo, protože tohle je sice zadarmo, ale narozdíl od časopisu už nejsi anonymní a sbírají nové uživatele do statistik, příp. potenciální kupce a cíle pro reklamní materiály. Samo tu akci schvaluji, jen si myslím, že to není takové terno jak se to jeví. Po tomhle kroku, kdy to může mít "zadarmo" každý v takové akci jen aby nahnali registrované uživatele, už by to klidně abandonware být mohl. Spíš bych uvítal oznámení nového dílu jen ve vyšším rozlišení, ale ten by dneska už asi nepřežil. Stejně mě nejvíc bavila 1 a 2
  • Kr.Pa

Záloha Witcher 1 na GoG

Na gogu je umožněno udělat si záložní kopii zaklínače 1 !

http://www.gog.com/en/wishlist/site/witcher_1_backup_copy
    • Rychlík..
      • Kr.Pa
        ta kopie je umoznena az od 1 cervna, coz je 22 dni
        • No právě :) Jsme ve světě her ;)
  • Kr.Pa

Asi není potřeba nijak dlouze vysvětlovat, co to znamená, když se řekne, že na Green Man Gaming...

Při registraci potřebujete vyplnit adresní udaje a pro hraní potřebujet nějakou jejich aplikaci (něco jako steam/origin) - docela fail.
    • Miserius
      Co je fail? Adresni udaje tam jsou jen pro kreditku a ze si stahnes jejich "steam" par megovej je fail? Nekdo neco rozdava zadarmo a stejne se v česku najdou imbecilové co si budou na neco stezovat....
      • Tikov

Asi není potřeba nijak dlouze vysvětlovat, co to znamená, když se řekne, že na Green Man Gaming...

Popravdě je to dost otravné (kreditku ani nevedu) a v půlce procesu (kdy mi to odmítalo uznat adresu kvůli nějaké chybě u nich) jsem si začal říkat, že by bylo rychlejší si to stáhnout na nějakém shareserveru.
        • Miserius
          To je tedy divne, ze by bylo jednodusi to ukrást *5*
          • Tikov
            není- pokud člověk není zaregistrovaný, tak alespoň mně, ta registrace tropila alotrie šílených rozměrů (padání, nereagování, neakceptování, ...) Problémy s registraci ke službě, kterou ani nechci, u warezu skutečně nehrozí. U Steamu (stejné nutné zlo jak Capsule-- ale už jsem na něj zvyklý a zajetý) jsem takovéhle problémy nezažil.
            • 2NateKigan - Je docela zajimave,ze po ruznych i zahranicnich forech ctu,jak je steam poruchovy a zabugovany a ze tam kazdou chvili neco nefunguje,pricemz ja jsem nikdy nenarazil na zadny opravdu zavazny problem.
              Jasny,nejake drobnosti se vzdy najdou.Ale posledni roky je tech chyb podle me opravdu malo,zejmena srovna li to clovek s jeho uplnymi zacatky.A ani v tech zacatcich jsem s nim nemel nejake velke problemy.
              Bud mam proste stesti,nebo je ve spouste pripadech problem na strane uzivatele.
            • Steam má hafo problémů, ale většinou funguje, i když pomalu. GMG a jejich Capsule ale občas jede na hranici únosnosti (stránky často hází timeout, Capsule se občas odmítá přihlásit)... Paradoxně momentálně jede asi nejlíp Origin (a Desura a Impulse), alespoň u mě.
      • Kr.Pa
        Ok, GoG rozdava zdarma bez nejakeho zatraceneho klienta, to jen amici vymysleji kraviny, cim by lidi otravovali.
  • Deus Ex série v obrovských slevách na Steamu.

Skočte po tom.
  • ucho

Pokud vám Lukášův hlas nestačil včera v podcastu, můžete si jej do zásoby nachytat v hudebním...

páni, Lukáš je autor serveru Games.cz, to jsem netušil.
    • Kazdy redaktor ktory sem prispieva ten web tvori takze ano autor games.cz
  • Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...

No to by mělo fantastický výchovný efekt, který by přesně zapadal do současného nefungujícího ekonomického systému.
    "Jé, dívejte, on neplatí, je to socka!", "Utratil jsem víc než ty.", "Já jsem sice lama, ale narozdíl od tebe si to můžu koupit, haha!", "Jsem lepší, protože jsem to dohrál (koupil) dvakrát rychleji!"
    Dnes tak typický efekt namyšleného elitáře/prominenta.
    • vlastik.plaminek
      A to je problém poslat prominentovi jednu výchovnou?
      • Je ! *13*
        • vlastik.plaminek
          Taky záleží na situaci, ale když se to nevezme doslovně a stane se to třeba ve hře, kdy naskillovaná "socka" se základním equipem sundá namachrovaného blbečka s nakoupenou výbavou, tak to může být celkem sranda.
  • smejki

Peter Moore prorokuje, že za 5 až 10 let budou mikrotransakce v každé hře, přičemž základní...

vo co že ne.
    • Cahir
      Já bych tomu i věřil, alespoň u mainstreamu.
  • Strach z toho, že bude přístroj slabší než současné konzole, je prý neoprávněný.

http://doupe.zive.cz/doupecz/crytek-wii-u-je-minimalne-stejne-vykonne-jako-xbox-360/sc-108-a-143770#utm_medium=selfpromo&utm_source=doupe&utm_campaign=RSSfeed

Tak to mě dostalo *1* *1* *1* *1*
    7 let
  • Miserius

Commandos 3 zdarma

Na GMG je Commandos 3 zdarma :)
    • Sem zvědav, jestli pude prodat zpět :D
    • jeste kdyby ty stranky trochu jeli
      • Miserius
        Tojo, je to jak když hladovej sere...
    • Škoda že jen přes zeleného klienta = Děkuji , přenechám jiným . *7*
      • Miserius
        Procpak? stahnes, nainstalujes a hrajes :) Ale budiz, ja zas ignoruji Origin :)
    • Dík.Bude článek přes celou obrazovku *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit