Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak můžu do bety nebo kdy to vyjde?
    • deridon
      já jsem se na tom blogu myslim, jen tak někde ohlásil, ani už nevim přesně, pak po měsíci jsem zapl Steam a najednou jsem to tam měl.. tak to asi posílají po nějákém čase
    • Zayl
      Hlavně prosimtě ani neuvažuj o to za přístup platit. Podívej se na http://blog.dota2.com/

Pokud se ti nezadaří tak už stačí jen na pár měsíců vydržet (což teď se všema nalajnovanýma releasama problém nebude) a počkat na otevření všem, což já čekám na Internationalu.
    • Je mnoho způsobů..
      Můžeš jít na dota2.com a vyplnit přihlášku (což nemusí mít vůbec žádný efekt *1* )
      Pokud ale chceš hrát hned tak můžeš koupit "Dota 2 Early Access Bundle" za 29,99€ (800Kč)
      Datum vydání hry není známo
      • JohnyTheZik
        nebo se da levnejc koupit klic ruzne po forech :).. vetsinou tak do 10 eur
  • JohnyTheZik
    "Zbývá tedy otázka, za co se tedy bude ve hře platit kromě kosmetických věcí?"

Zatim se muze platit za equipment (vsechny ruzny zmeny obleceni, armoru, zbrani na hrdinech), tools (75% battle bonus na par dni, description tag, treasure key,..), couriers (napr. hustej pavouci mechanoid) a za celkovy packy (bundles), kde je jen vetsinou nakupenej equipment + dota 2 early access..

zatim je to pecka :)
    • Zayl
      No zrovna ti hustí kurýři jsou předražení že jsem přemýšlel jestli je náhodou nelicencoval apple. Navíc vyhodit za nějakého 10 euro a potom ho nemoct použít, protože nehráváš supporty a kurýra nekupuješ ... nevím nevím.
    • Nevím jak ty, ale já jsem zatím spokojen! // A máš pravdu, ta otázka i mě totálně shodila ze židle... Vůbec nechápu za co by se ještě mělo platit. Byl tohle nějaký pokus o flame?
      • ales.smutny
        Přesně tak, my prostě flejmem žijeme! :)
        Ne, je to prostě jen navázání na pokračování článku po rozkliku. Ale už jsem si zvykl, že skalní fans téhle série nejdřív vidí rudě a pak teprve čtou ;)
        • JohnyTheZik
          no dobry zase.. tohle byl flame, my si zase zvykli, ze dota clanky tu jsou vetsinou dost mimo..
          • ales.smutny
            Ne , tohle byla sarkasticka odpoved a doporuceni, ze je lepsi precist si cely clanek, ne jen jeho cast :)
      • JohnyTheZik
        Tu otazku jsem taky nejak nepochopil, kdyz ve zprave od Valve je to dost jasny.. dota na tiscali :D .. get used to it
  • Příběh o tom, jak se Gabe Newell stal boháčem:

HATS!
  • Sak at si lidi hrajou League of Lamers a nelezou nam do doty ...
    • Heh, ty jsi dobrej tupon :D nic proti, ale obe hry se daji hrat soucasne a je jen na hracich zda budou hrat obe nebo jen jednu (vyberou si favorita), ty nemas narok komukoliv, co narizovat. Byl jsem vzdy zastance doty. Hral jsem LoL pouze chvili kdyz zacalo, a bylo to uplne neco jineho. Nebavilo to jako Dota. Pak jsme si dali s kamosi pauzu od doty a lolu na nejakou dobu. Kdyz jsme meli trable s nainstalovanim patche na W3, tak jsme zkusili na nejakou chvili LoL a naopak nas naprosto chytlo a verim, ze pokud bych si dal zase pauzu od lol a naucil se zpet Dotu, tak nebudu mit problem a bude me tez bavit.

Co bych rekl, tak HoN je zmrsenina Doty neprehlednej bordel efektu a prostredi. Co jsem videl videa z Doty 2, tak si grafiku nemuzu vynachvali, nepodelali to, zustalo to dobre prehledne jako DOTA1 z W3.
      • "Co bych rekl, tak HoN je zmrsenina Doty neprehlednej bordel efektu a prostredi."

Tak toto je naozaj vec zvyku. Ja ako hráč honka už niekolko rokov naozaj nemám pocit že by hra bola ktorýkoľvek moment neprehladná; celé je to o tom poznať tie efekty a spelly. Práve naopak, ako príležitostný hráč lolka(mám odomknutých len zopár championov a drvivú väčšinu z ostatných naozaj nepoznám) si skôr myslím, že keď sa to tam zbehne tak nikto nemá šancu vedieť čo sa tam deje. Ale ako hovorím, nepochybujem o tom, že ak by som sa venoval len lolku nejaký čas tak získam prehlad.

Čo sa však doty 2 týka je pre mňa až neuveriteľné, že celá hra akoby naschvál v sebe zachováva všetky nedostatky pôvodnej doty, pri ktorých som si myslel, že nie je možné ich odstrániť kvoli enginu warcraftu. Menovite je to teda fakt, že pri targetnutí nepriateľského hrdinu sa mi odznačí môj vlastný, čo je pri hraní moby neuveriteľná šialenosť. Taktiež neprítomnosť mana barov pri nepriateľoch je úplna zvrátenosť aj práve vďaka v minulej vete zmienenej skutočnosti. Graficky a designovo je dota 2 úplný sen, animované portréty hrdinov su pastva na oči avšak hra stráca podľa môjho názoru na hrateľnosti - každý kto príjde na lajnu a začne last hitovať creepy pochopí, že v otázke plynulosti dota 2 naozaj zaostáva popri lolku a honku.

Dota shop samotný je však naozaj na smiech. Nech sa nikto na mna nehnevá ale kto si tam všimne či máš na sebe nejaký bracer alebo rukavicu z obchodu. Tento systém mohol mať význam v team fortress 2 kde sa hralo z pohľadu prvej osoby ale v dote je to naozaj podivuhodný výmysel. Samozrejme, že aj hard core hráči doty, ktorí zdieľajú môj názor neopovrhnú možnosťou upraviť si vizuál ak sa ku nim dostanú veci počas hrania, neopovrhnem touto možnosťou ani ja, avšak celá táto customizable dota je bez pochýb určená casual hráčom. Valve zase raz prišiel na spôsob ako vyťažiť z hry čo najviac bez toho aby utrpela hráčska komunita :)
        • Zayl
          Ty nedostatky jsou části gameplaye. Nevím proč je pro tebe takový problém mít hrdinu nabindovaného na klávesu, takže se můžeš bleskově označit za jakýchkoliv okolností. A nebo taky zkontrolovat manu na nepříteli během 0,5s a znova se vybrat. Ono to zase tak těžké není, rozhodně to není žádné korejské micro.

Co se týče kosmetiky, ono je to stejně nejvíc pro potěšení oka vlastníka, jelikož ostatním jsou cizí hrdinové ukradení. Osobně nemíním kupovat nic, protože mám za to že nejvíc "cool" je, když člověk dělá co má a pomáhá teamu k vítězství, ne když má nějaký humorný klobouk.
      • Vidlec
        přehledně jako z Warcraftu? :D :D To byla mašlovačka největší, ostatně v LoL je to ještě horší, ale s tím nelze nic dělat.
      • jo strasne me ten tvuj pribeh zajima *6*
  • sidi
    Tak dota 2 ma dost hracov a uz teraz je to TOP hra na steame (aj ked estelen v bete) co je podla mna samo o sebe dost velky uspech :)
    1.6.2012 17:50
    Current Players Peak Today Game

53,150 53,150 Dota 2
    47,972 56,205 Counter-Strike
    47,055 50,619 Team Fortress 2
    42,801 60,052 Football Manager 2012
    • Štatistiky z novembra... http://euw.leagueoflegends.com/news/community-grows-32-million-players
      • lol jenze je to 32 milionu uctu a ne 32 milionu aktivnich hracu ... vetsina z toho budou ucty neaktivni, nebo ucty lidi co dostali ban atp. a porovnavas to s denim prumerem hracu. Get brain.
        • Porovnáváte neporovnatelné. Zaprvé správně číslo z té infografiky je "Playing at the same time: 1,3 million" proti "Peak today: cca 50-60k". Zadruhé Peak Today není Peak of all time, takže i tam to kulhá. Zatřetí: LoL je venku pěkně dlouho a těží z nedostatku konkurence. DotA 2 je v invite-only betě. Takže tak.
          • Mno neviem ako to brali. "Playing at the same time" môže byť buď:
            1. všetci čo sú online
            2. ľudia čo sú iba v hre a nepočítajú sa tí, ktorí majú len otvoreného klienta

A hej, som si vedomý toho, že je to len invite only. Ale tak pozvánok je celkom dosť, dokonca som už aj ja dostal jednu. A ten link som sem dal kvôli tomu, aby som to tu trošku rozprúdil :)) Zrovna pár dní dozadu som sa začítal na Dota2.cz fóre, kde hráči doty strašne hejtovali všetkých lol hráčov a navyše tvrdili, že dota má takú obrovskú hráčsku základňu, že sa lolko môže ísť strčiť (samozrejme odkazy na žiadne štatistiky nemali, iba počet stiahnutých máp z getdota) :D Škoda, že ten topic už bol locknutý.
        • Wtf? : D Je tam napísané: Daily players: 4,2 mil. Your argument is invalid.
          • Tak casual hráčů je vždycky víc
      • eroror
        porovnáváš LoLko s invite only betou Dota2? tleskám ti..
      • sidi
        Jasne ja neberiem uspech LoLku mne to je v podstate jedno ale osobne mi je sympatickejsia DOTA 2. Hracov je dost aby sa rozdelili medzi Dotu LoLko a HoN a este aj na Blizzard All Stars :) a kedze tieto hry su free to play tak vela hracov bude hrat viac ako len jednu z tychto hier.
  • Co bude lepsie to sa bude hrat
  • Hráči vymysleli oficiální obchod, jmenuje se: Vyližte nám p*del.
    • presne do toho obchodu se prosim odeber, diky
    • Sice me Dota nejak nebere,ale nekdy vazne nechapu,co by vlastne hraci chteli.
      Bude to hra zdarma,nebude to postavene na pay to win principu a presto se najde plno lidi,kteri budou mit plnou hubu kecu.
      Nikdo vas tu hru hrat nenuti koneckoncu,porad tady je LoL,puvodni Dota atd.
  • Mě bohatě stačí LoLko. Mám tam kámoše, investoval jsem do toho něco a komunitu naprosto nepřátelskou vůči všem nováčkům a newbiekům jsem si taky stihl oblíbit.
    • Jo? A proč nám to povídáš?
      • Proc by nemohl, LoL a Dota jsou na stejnem principu hra jednoho tymu proti druhemu. Oboji maji neco do sebe. Nejsem zastance ani doty ani lolu, myslim, ze obe hry maji sve plusy a sve minusy a rozhodne jsou obe dobre hratelne a obe hodne oblibene.
      • Protože tohle je diskuze. A diskuze existují aby v nich člověk vyjádřil svůj názor. Prosté.
        • Prosté, jenomže nikoho tady nezajímá, co si oblíbil nějakej jouda odněkud z osady... Tohle je diskuze, jenomže o DOTA 2...
          • Taky to můžeš říct slušně...
  • Omg omg, to abych zahodil vsech tech X vyher na LoL, vsechny championy, ELO, skiny a kamose a sel hrat uplne to samy... wait what? To to zase jednou soudruzi vymysleli...
    • Nechapu proc bys to mel zahazovat, je mozne, ze te bude bavit oboje, nebo se presunete se skupinou k dote 2, nebo zustanete u LoL. Vyzkousis, uvidis. Muzes chvili hrat jednu a jindy zase jinou. Meze se nekladou o.O
    • veď sú to 2 odlišné hry, ty si mimo, ja sa teda dotu hrať nechystám, ale tieto kydy nechápem
      • Hraju LoL i Dotu2 betu a musím říct, že LoL mě baví tak nějak víc. Hry doty jsou pro mě moc zdlouhavé a pomalu se rozjíždí. A narazit na hru bez leavera je spíš zázrak (v 9 z 10 někdo leavne) . Ne že by v LoL leaveři nebyli, ale tam je poměr spíš obrácený.
        Nechci tvrdit, že je jedna hra lepší než druhá, jsou to moje pocity. A než někdo začne argumentovat komunitou a kde jsou lepší lidi, tak bych jen připomenul, že na idioty a německý turisty narazíte úplně všude.
      • Je to obyčejnej zapičenej troll...
    • Někdo se třeba naopak nemůže dočkat, až tohle opustí. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit