Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidim ze nezminily guild wars 2 ktery ma nabehnuto k vydani odhaduji to na cervenec az zari... Tato hra je dost velky konkurent protoze zatim co anet slibuje plni...
    • ales.smutny
      Je v tom konšpirace, my přece programově GW2 ignorujeme ;))
      • walltar
        HA! Prokecnul se! Já sem to vždycky věděl že chcete utlačovat pravdu, že chete popřít že GW2 je spása, jediné spasitelské MMO. Co by taky člověk mohl čekat od pochybných pisálků, ktaří pracují pro peníze. FUJ! *1*
        • A není snad?
          • walltar
            Podle mě ne. Je to decentní hra, ale žádný magicky všespasitel všech MMO.
            • heretic
              @ Papája: čo máš proti kacírom... :D
            • walltar
              Já sem pořád GW2 supporter ... jenom si nedělám iluze na téma spasitelé herního světa.
            • A já tě měl za druhého z trojice hlavních místních GW2 supportérů. *6*
            • walltar
              Dohaje, kombinovaná zloba fanoušků GW2 tomu neuteču, ani se nechovám ... du radši spáchat sebevraždu, to je jediný únik.
            • Burn the heretic!
    • A proč by EA zmiňovali Guild Wars 2 ve svém PR prohlášení?
      • "A do tohhle ekosystému chce příští rok vstoupit ještě The Elder Scrolls Online, které doufejme že ještě překvapí, protože zatím nevypadá bůh ví jak originálně. Tou dobou už navíc určitě vyjdou Pandy..." Pokud jsi to cetl do konce, tak asi.....
        • Má chyba. Hmm, dovol mi přeformulovat otázku.

Proč jsou GW2 fanoušci vždy tak načepýření, když se v nějakém MMO čláku nezmíní GW2?

Přicházejí i další MMO a taky o nich nic nepadlo... a GW2 bych stejně řadil hodně mimo ostatní MMO.
          • No jsou načepýření protože GW2 není MMO a je to proste irituje.
            • Joha
              Čože?
  • Největším plusem WoWka je luxusní end-game. Tam kde jiné hry končí, tam WoW začíná.
    • Cahir
      K tomu se ale za těch 8 let propracovalo...
    • Souhlasim jen mensi dodatek nevyhoda wow je to ze hru strasne zjednodusily krom raidu a pvp (s dobrou partou ci partnerem do areny) neni co delat... ja dodelal vetsinu reputaci do tydne a zbytek do dalsiho a pak jen farmit farmit farmit... toto me na wow mrzi wotlk me bavil mnohem vic.
      • No vypadá to, že v MOP toho půjde v endgame dělat opravdu hodně, takže uvidíme.
  • To že hráči prošli hrou rychle a oni to nečekali je ale neomlouvá. Pokud se někdo rozhodne vstoupit v dnešní době na velmi vratký trh s MMORPG, tak se musí na spoustu věcí připravit.

Největší problém je kolikrát uspěchaný vývoj a oprava chyb až za "běhu". Všichni totiž vidí v MMO velkej peněžní potenciál a jako by mi přišlo že je už nic jiného nezajímá.

Proč to třeba nemůže fungovat jako ve World of Tanks? Tam si za skutečné peníze vlastně jen urychlíte postup na silnější třídy, ale pokud platit nechcete, tak vás to v podstatě nijak neomezuje a máte přístup k celému vozovému parku (vyjma premiových tanků, které jsou stejně jen na vydělávání). V tomhle je přístup WarGaming "nechceš/neplať" naprosto bezkonkurenční a hlavně férový (!!!).

U The Elder Scrolls Online je podobná budoucnost (napřed euforie, pak odliv) opět velice pravděpodobná...
    • Ad WarGaming. Zo zaciatku to tak naozaj bolo premium ucet ti len zvacsoval vynosy a premium tanky neboli silne ale mali zvysene vynosy. Ale prichodom Type-59 to docela dost pokaslali. Nakolko je to best TierVIII medium v hre. Uplne bezkonkurencne.
      Ale inac ano zadara, hras si kolko chces bez platenia si kludne uzivas aj CW, companies, platoon, proste takto ma vyzerat free2play model (podobne ako LoL).
    • Vidlec
      Eh, no WoTko jsem hrál už od nějaký closed bety a ta hra se vážne dost změnila... Ze začátku to bylo zaplať jestli chceš a teď je to zaplať jestli chceš jezdit s něčím jiným naž s popelnicí. Krásný příklad pay to win. Máš pravdu, že to šíleně odflákli, na to kolik to všechno stálo. (Jen ty nádherný rendery museli stát tolik co nějaký béčkový titul),
    • Jo, koncepčně to bylo celé špatně.

Bioware si asi mysleli, že to hráči budou hrát 2-4 hoďky denně a že jim hra tím pádem vydrží. A ono to na papíře zní dobře - hráči budou spokojení a budou hrát dlouho a tím pádem platit víc měsíčních poplatků.

Jenže tak MMO nefungují. Za tři hoďky Dragon Age denně taky nikdo nemusel platit... a neplatil by...

(A to ani neberu v potaz ostatní problémy hry jako otřesnej engine, problémové patche atd.)
    • World of Tanks je typická "pay to win" hra, takže díky, nechci
      • šmajdal: Tak to může napsat jen ten kdo to buď nehrál, nebo ten kdo to vůbec neumí...

I hráč s goldovou municí tě neohrozí, když neví kam střelit...

Nikdy sem jim nedal ani korunu a přitom ani nespočítám kolikrát jsem rozhodnul bitvu...
      • není pravda, obvykle jsou v takových hrách z nějakého neznámého důvodu lepší ti co nic neplatí
        sám mam s F2P hrama spoustu zkušenosti a dají se hrát naprosto v pohodě bez placení snad jen kromě aoe online
  • Bez Ringwraighta a Trola je to parádní.. :P
    • Ringwraighta je škoda
    • Ale pořád se najdou jelita jako ty, kteří je musí zase vytahovat... tak buď rád, že jsou pryč, ale nehoň si tady nad tím.
      • *7* Ale ok asi máš pravdu - pozitivní příspěvky do diskuze nepatří...
        • A co to má co dělat se SWTOR?

Jo, chápu, ty jsi z Trolla tekl a když je pryč tak se cítíš jako king... ale who the fuck cares?

Těm dvoum šlo jen o pozornost a tu jim ty teď dáváš i posmrtně. Nebo se spíš snažíš vykoupat v posledních zbytcích zájmu, co o ně někdo má.
          • Hlavně to chce klídek, nevím proč tak agresivně... Smysl to má, protože samotná diskuze už je čitelnější... Tekl netkl - faktem bylo to, že mnohdy jsem diskuzi ani nečetl jak tu bylo zaspamovano (a já nehodlám v tom já pokračovat - jsem si teď uvědomil) a přitom SWtor je hra o které jsem se rád něco dozvěděl neoficiálně ... Máš pravdu, že vytahovat je trošku z cesty, ale na druhou je to značný +, které je třeba ocenit.
            • Hairy_Ass
              Nesouhlasem se "společnou" pravdou myslíš ty věčné řeči, že se doufá, že bude v té či oné hře záchod? *1*
            • Tak třikrát hurá!

Konečně nikdo nebude nesouhlasit se společnou pravdou. *5*
  • Vidlec
    Hrál jsem betu asi do 25 úrovně a celkem mě to bavilo... Bohužel jsem pak už nějak neměl čas hrát dál. Teď si střihnu maximálně sem tam Star Trek Online, kterej mě potom co je F2P docela chytnul (i když ty pozemní boje stojej za h**no). Ale uvažuju, že si to koupím... Teď po matuře už bude možná i trochu čas.
  • praseek
    No, jako je pravda, že jsem u TORu seděl denně takovou dobu, jakou jsem u jiných her nevydržel. A důvodem je jen a jen pořádný příběh. Teďka už tam jsem většinou jen celý večer *1*
    • A co děláš? Jedeš pořád dokola nový postavy?

Nebo je to spíš takto?
      http://i45.tinypic.com/28cnayw.jpg
      • praseek
        Tak několikrát do týdne raidujem s guildou HM a NM na dovybavení se, chodíme FP HM a normal operace na vybavení čerstvejch 50, dělám alty, dělám legacy achievementy a kvůli tomu (jelikož tam je všecko strašně drahý) dělám daily questy, chodím WZ (už aby byly ty ranked), zdaleka nemám hotový všecky questy nebo sebraný všechny datacrony. Pořád tam je co dělat.
        Kdepak jsi skončil ty, jestli se mohu zeptat?
      • A i kdyby? Pro nekoho je dulezity end-game,pro jineho zase altovani
  • keby to dali F2P tak by mali ovela viac hračov, vratane mňa, nie preto že nato nemam, ale že jednoducho hry nehram (a uz vobec nie jednu hru) tak často aby som bol za nu ochotny platiť mesačné poplatky
  • Star Wars: The Old Republic je povedené MMORPG.

Když už, tak leda:
    Star Wars: The Old Republic je povedené RPG.
    There, fixed for ya, pals.
    • trolo
      Star Wars: The Old Republic je fail. Dufame ze sa ostatni z toho poucia a nebudu robit z kazdeho universa dalsie MMORPG.
      fixed.
    • Malleth
      Ještě odstranit to slovo povedené a jsme doma

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit