-
Dark Souls - renderovací buffer
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=488240
http://pc.gamespy.com/pc/dark-souls/1225853p1.html
screenshot:
http://www.abload.de/img/whoadpahl.jpg
první fix na úpravu vnitřního rozlišení -
-
Velké díky patří tomu borci co to udělal protože jsem to dneska spustil na 1920x1200 a po skončení úvodního videa jsem se málem poblil... Přesně jak jsem předpokládal, je to jedna z nejsprasenějších konverzí s jakou jsem měl kdy tu čest a to vůbec nezmiňuju ohavnou kameru a ovládání které snad dělal nějakej s velkým prominutím krypl s parkinsonem co v životě neměl klávesnici v prackách... Edit omlouvámse to s tím ovládáním a kamerou beru z5 kamera se dá ovládat myší což mě při prvním zapnutí nenapadlo a samotné ovládání na klávesnici je taky relativně v pohodě a rychle mi přešlo do krve, to jen ze začátku při prvním osahání mi přišlo zmatené... Z nějakého důvodu mám ale během hraní neustále na obrazovce kurzor myši...
-
-
Kampaň Halo 4 nabídne osm misí - to je sice méně než minulé díly, ale to neznamená, že herní...
Ty jsi nehrál Gothic 1 a 2, že ne? -
Ten kurzor je znacne iritující *16* Az natolik ze jsem ho soupnul do rohu a zapojil gamepad, presto ze po prehazeni par tlacitek to na klavesnici bylo hratelny
-
-
-
Uniknuté koncept arty, jež pravděpodobně patří zrušené hře Heavenly Sword 2, která byla vyvíjena...
Ještě že zrušené. Nechápu jak chtěli navazovat na ten pěkný a uzavřený konec. -
STAR WARS®: Knights of the Old Republic™ II
dnes se hra objevila na steamu... -
-
Zrovna jsem to chtěl postnout. Třikrát hurá.
-
-
Budoucí hodnocní
GTA 5 9/10 - Rockstar přinesl zábavu ovšem ne takovou jako kdysi
Bioshock infinite 9/10 - Není to tak cool jako tehdy
TES 6 10/10 - Nejgeniálnější RPG ever i když je naprosto stejné jako to předchozí
The Sims 4 - 9/10 Whoho sims jsou zpět a jsou bezkonkurenční
MoH: Warfighter - 8/10 rozhodně je na tom třeba zapracovat ale může to porazit CoD konkurenci
BF 4 - 10/10 Nejlepší MP střílečka 4 ever a vůbec to není stejně jako ta loni...
Game journalism is Dead as well as games... -
-
Jestli se potřebuješ vybrečet, zkus linku důvěry.
-
Herní novinařina na Games ještě ujde, i když ta hodnocení jsou občas mimo, ale co teprve všeobecné zpravodajství na našich TV stanicích. To je humus (i ČT). *16*
-
hej, aj ja som zazil to sklamanie,pred par rokmi, ked vyslo DA1
ale teraz uz maamvpitchi, fakt si vyberam, a hodnoteniam recenzii sa len usmievam
-
-
Bezplatné DLC do mrdkohry bleskovku dostane. Píčovina ohledně kinectu next-gen která nikoho nezajímá bleskovku dostane. Achievmenty totálně nahovno bleskovku dostanou ale moc pěkné fotky které jsou RP a Cosplay a jsou to našinci ne. Protože nevím proč. Tenhle web jde pořádně doprdele. Zlatej JD ten aspoň umí bejt "wannabe" ...
-
-
Jestli hulíš tak přestaň, jestli ne, tak začni... *4*
-
"...ale moc pěkné fotky které jsou RP a Cosplay a jsou to našinci ne. Protože nevím proč."
Games nepodporují teroristické buňky, náboženské sekty ani deviantní hnutí. Říkali to v jednom podcastu.
-
-
DayZ Cosplay
http://imgur.com/a/qEkrm -
-
Velmi kreativní minus.... Kotaku to postuje a vy nehodíte bleskovku... Smutné vzhledem k tomu, že vlastní obsah tenhle web nezažil léta...Copy PASTE 4ever!!!!
-
-
Vždyť to za bleskovku ani nestojí, co je na tom že si pár lidí vyrazí do Ústeckého kraje. (Nehledě na to, že v tom ani žádnej cosplay nevidím.)
-
-
Za chvilku budeme bičováni, že neházíme fotky z Aghánistánu, páč "je to něco jako cosplay Kal of Djůty". *7*
-
-
-
-
Trine 2!!!
Trine 2 za €3.25 (-75%, 82Kč), jednodenní akce, aktivuje se na Steamu http://www.gamersgate.com/DD-TRINE2/trine-2?caff=16751 -
?
"David Cage: Videoherní průmysl potřebuje více inovace, aby zvedl starší hráče od televizí."
Aby nas tie inovacie zdvihli od TV a nasledne znovu posadili pred TV+konzola... pochopil som to spravne? :-) -
-
Screenové porovnání grafiky PC vs. X360 vs. PS3 verze Sleeping Dogs.
od TV k monitoru :) ... chudák ani nevie akú pravdu povedal *1*
-
-
Grand Theft Auto V by mohlo vyjít již 23. listopadu. Tvrdí to dodavatel zahraničního obchodu Zavvi.
Herdek to by bylo radosti! (sarcasm not included). Je to jeden z dílů série, na který se těším více. To prostředí bude docela mazec. Jsem zvědavý, jak to bude vypadat v pohybu, co na to pan ENB, ale hlavně jak se to bude hrát! IV jsem docela nedávno zase prosolil. Teď když už je to odladěné patchema se to dá docela slušně hrát i s modama. -
David Cage: Videoherní průmysl potřebuje více inovace, aby zvedl starší hráče od televizí.
inovace nezní špatně, pokud to není inovace ve stylu "na hraní už potřebujete jen W+ levé myšítko". Ono by mi bohatě stačilo kdyby z her prvky neubírali. Příklad: GTA San Andreas -> GTAIV, Splinter cell Chaos theory->Splinter cell Conviction a desítky dalších případů -
-
Na anglické verzi obalu hry FIFA 13 se objeví Lionel Messi, Alex Oxlade-Chamberlain a Joe Hart.
Já teda nevím, proč jsou všichni ze San Adreas tak vycvrklí.. je to jedna valká nuda s negrama. Lituju, že sem za to utratil peníze a klidně tu břečku někomu daruju.. -
-
V Rare údajně pracují na novém Kinect Sports titulu pro nástupce konzole X360.
Beru.
-
-
Pořád nevím, co že tak zábavného z GTASA není v GTA4...
-
-
u mě rozmanitější mapa a širší paleta dopravních prostředků. GTA4 má pro vyblbnutí dost zúžený mantinely.
-
-
jo, prostředí SA bylo super, venkov se mi líbil, to prostředí je mi příjemný, rozmanitost byla velké plus, letadla rovněž plus. vyjet si na kole na tu horu a pak z ní seskočit byl prostě zážitek :)
ale i tak na GTA4 dopustit nedám, na vyblbnutí tam toho bylo dost a prostředí ala New York bylo fajn. ale na venkov a rozmanitost GTA5 se samozřejmě těším jako malej kluk :) -
To jo, ale u GTA4 jsem to čekal, přeci jen SA dost těžilo z identických technologií z předchozích dvou dílů. GTA4 je technologická inovace, tak ty letadla a venkov oželím. :)
-
-
tohle si uvědomuju a taky si nestěžuju. ale nikdy jim neodpustím, jak mi v GTA4 zkurvili kulečník *16*
-
No tak u mne je to přesně naopak . Pokud mi hra nabídne naleštěné prd (schválně přeháním) ve srovnání s předchozím dílem a poznamená to gameplay , tak to si ty inovace můžou strčit za klobouk *16*
-
-
Sorry, ale radši budu mít multiplayer, Euforii a reálnější chování aut, než o pár miniher navíc.
-
-
-
-
nemůžeš chodit do posilky a měnit tak vzhled postavy? :) ale mám dojem, že na tohle u SA lidi nadávali...
-
-
Co nás čeká a nemine v nejnovější (22.8.2012) aktualizaci PS Store?
tyhle, svým způsobem cipoviny, ale oživovaly jinak pusté město. Nevím kolik lidí si pískalo třeba u takového L.A. Noire za to, že se tam mimo misi nedalo dělat VŮBEC nic. -
-
LA noire s mrtvým reálným (? vážně je LA tak placaté ?) městem , kde projižďky byly jen zdržovačky od adventury . Děkuji pěkně ale takovou kombinaci už nikdy více .
-
-
-
-