Přejít na výpis diskuzí
Skončila půjčovna PC her spadající pod Frag.cz
27.7.2012 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Pěknej tunýlek, asi něco podobnýho jako Čwská herní asociace.
-
Napad slusny, bohuzel prisel pozde a provedeni celkove vazlo. Chybela nabidka novych her a ke vsemu za prijatelnou cenu. Preci jen top A tituly, stare par mesicu, se nejen na Steamu daji poridit v akcich za par euro a to naporad. A kdyz pak jeste zavedli ty predplaceny balicky, tak si definitivne podepsali ortel...
-
Škoda,. určitě to mělo nějakej smysl, na Tukanoj bylo vidět, jak je do toho zapálenej a dost ho to baví,. už jen co nedávno byl v podcastu a nadšeně o tom mluvil(cca dva, tři měsíce zpět) - Nevim, jak to sním je, ale přivítal bych ho sem na Games :D
-
Jedina vec v ktorom ma Frag.cz nastval je ze cez t-mobile mi poslal len jeden casak zdarma...damn!
-
To je úplně zbytečná zpráva, protože naprostá většina čičmundů stejně nevěděla co to Frag je. Byla to mrtvá služba od začátku.
-
Heh kde som bol? Ani som netusil ze nieco take je....alebo kde sa stala chyba?
-
-
Nevím, proč mu dáváte mínuska. Také jsem o podobné službě vůbec nevěděl, jinak už bych byl pravděpodobně jejich zákazník (samozřejmě záleží na jejich nabídce her).
-
-
jsem na tom stejně, vůbec jsem netušil, že nějaký frag.cz existoval, hry hraju dost, do vyhledávače se mi dokázala dostat kdejaká fanstránka ale frag.cz je pro mě novinkou.. mrtvou, bohužel :) Jinak měl někdo zkušenost? Zajímají mě jaké tam byly ceny?
-
-
-
No aspoň to zkusily škoda.
-
-
Teda Bobe...
Na to jak ke každý hře (včetně "pongu") vyžaduješ češtinu, tak si s ní moc starostí neděláš. Napsat "zkusilY", to je docela humáč. Zkus jednou to: "At least, they tried" *4* . -
-
Třeba si Bob myslí, že to měly na starosti jen samé ženy. *2*
-
-
V čele s paní Tučkovou *2*
-
-
-
-
To se dalo čekat, div že to fungovalo až do teď.. Tukanovi jsem fandil, ale T-Mobil rád nemám, jsou to neřádi nenažraní.
-
-
...což se dá říci o všech našich operátorech, takže bych to tak nevyzdvihoval.
-
-
Od začátku jsem říkal že v dnešní době torrentů, steamu atd. je to blbost
-
-
nerekl bych. ale je to jako kdyz se ceska televize pokousela o iptv. chce to proste mit hodne siroky portfolio a bez zpozdeni.
-
-
I když to byl nápad z května 2006, tak za daných podmínek, které T-Mobile zveřejnil, "propagoval" a vymáhal, se jasně jednalo o nevýdělečný projekt, který musel skončit. Tukanovi jsem to také napsal. Výsledek si nyní může přečíst každý.
-
-
Koukám že na slezské univerzitě si magistra může udělat každý cikán :D
-
Mgr. Tomáš Bouzek z Opavy je pořád stejný dement, stejně jako v dobách kdy psal sračkovité dopisy do levelu.
-