Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně jsem Frag.cz zkusil, protože mi služba byla sympatická. Nemyslím, že nějak přehnaně drahá, piráti za stahování nelegálních kopií, zacvakají i větší sumy.
    Ano mají staženo 10x tolik her, ale z toho hrajou tak tři.

    Je škoda, že neměli více známých značek a nepodařilo se jim zaujmout mainstream.
    Já sám měl z fragu staženo asi 4ři hry, víc mě toho nezaujalo a za to platit měsíc, co měsíc...
    To se prostě nedalo. Na jeden dobrý titul tam připadalo 300 her na hledání předmětů.
  • Jak se tu už psalo, problémem jsou u nás vysoké ceny her, které absolutně neodpovídají příjmům lidí v ČR, když se podívám např. na americkou službu OnLive (jde sice o streamování her), tak za 10 USD měsíčně má člověk přístup ke všem hrám, co mají na webu a těch není rozhodně málo.
    • smejki
      nepodal jsi svým příkladem spíš důkaz, že ceny neodpovídaly konkurenci, nikoliv příjmům?
  • Aha ona ještě fungovala ? Na začátku nic neměl a až ted´čtu že zavírají krám ....
    Jo nějaké promo to chtělo a ne jen se ohánět T mobilem ...
  • LamacJoysticku
    TO JEJDASEK: blbe jsem dal reagovat tak citace:
    Ceny nejsou a nemohou byt zlodejske, mas dost pokrivene smysleni. Ceny jsou prijatel a neprijatelne, ale samy o sobe nekradou. A jestli tim chces rict, ze provízo atele frag.cz jsou zlodeji, tak takove obvineni dokaz. Obavam se, ze prave ty jsi ten typicky ubohy zavistivy neprajicny a lakomy clen tohoto naroda, pred kterym neobstoji nic, co neni pritluceno, a jeste ukrivdene nadavas na vse kolem sebe, treba na zlodejske ceny kde ceho, ze?
    před 6 min.
    Ma reakce:
    Me by zajimalo kde pracujes. Aspon obor. Chces byt tajnej nebo moji zvedavost ukojis? Jses dost na hrane a casto velice agresivni. Myslim tim, ze te to zveda ze zidle tak, jakoby tobe samotnemu nekdo bral penize z kapsy. Proto se ptam.
  • Nečekaně. Tu partu kolem to jistě bavilo, ale přiznejme si, zajímavý podnikatelský záměr, který ale pohořel na tom nejzákladnějším- nedostatečná nabídka her (to mně osobně štvalo nejvíc) a taky nezájem klientů.
  • EuroSamurai
    Nedivim se, naposledy když sem na to koukal tak byla jejich nabídka her hodně mizerná.
  • V zemi kde je normalni krast takova sluzba nemuze obstat.
    • Veskoslav
      A fanatik Jejdásek dorazil:) Ty jsi nám tu chyběl, aby jsi nám řekl, jak krademe a podobné sraččky. Víš, řeknu ti tajmeství. Na Steamu jsem nakoupil hry za asi 1200, v půjčovně by mě vyšly na 3000 a ještě k tomu by nebyly moje. Tak přestaň mlít ty svoje sraččky a vrať se zpátky na zem.
    • vlastik.plaminek
      Jistě, protože většina lidí se takovýma zlodějskýma cenama nenechá ojb*t.
      • Ceny nejsou a nemohou byt zlodejske, mas dost pokrivene smysleni. Ceny jsou prijatel a neprijatelne, ale samy o sobe nekradou. A jestli tim chces rict, ze provízo atele frag.cz jsou zlodeji, tak takove obvineni dokaz. Obavam se, ze prave ty jsi ten typicky ubohy zavistivy neprajicny a lakomy clen tohoto naroda, pred kterym neobstoji nic, co neni pritluceno, a jeste ukrivdene nadavas na vse kolem sebe, treba na zlodejske ceny kde ceho, ze?
        • vlastik.plaminek
          Takže zaprvé. Slovíčkaříš jako prase. Normální člověk to pochopí, Jejdasek se začne hádat. Vůbec jsem nenaznačoval, že provozovatelé jsou zloději, ale to, že poměr cena/kvalita služby byl po*eb na entou (viz výše srovnání s OnLive). A zadruhé. Žádný sr*č co mě nezná, si na mě nebude otvírat tlamu a soudit mě. Pochopeno?
        • Ty seš opravdu vocas. Nebo Wolfest.
  • myšlenka to bola dobrá, podobné služby (napr. online požičovna HD filmov) fungujú dobre v spojených štátoch a západnej európe, kde sú ludia ochotní za ne platiť a majú na to dostatočne
    príjmy... v ČR/SR, povedzme si na rovinu radšj využívame torrenty atd...
    • Veskoslav
      Spolužák žije trvale v USA. Využívá, jak půjčovnu filmů, tak půjčovnu her. Zaplatí měsíčně 65 dollarů a má neimezený přistup, jak k filmům, tak ke hrám. Je to u nás? Ne není. U nás je to tak 50000krát dražší a filmy nejsou v odpovídající kvalitě a o hrách a nových titulech, radji ani nemluvit:)
      • Kozy
        o týhle problematice mluvil moc hezky předseda pirátský strany v pořadu hydepark. Každej by po tom skočil, i u nás
  • No konečně a teď se může konečně tukan vrátit zpátky do score a třeba začít dělat score live
  • Veskoslav
    Příliš drahé půjčovné, pozdní nabídka nových titulů. A v době vysokorychlostních stahování z torrentů+slev na Steamu zbytečné.


    P.S: Za předplacené balíčky, co tam byly, se divím, že se to zavírá až tak pozdě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit