Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To sem teda mooooooooooc zvědavej, na čem ta jeho "Samostatná hra" poběží.
    • Pouzij mozek
    • mysli 1+1 = 2
      • to jako, že by byl schopen si zapůjčit Arma II engine, který ještě stále používá USA Army? za svoje peníze jo? to je dobrej joke

        Použij mozeq C-:
  • Pete.palis
    pokud váháte s koupí:

    http://aukro.cz/arma-ii-combined-operations-arma-2-steam-24-7-i2535555555.html

    jinak zatím lítám po mapě sám *1*
    • Kupuju hehe :D
  • Všem, kteří to myslí s DayZ vážně doporučuju videa a streamy skupiny okolo Sacriela - youtube kanál: http://www.youtube.com/user/sacriel42
    • ten tipek je clever
    • Ronox
      Já doporučuju http://www.youtube.com/watch?v=3MK2rqUnKO0 a jestli chcete kvalitní stream na twitchi je Brotatoe
      • za toho borce hraje jeho kočka xD
  • Inquisitor
    Tady někdo zavětřil prachy.
    • Ronox
      Už od začátku o tom Dean mluvil ve všech rozhovorech a to i v době kdy to hrálo max 200 tis. lidí, tak tady laskavě netrolluj.
      • Inquisitor
        Proč? A nejde snad o prachy? Já s tím problém nemám, pokuď to udělají dobře a ne jenom něco splácat a hurá prodávat.
        • Ronox
          Proto chce Dean model minecraftu. Jak říká, tak to zajistí domluvu s komunitou o úpravách. Má na to skoro stejný názor jako Fargo na vývoj Wastelands 2 pomocí komunity co dotovala z kickstarteru.
  • vsude o tom slysim tak sem si teda poriil armu combined operation abych se pridal no a samozrejme mi to nejde ani na nejnizsi nastaveni. arma je prej silene narocna na CPU a nezajima ji jestli je to dvou nebo ctyrjadro ..takze muj Quad Core 3Ghz neda plynule fps ani na min. detaily...no a ted mi jeste reknou ze mod uz neni cool ze to bude nova hra... no tak nasrat..to je zas na dlouhou dobu co sem neco poctive koupil
    • pozor na jednu vec ohledne nastaveni:
      jakekoli nastaveni normal nebo nizsi uzira vase CPU
      jakekoli nastaveni high nebo vyssi uzira vase GPU

      ja taky nemam zadny exta pocitac, ale jede mi to dobre diky rozdeleni prace mezi cpu a gpu
      • ale to ja vim..hral sem si s nastavenim vic jak hodinu..procetl sem par for kde se to resi atd.. vse krome gta 4 a army rozjedu naplno.. i posledni total war.. ale tyto dve hry jsou tak blbe optimalizovane pro CPU ze by se z toho jeden pos... mozna jeste zkusim poradne pretaktit procak...nevi nohodou nekdo kolik se da na Core 2 Quad (Kentsfield jádro) zvýšit napětí než to shoří?
        • Heh, co máš za GPU?
          Osobně jedu na Core 2 Quad (8200) @2.8GHz (půvdoně 2.4GHz) a GT98000 ve FullHD (1920x1200) a kromě vyhlazování mám všechno na medium (stíny vysoký).
          FPS okolo 20-35.
    • Ronox
      Tak to máš něco špatně softwarově, protože když jsem na ntb tak to hraju na low na starým core 2 duo notebooku s 2,4ghz cpu, 9600gtm grafikou a 4gb ramkama. Na low 1280*720 a stabilní plynulost 30-45 fps
  • Nons3nse
    Som zvedavý, koľko to bude stáť...
    Ak to bude rozumná cena, tak rozhodne kúpim.
  • Zdravim. Mozna blba otazka. Jestli to bude standalone a nebude k tomu potreba arma tak to znamena ze si budu muset dayz koupit znovu? Nebo to pote pujde i kdyz budu mit tu armu.
    • Znovu ? DayZ sis nekoupil, ani se koupit neda. Dalsi debilni otazka, neuveritelny.
      • zalez do boudy chytráčku a neštěkej
    • montatatana
      "dayz koupit znovu"
      a ty sis ho snad koupil uz nekdy? Kupoval sis Armu :)

      A ano, budes si muset koupit DayZ, az bude.
      • spousta lidí kupovalo armu jen a jen proto, že chtěli hrat dayz, takže tu jeho otazku celkem chapu
        • Ano, ale koupili si ArmA2.
          Ze tu hru vlastne nechteji? Ale to je jejich problem.
          Za sve penize dostali nadprumernou hru, ktera je dnes uz pres svoje pocatecni problemy vyladena a dobre hratelna. Modarska komunita pak nabizi mnoho dalsiho obsahu, pokud ten zakladni obsah nestaci, nebo z nejakeho duvodu nevyhovuje.
          Mod DayZ je jenom malym zlomkem toho, co za svych par korun dostali k dispozici. Nemaji zadny duvod citit se nejak osizeni.
          • Tohle zduvodněni chapu, ale vubec ho neberu a oni určitě taky ne.
            Nekupovali si ArmA aby měli nějaky dalši obsah nebo nadpruměrnou hru, ale aby hráli DayZ.
            Dali své peníze jen kvůli tomuto módu a zbytek hry je nezajímá a ja je celkem chapu.

            Když MS z Windows odstraní podporu síťových připojení a řekne ti "internet jen jen zlomkem, vždyť si na tom můžeš hrát hry, malovat, používat WordPad atd.", tak za sve peníze taky dostaneš nadprůměrný OS, ale nebude tě to vubec zajimat protože sis to za tim učelem nekupoval.
            • ale to je neco uplne jinyho armA je vojensky simulator a mod je jen pridavek to co si koupily je ta hra kterou chcou hrat ale nekteri lidi vubes armu nechcou ale chcou jen Day-z tak vyvojari (omlouvam se ted si nemohu vzpomenout na jmeno toho tymu) udelaji hru Day-z aby si hraci nemuseli kupovat armu ktera je pritom nemusi vubec bavit ale jen tu co chteji (pokud nejsi inteligentni a nepochopil jsi to tak tady mas priklad: hra jmenem treba A je dobra ale nektery hrace nabavy ale pak na ni vyjde mod jmenem MA a je jenom hratelny pokud si koupis hru A a
              najednou ti hraci ktery nebavy hra A a ani si ji nekoupily tak ted uvazujou ze si ji koupi jen zkrs
  • Jsem zvědavej jestli to dojde do momentu, kdy znatelně velká část hráčů začne říkat jak původní mód byl fajn a samostatná hra je proti tomu o ničem :-)

    Já bych tam rád určitě viděl nějaké zóny pro přeživší, kde by člověk mohl obchodovat. Samotný chod by ale záležel na hráčích. Nějaká Npc- modré přilby by tam byli, ale střelba by byla systémově povolená a stejně tak by zónu mohli napadat banditi.
    • Ronox
      Nechci tam NPC jiné než zombíky. O tom to je. Jediný npc jsou infikovaný a o zbytek se musí postarat hráči. Spíš bych zřídil servery, kde by se řeklo, že tahle vesnice např. bude fungovat jako tržiště, ale nikdy nebudeš moc zakázat aby to banditi neobstřelovali a následně "obchodníky" nezabili a nevykradli.
    • smejki
      myslím, že jakákoliv režie by DayZ jedině ublížila. Traderposty musí vzniknout samy činností hráčů, ne na popud tvůrců. Jestli se nepletu, něco podobného je ve FOnline.
      Jinými slovy tvůrci by měli dodat mehaniku, na základě které něco takového může vzniknout, ne takové místo přímo založit.
    • Já ti nevím, jestli by se to tam nějak hodilo - do aktuální situace. Myslím si, že na chernarusy je teď situace o přežívání a následně by mohla přijít situace jiná - například obnovování základních služeb - tzn opravení vysílacích věží a třeba kontaktování pevniny a prosba o pomoc. Aktuálně by takový kemp byl asi spíš rájem pro odstřelovače a celkově by nedával v aktuálním kontextu smysl.

      Doufám, že si rozumíme.
      • ja mam taky pocit, ze sa to len tvari, ze je to o prezivani... ono ruku na srdce, jedlo a voda je tam doslova vsade. nie je to vobec ziadny problem, ani ten najmensi. mozno pre uplneho novacka, ktory to zapne prvy krat. hraci tam nezomieraju hladom ani nahodou, nemusia ani zabit ineho hraca, aby prezili, ale robi sa to len pre zabavu/pre istotu, aby nahodou nezabil on vas.

        vsimol som si, ze napr. kopec banditov to prezivanie vobec neriesi. po respawne proste doslova bezia pre nejaku vybavu (uz vedia kam maju ist) a potom rychlo do elektra vrazdit zaciatocnikov. a ked ich zabiju, tak znovu, sak sa nic nedeje. kludne by som tam pridal napr. zakaz vytvorenia novej postavy 24 hodin po smrti... nech to donuti cloveka skutocne sa snazit prezit. ked sa clovek dostane do vnutrozemia, tak ma v podstate "vyhrate". keby chcel, tak jedlo najde na prakticky kazdej farme, alebo v obchodoch v mensich mestach (napr. krasnostav). kludne sa tam moze plazit 30 min. a pokial sa tam nahodou neobjavi nejaky iny hrac, a tak to mozu opakovat donekonecna. sem tam si odskocit napr. na airstrip pre nejake zbrane a municiu a je vystarane.

        dost mi vadi aj podivny respawn zombii.... clovek si dalekohladom obhliadne nejaku chatrc blizko lesa. nikde nikto... ide blizsie a zrazu sa tam objavia 2 zombie, ok. ste daleko od civilizacie a chcete si uzit aspon trochu srandy, tak sa ich rozhodnete zabit. 2 headshoty, zombie lezia na zemy. a teraz sa zrazu z nicoho nic 10 metrov od vas respawne zombik... a za chatrcov dalsi. doslova sa tam objavi, len tak. zabijete aj tieto 2 zombie a mate asi minutu klud. potom sa zacnu objavovat znovu... ja viem, ze je to stale alpha/beta, ze je to obmedzenie enginu, ale aj tak... je to proste stupidne. kludne sa tam mozte plazit, nebudete strielat, aby ste neprilakali inych hracov (ked ich je na celej obrovskej mape napr. 12, tak tam asi nikto nie je, ale co keby nahodou) a pozriete sa potichu co v tej chatrci je.

        potom pojdete na ten airstrip, zasa pomaly/potichu... a zrazu po vas zacne niekto strielat z miesta, kde by ste ho necakali, lebo ste si davali pozor. no on sa proste zrovna nalogoval na server... vcera sa na tom mieste odhlasil. zasa, nie je to hotovy produkt, ale cakal by som, ze ho tam najdem "spat" a mozem ho okradnut/zabit aj ked je offline, ked uz sa to tvari tak strasne realne (minimalne by na tom danom servery "spal", az pokial by sa napr. dalsi den neprihlasil - kludne aj na iny server). ale aby som len nekritizoval... zazitok z tej hry bol skutocne vynimocny, to sa neda popriet. len neviem preco by to niekto chcel hrat napr. dlhsie ako tyzden. pre vlastnikov army2 je to povinnost vyskusat, ale s cistym svedomim by som to neodporucil nikomu, kto este armu nevlastni.
        • Naprosto souhlasím s tím, že hráč který umře, tak musí počítat s tím, že si nezahraje alespoň 24h. Zneužívá se totiž respawnu z více důvodu a myslím, že to je jeden z největších problémů současné verčze DayZ.
          • Nesouhlasím, není žádný problém hrát od startu na pobřeží 2 min. a být následně odprásknut jiným hráčem, a pak čekat 24 hodin to si nějak nedokážu představit. To bych asi DAYZtko rychle odinstaloval.
  • KeanuX
    Sem zvědavej na jakym enginu to pojede a jestli si to uchová atmosféru z Army. Možná to tak bude lepší že to bude Stand-Alone, ale nevim no *4*

    //Aha, neumim číst BI a Dean Hall oznamují *1*
  • Bylo by úžasné, kdyby jste se o DayZ více pobavili v některém z podcastů. Přeci jen, aktuálně je to jedna z největších novinek a zatím se to řešilo jen 5 minut asi v 81. nebo 80. dílu. A jelikož to hrál pořádně i jeden váš autor, tak by to myslím stálo za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit