Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bylo by úžasné, kdyby jste se o DayZ více pobavili v některém z podcastů. Přeci jen, aktuálně je to jedna z největších novinek a zatím se to řešilo jen 5 minut asi v 81. nebo 80. dílu. A jelikož to hrál pořádně i jeden váš autor, tak by to myslím stálo za to.
  • Zajímalo by mě jestli to pojede na enginu army 2 nebo army 3.
    • Oba enginy jsou totožné, Virtual Reality Engine 3. Tenhle Enigne běží také v Take On a VBS 2 2.0.

V každé hře je samozřejmě trochu upraven, nicméně počítám s tím, že změny se dají přenášet, takže to pojede na aktuálně nejnovější (tj. ArmA 3) iteraci.
      • Oba enginy že jsou totožné?! V armě 3 je nový Virtual Reality Engine 4 a jsou v něm hodně výrazné změno oproti 3.
        • Je tam přidaných "pár" věci.
          Lepší animace, radgol, render to texture (už v TOH), volumetrické mraky (taky v TOH), lepší zvukový engine (TOH) atd, lepší světelný engine, podpora scriptování v Javě (krom sqf a sqs) atd.

Ale nikde jsem neslyšel o tom, že by to byla přímo nová verze enginu.
    • To by me taky zajimalo. Doufam ze to bude Arma 3 engine.
    • Me by zajimalo jestli kde lidi chodi na takovyhle debilni otazky.
      • vlastik.plaminek
        Mě by zase zajímalo, kam lidi chodí na takové debilní odpovědi.
        • Na takove debilni odpovedi chodi, kdyz maji pred sebou debilni prispevek od cloveka se stejnou urovni mysleni, jako vetsina lidi tady v ty diskuzi. Tzn. temer nulovou - viz "koupil jsem si DayZ"
          • Thorleif_cz
            ZAtímco arogantní pusinky všichni baštěj..."mrk" *6*
  • Mno pokud to pojede na enginu Arma3 pak me to hooodne prekvapi. Spise ne. Arma3 jeste neni ani v alfe a ta se pak bude dlouho ladit v komunitni verzi. Jasny DayZ je z komercniho hlediska dalece zajimavejsi pro Bohemku nez Arma jenomze jeste zajimavejsi je novy tendr pro armadni simulacni engine kery ma nahradit VBS2. Z toho logicky plyne ze Bohemka nasadi vsechny sily na armadni simulaci a spousta veci se bude resit prave v Arme. VBS pouziva archaicke herni technologie zadavatel pozaduje ty nejnovejsi. Ani Arma3 nimi zatim moc nedisponuje spise s nekolikaletym spozdenim dohani konkurenci ( viz ragdoll ).
    Cekam ze standalone DayZ zustane na Arma2 engine. Jde hlavne o zjednoduseni instalace a taky samozrejme o penize. To bych ale Bohemce nezazlival protoze Arma se dnes prodava hodne pod cenou a DayZ rovnez bude za cenu lidovou alespon ve srovnani s jinymi hrami ktere zdaleka nejsou schopny nabidnout tolik. Mozna intenzivnejsi zazitek ale na jedno pouziti.
    • Na vbs 3 dělá pobočka bohemky v austrálii, takže to neovlivňuje vývoj army 3. *9* *9*
      • Pokud vim tak je od protinozscu uz davno zpatky. A VBS je vlastne mrtvy pokud byl vyhlaseny tendr na novy simulacni nastroj. Cetl jsem pozadavky na novy a ty jasne definuji ze chteji nejnovejsi herni technologie. Jestli zakazku zase ziska Bohemka mohlo by to hodne pomoct i hram.
  • Dobra a ocekavana zprava. Spekuluje se, jestli to pojede na Arma 3 engine, davalo by to smysl.

Osobne si standalone koupim, DayZ je specificka zalezitost a i kdyz mod zatim neni ani zdaleka hotovy, tak me to hodne chytlo jako nic za poslednich X let.
    • Mě vadí jen to, že jsem kvůli modu koupil armu CO a to celkem nedávno a oni ted oznamí standalone hru, což mi trošku vadí, ale pravděpodobně ji stejně koupím.
      • Ten DayZ bude ještě několik měsíců běžet pod Armou, takže můžeme alespoň trochu potrénovat. Navíc na steamu jsou CO celkem levné, jsem je kupoval před slevou za nějakých 20 liber/700 kc.
        • Jo to je taky fakt. Jen bych se chtěl zeptat myslíš, že bude krabicovka, protoža já digitální distribuci moc nemusím
          • Já si myslím, že to bude mít digitální distribuci velmi podobnou jakou má minecraft. Tzn žádný steam nebo tak, ale jen přes své vlastní stránky. Minimálně ze začátku krabicovou distribuci nečekej.
            • Steam bude, to už je potvrzený.
            • Díky tak nějak jsem si to myslel vzhledem k minecraft modelu placení.
  • Nons3nse
    Som zvedavý, koľko to bude stáť...
    Ak to bude rozumná cena, tak rozhodne kúpim.
  • DayZ tam... DayZ sem... ja chcem uz toho stalkra v arma2 !! *5*
    • Thorleif_cz
      Což o to, to já bych bral taky... Jen by ten projekt Nightstalkers nesměl mít tak nezajímavej námět a Armácký ovládání roztahaný po celý klávesnici taky není podle mě ideál, pár prvků by klidně mohli pro svůj projekt (stejně jako pro Dayz) vypustit.

Neříkám, že by z toho měli udělat arkádu, ale nějaký přítulnější ovládání bych já osobně uvítal.
  • parada Z bych si rad zahral ale nechce se mi kvuli tomu kupovat hra + datadisk *5*
  • bůh existuje....snad
  • tak doufam že bude i singleplayer nebo pve servry, taky bych byl za pridani možnosti aby po zabiti zustala vybava.
    • Aby jsi z toho ne chtěl další CoD ... o tom to přesně není. Jen ať zůstane hardcore. Zemřeš, najdeš si novou výbavu.
      • Přesně tak, tady ten život má cenu. Nepobíháš jen tak... A navíc díky tomu je DayZ první hra ve které se opravdu bojím.
  • Vrook
    Tak hurá. Snad to ale udělaj na co nejpodobnějšim enginu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit