Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.racedepartment.com/2012/08/grid-2-codemasters-is-lying-to-its-fans/

.)
  • No jo, ty screeny vypadají fajn. Hlavně aby to moc nepřeháněli s různými těmi světelnými efekty a postprocesem, další NFS snad nepotřebujeme.
  • kamera z kokpitu me nikdy nebavila, pulka veci zaclanela v obraze. Jezdil jsem kapotu ale spis bumper, ten adrenalin nemel chybu.
    co me ale prijde opravdu na halvicku (grid je u me nejlepsi auto-hra na PC porad) je ze GRIDu hru z roku 2008, uplne odstavili MP online servery v roce 2011. To se nekdo posral v kine ne ? po 3 letech ? zkuste tohle udelat u diabla 3 nebo BF3 a uvidite reakci hracu. opravdu nechapu co za idiota tohle rohodlo...
    • Vždyť to byl samý cheater. Ta hra neměla anticheat ochranu.
  • Kesis
    "Vše, co se děje ve hře má následky"
    Až príliš často toto počúvam u hier žánru (MMO)RPG a FPS, ale u racingovky mi je to novinka.
    Ja to beriem ako samozrejmosť, že "akcia vyvolá reakciu", zvlášť pri takej "jednoduchosti" akými sú preteky.(Nárazom do betónovej steny v 200km/h prebehne syntéza vodiča s autom a následne aj so stenou, výsledný produkt je o 50% menší a upratuje sa len veľmi ťažko) Ale očividne v Codemasters sú nadšením bez seba.
    Na ten mulťák by ma zaujímalo, či bude LAN. Moc veľké nádeje tomu ale nedávam.
    A kokpit, aspoň čo sa týka mňa, ma mrzí. Nejako sa s tým človek viac "zžil", keď mal POV vodiča, hoci priznám, že u Japonských áut som to radšej nechal na kameru za autom.
  • co to je? ingame GTA V? :DDD
  • deridon
    nevim co proti driftu, v Gridu byl velmi zabavný drift oproti jiným hrám
    jinak kokpit mě taky mrzí.. sice si na to moc nepotrpím, ale občas jsem do něj přepl a byly fajnově provedené
    • Zkus driftovat v rFactoru s Auto Unionem C na Nordschleife. Pak mluv něco o driftování v počítačových hrách.
      • deridon
        mluvim o driftování jelikož každý ví, že si Grid na nic nehraje a je hlavně o zabavě a né o tom, aby byl co nejrealnější ve všech aspektech.. takže to srovnávat s rFactorem je uplně mimo..
    • Ako chapem averziu voci tomu ze z neho v hrach robia mega cool disciplinu, ale tak v jednicke ho tusim nebolo treba pre postup ani hrat. Pre mna to boli ale lahke body a mal som normalne radost z toho jednoducheho a elegantneho prevedenia :)
  • MishKonn
    Bez pohledu z kokpitu? Tahle hra mě přestala zajímat.
    • Souhlasím, je to to nejhorší rozhodnutí co mohli udělat... ale co mužeme čekat od těch co z Rally simulace udělali Destruction derby
    • JJ, pro me: zadny kokpit = zadny prachy
    • Snad mi tam nechaju aspon kapotu a naraznik.
  • sugyn
    Malo svetla podle me.
    BTW: Jestli pak zase vypnou online servery?
  • montatatana
    par gameplay zaberu http://youtu.be/-Fm89CbB1Cs kde prave zazni to, ze ve hre nebude pohled z kabiny. Doufam, ze vznikne tradicni petice a vrati ho tam :)
  • "Tvůrci se snaží najít správné vyvážení mezi přístupným stylem, který vám nebude házet klacky pod kola, a simulací, která poskytne i nějakou tu výzvu" Čti: Bude to zase arkáda pro čtyřletá děcka
    • No hlavně už ta idea něco křížit je debilita, bud mají dělat simulaci nebo arkádu. Jak udělat napůl arkádu a simulaci, to mi fakt hlava nebere :D Ale stejně je to pak ve výsledku arkáda.... a můžou si o napůl simulaci, vyváženosti mezi těmato dvěma atd vykládat co chtějí ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit