Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte někdo jak je to s distribucí? Na Steamu to neni:(
  • Hele, na TPB jsem objevil zajímavej příspěvek :)

    CNorthway:
    "Hello! This is Colin Northway, the author of Incredipede.

    A few small corrections: This is not a cracked version of Incredipede because there is no DRM or copy protection on Incredipede to crack. Another minor thing, Quozzle is not a "He", she's a "She".

    I respect that you might pirate my game. I have certainly pirated things in the past myself. I do hope that if you like it you will consider buying the game to support the small team that built it which will let us bring you more games in the future.

    Either way, enjoy the game. "
  • MarekTV
    Škoda, já slintal už od prvních screenů... A víte co? Budu tvrdohlavej a narvu pár fufňů do týhle hry, jsem na ni hodně zvědavej.
    • GlaDOS
      Já bych to na škodu neviděl. Například já jsem takové technické problémy jako autorka vůbec neměl a za sebe bych hru hodnotil o stupeň až dva více.
  • Kdy bude recenze na natural selection 2? To je jak čekání na Godota...
  • JohnyTheZik
    Tady jde dobre videt ta zvlastnost celkovyho ciselnyho hodnoceni.. Zajimavy nadprumer = 6; prumerna hra = 6; podprumerna hra = 6 (ne na games.cz, viz jine weby)..
    V porovnani s vsema hrama by 5 opravdu prumer byla, ale to se porovnava fakt tezko, nicmene nadavani, ze 7 se dnes rovna prumer, taky nemusi bejt uplne opravneny, protoze ty hry maj taky nejakou tendenci se trochu zkvalitnovat (vetsinou) a prebirat si fungujici prvky od konkurence, takze je shodit na 5, ze maji svy chyby, nemusi bejt uplne duveryhodny, protoze pak by se taky tezko vyuzivala cela skala.. Ta hra muze bejt dobra, v ramci konkurence prumer, ale je to kvalitne zpracovany, tak si to klidne 7 zaslouzi..

    Rekneme, ze to je jak u SCIO testu -> procenta a percentil, kde clovek muze napsat treba 70% testu a presto mit percentil 50.. Takze sjednotit takhle kompletne hodnoceni muze byt dost zavadejici (viz metacritic) a muze se lisit klidne o 30 procent (45-75)..

    Nevim, proc tu ve 2 rano filozofuju, ale prectete si to, urcite to ma hlubokou myslenku :D!
    • ucho
      ztratil jsem kvůli tobě minutu života.
      • JohnyTheZik
        stava se :)
  • ucho
    no přesně tohle jsem od hry čekal podle traileru (ještě jsem nehrál, koupím až bude na GOGu ve slevě :) ). z recenze jsem se jinak nedozvěděl nějaký odhad na dohrání celé hry, kolik je tam těch levelů (to jsem možná po čtení zapomněl). za jak dlouho by to dokázal dohrát profík bez těch těžkých začátků a tak. jinými slovy na jak dlouho tahle hra někomu vystačí...
    • GlaDOS
      Hra obsahuje 60 levelů rozdělené do čtyř světů. První svět zabere tak půl hodinky. Ty další tak hodina a půl na svět, když si stavíš Quozzle čistě na dokončení levelu. Pokud si ale se setavováním těla víc hraješ a z každého levelu chceš vyzobat všechny předměty, tak je to spíš dvě a něco hodiny na svět. Já si hru ale dávkoval, takže mi vydržela několik dní. Je to spíš tak na odpočinek.
      • ucho
        díky, tohle jsem chtěl slyšet, abych si udělal podrobnější představu.
  • njn.. takhle world of goo 2 kdyby bylo *14*
    • me by bohate stacilo i jen par novych levelu... :-)
  • Škoda *9* a to jsem tomu dával jó velkou pozornost a domníval jsem se, že to bude něco nového a krásného... Ne vždy se to vydaří *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit