Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popíšu vám závod ve Španělsku. Jezdil jsem na obtížnosti Hard a kvalifikoval se jako třetí. Vystartoval jsem a držel si zuby nehty třetí místo až do okamžiku kdy jsem jel do boxu na výměnu gum. Zde ale nastává ten problém, při dokončení výměny kol jsem nemohl vyjet byť bylo volno, ale oni mě prostě nepustili a já se propadl až na poslední místo. Kdyby mě vrátili ihned, mohl jsem tu super rychlou AI alespoň blokovat, takhle jsem dojel bez bodu Grr… F1 2010 je trochu nedodělaná a s tím DLC jako Patch rozhodně souhlasím. Skutečně bych se koncentroval spíše na autentický zážitek, jak níže popisuji. Třes auta a helmy, více barev, v Abu Dhabi by se mohla udělat skutečně tma, auta by mohli trochu více řvát i s pocitem obtékání a lámaní odporu vzduchu. Hra je hodně ulízaná, chybí tomu skutečně trocha Shift 2. Autoři z EA udělali letos asi zázrak, jsem maniak na F1 ale Shift 2 poskytuje prostě lepší zážitek z jízdy.
  • Tak ma nastvali s poslednym f12010, lebo hram hram, asi v 3/4 sezony mi to vypise ze SAVE DATA IS CORUPTED. WTF!!!!???? Tak som to hodil naspet do suplika a uz to nezapinam, tak ma nasr..i!!!
  • jaky smysl to ma vydavat rok co rok (to same jako grid nebo dirt) kdyz je to same ... proc opetovne platit porad za to same... pouze minoritni zmeny...
    Kdyby alespon technicka stranka nejak masivne pokrocila... je to jako s dirtama vzdycky se tam zmeni par kravovin prida se o par polygonu navic, strasne opatrne se navisi rozliseni nekterych veci a jemne poladi shadery... na tohle neni potreba dirt, grid ani F1 kazdy rok na to by stacily DLC nebo nejaky pridavky.. lepsi poradna hra s novou technologii 1x za 3-4 roky nez kazdej rok sajrajt typu NFS/Fifa/NHL a podobne
    • Pan_Klobouk
      Smysl to ma pomerne velky - pro vydavatele. ;) Hrac samozrejme vzdycky ostrouha, to co by driv vyresil patch, je dneska vedeny jako placeny DLC nebo rovnou nova hra za plnou cenu.

      Spis se ale divim, ze tiskova zprava zase resi kraviny, ale ze by taky slibili opraveni tech nesmyslu z 2010, to ne. AI byla o nicem, v boxech problemy, spousta bugu... ale oni vypraveji o nove pomalovanych autickach pro letosni sezonu, KERSu a a skvire v zadnim kridle.
  • super, ale jestli to bude stejny shitt jako posledne, tak je ani mp nezachrani. kdyz najedu do sloupu v 300km/h rychlosti, tak se chci sakra rozpulit vejpul a lezet v marnici, ne jen odkulhat do satny s pohledem na ulomeny naraznik *7*
  • Ja predevsim doufam v kvalitneji zvladnuty destrukcni model, opotrebeni pneumatik, brzd apod. A take doufam, ze se budou ty vsechny nove efekty ve hre dat vypnout, jinak bych si to na svem pocitaci nezahral. Uz F1 2010 jsem musel v nastaveni dost osekat.:-)
    • samozrejme myslim graficke efekty
  • Já jen doufám a prosím Codies aby implementovali ukládání herních záznamů..... U konkurence je tohle naprosto běžný a ve využití v profi online ligách téměř nezbytná věc...
    Bojím se ale že se na to opět vyprdnou.... Vždyť vám musí stačit se podívat na závod o 70 kolech hned po závodě poprvé a naposled.....(absolutně nedomyšlené) :/ Jediná a největší chyba. Jinak F1 2010 na první pokus o next gen ofiko F1 - SUPER až na pár drobnosí...
    Tak doufám.... *12*
    • *eventuelně systém KERS.
  • Ta hra je barevná! Já vidím modré nebe, barvy na vozech OOOOH... konečně. Já ten scépiově vybledlý nádech F1 2010, DIRT, DIRT 2, GRID tak nesnášel. Až fandové motorsportu uvidí dokumentární film SENNA myslím, že si budou přát ve hře vidět lámavý zvuk odporu vzduchu, řvát motor, třesot auta a helmy na tereních nerovnostech a sledovat "letos" neskutečné nánosy z pneumatik na trati "ano černé zlato pane Richtre XD" a samozřejmě kolize se safety carem. Tak pánové, nyní jsem vám vyjmenoval to co F1 2011 pravděpodobně mít nebude. SHIFT 2 však nezklame :-)
  • Dáko je ticho okolo témy SC, zdá sa že Safety Car tohto roku (opäť) nebude v hre.
  • no ja doufam ze tentokrat konecne pridaji ovladani na mysi at se to zase nemusi resit prez ppjoy, precejenom u formulek se presny ovladani hodi pro ty co nemaji volant.
    • No ja tiež nemám volant,s tou myškou to by bolo fajn,ale priznám sa že o tom počujem prvý krát,to ma celkom zaujalo,Ty si už hral nejakú podobnú hru týmto spôsobom(Díki za odpoveď)
      • no ono se da hrat skoro vsechno na mysi prez ppjoy protoze to je virtualni joy kam si nabindujes co chces ale jinak LFS ma ovladani na mysi primo a ovlada se to uzasne
  • p.AdamoKitini
    No nechme se prekvapit s cim prijdou nove zavody F1 2012,pokud vyvojari splni vsechny sve sliby co slibuji.
    Myslim si,ze hratelnost se uz asi moc menit nebude,pouze po graficke strance se hra zlepsi a jak uz bylo psano redaktory budou se dit vetsi ovace okolo hrace a prvnich viteztvich.
    A na multak budeme zvedavi vsichni nejvic,jak bude fungovat,zatim ze slov to vypada moc dobre,jen aby ta realita odpovidala.
    Nechme se prekvapit jak to vse dopadne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit