Přejít na výpis diskuzí
Splinter Cell: Blacklist ukazuje, že Sam se umí i plížit
14.11.2012 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Same,Same,co to s tebou udělali... *13*
-
Děkuji bohu aspoň za ten Metal Gear Solid. Tohle je vtip.
-
těšim se a bojím se
-
> bud super tajny tajomny agent asasín
> nos na hlave tri zelene svetielka aby ta kazdy videl v tej tme, kam sa chces schovat
> profit -
No super. Takovýmto perfektním prvkem můžeme alespoň oddálit klasickou přestřelku v koridoru o cca jednoho až dva nepřátele, než hráč narazí na pouliční lampu, která v koridoru vymizí všechny stíny. To je geniální. Přidá to na hratelnosti a hráč se navíc bude cítit jako opravdový profík. No zlatý Conviction.
-
Jasný důkaz na to, že Stealt prvke zmizel. Když jsem viděl mise, kdy Fischer zabil na jednom plácku 15 protivníků automatickým Akáčkem, tak jsem se zhrozil, co to je. Tolik mrtvol jsem snad v některých dílech ani neměl za celou hru. A tohle video (mimochodem musel jsem se zase podívat jinde:() mě jenom utvrdilo, ež stealt akce bude pro srandu a pro lidi, co umí chodit akorát rovně. To je 100krát vícec Stealt akce Dishonored.....
-
Sam se tak tiše plýžil, až mi to video nenajelo *1*
-
-
Jsi asi velký plýžitel..
-
-
Budto udělají hru která jde projít jenom stealth způsobem,nebo nic. v téhle hře budu moct i vyběhnout za roh a prostřílet se bez žádných obtíží. to v minulých splinterech nešlo tudíž tohle není stealth ale jen jeho malý,slepý brácha na vozíčku
-
-
no vida, ten vozíček mi vnuknul nápad na další díl a také důvod k návratu pana Ironsida k dabingu - aneb Splinter Cell: Retirement - kde se dva přátelé v důchodu, bývalíí elitní vojáci a agenti USA Sam Fischer a Victor Costa dostanou při rybaření na výletě kdesi hluboko v přirodě státu Washington do šlamastiky, když zcela náhodně odhalí tajné protivládní spiknutí, které v této oblasti zřizuje tajnou základnu na výcvik. Jelikož jsou jediní kdo o tomto vědí, musí něco podniknout. Záleží na tom osud nejen USA. Do civilizace je to daleko a tak oba starší pánové musí začít jednat. Nicméně věk se na nich již podepsal a nebudou to mít jednoduché. Mistrovství ve skrývaní je ale jejich nejlepším spojencem. Napětí, hollywoodské efekty, profesionální herecký dabing, hudba od ennnie morricona, prostředí panenské přírody a dva nabroušení, hláškami nabití důchodci. Co víc si přát? Když z toho udělat stylovou akci tak alespoň pořádně
-
-
Looool, takže oni ukázali dejme tomu 35 vteřin stealth plížení rovným směrem a schování se za jeden roh.
Oproti tomu už nám asi 4x ukázali jak ultra super cool se bude zabíjet a já nevim co eště.
To určitě fandové stealth potřebovali... aby věděli že to nekoupit. Fakt už nevím jak jinak to nazvat, než - hloupé. Těma 30ti vteřinami mě víc urazili, než nadchnuli.
Is that all?? Stealth... indeed. -
-
Neumis anglicky nebo umis, ale tomu chlapovi jsi nerozumnel? Nebo jsi retoš?
-
-
Přiznám se a nepopřu, že jsem ten komentář celkem vypustil, jediný co jsem zaznamenal bylo, že bude časem více informací o tomto. To pro mě má být jako nějak směrodatný? Kterej PR manažer by tohle neřekl...
A fakt jako musíš hned urážet nějakým "jsi retoš" a podobně? Chovej se trochu...
-
-
Tak nějak. *3*
-
-
A poslouchali jste to video, nebo se na něj jenom dívali? jasně tam říká, že bude následovat víc videí a že tohle je jenom ukázka
-
-
To nemění nic na tom, k čemu ta ukázka je? *4*
-
-
na to ti odpovím otázkou. k čemu je trailer na film? aby tě to nalákalo
-
-
Ukázat až v jedné z dalších ukázek, že ve hře bude taky stealth ve tmě (na pár vteřin), to mě nenaláká. Naopak se začnu ptát, jestli bude stealth opravdu základní složkou hry, nebo jen bonus. Takže ne, nenalákalo. *15*
-
-
-
Přesně jak píšeš. Spousta lidí nevnímá vůbec člověka mluvícího v pozadí (nebo spíše ani nerozumí) a hned remcají. Byla to jen ukázka a brzy vyjde delší video se Stealth průchodem.
Jinak osobně mi to opravdu jak říká trochu připomíná víc Chaos Theory.Což je jen dobře. Kdyby to alespoň namixovali,že 1/4hry bude akční a zbytek stealth nebo stealth/akce (když se něco v průběhu mise nepodaří). -
-
No, já už drahnou dobu zvuk videí vypínám, protože poslouchat ty PR kecy je mi fakt proti srsti. Na to, abych si udělal úsudek z něčeho tak konkrétního jako video, hlas z pozadí fakt nepotřebuji.
-
-
-
-
-
Proč ho zase musel sakra omráčit? To ho prostě nemohl nechat jen projít, a zustat schovaný ve tmě? Vsadím se, ře jakmile kolem projde, tak si ho i v tý nejvíc černý díře všimne. Tak ho omráčil aby to nikdo neviděl. Zase nepřinášejí nic nového. To rychlé přesouvání pod zeleným ukazatelem mě taky dost nudi. ani nemusíte chodit. Jen mačkáte myš, přesouváte se rychlostí světla, dáváte 4,5 headshotů přímo do hlavy. No a než dojíte pytlík brambůrků, tak jste na konci. A americká kriza byla opět bezpečně zažehnána *1* Jak mě se stýska po výslechu nepřátel držených v kravatě, a pak až potom boom do hlavičky, no a šup s ospalcem do tmy. *9*