Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Typické Spojené státy,hrají si na vrchol demokracie jakmile,ale někdo odmítá jít s davem,tak je hned pranýřován,jako veřejný nepřítel číslo jedna!Přitom si myslím,ne jsem si skoro jistý,že spousta z těch ,kteří Breese odsoudili si myslí to samé,jen nemají odvahu to přiznat.Souhlasím s názorem,Nalimsta,že černošký rasismus je daleko horší,než bělošský,bohužel! 

  • Nalimst

    V USA se rasových útoků dopouštějí černoši na běloších asi tak 6x častěji, než opačně - USA má tedy podle naprosto přesných oficiálních dat problém s černošským rasismem - velký problém. Krom toho černoši vedou ve všech druzích kriminality od vražd bělochů, loupežných přepadení, krádeží, vydírání, podvodů - prostě ve veškeré kriminalitě. Poklekat by tedy měli černoši jako vyjádření lítosti solidarity s bělochy zavražděnými černošskými rasisty a kriminálníky. Bělošský rasismus je mediální lež, respektive běloši v USA mají až 6x menší sklon k rasismu než černoši. Je dobře, že se mezi tím stádem klekajících ovcí najde někdo statečný, kdo nepoklekne - ne dokud nezačnou média pravdivě informovat o tom, že černoši jsou mnohem větší rasisté, než běloši, což je statisticky podložený fakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ico.crook

    No to nic moc Drew! 😱

    • Connor88

      Já mu fandím. Každý má právo cítit při pohledu na vlajku a poslouchání hymny co chce. A pokud to pro něj znamená něco víc než možnost vyjádřit gestem svůj názor k aktuální situaci, tak by ho neměli kritizovat. Takhle se jen dostáváme k tomu, že pokleknutí bude nutnost, protože kdo to neudělá je "..." (doplň si rasista/šovinista/terorista/... či cokoliv dalšího co bude aktuálně hýbat společností)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit