Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já mám Bratislavu jako město teda ráda, ale možná proto, že tam vždycky jezdíme za rodinnými známými. Nikdy jsem tam úplně nejela jako typický turista, ale památky jsem samozřejmě navštívila. Letos jsme se rozhodli jet na Slovensko na vánoční trhy a jsem moc zvědavá. Doufám, že mě Bratislava nezklame a třeba se tam za rok vrátíme.

  • To my jsem si udělali s přítelkyní výlet do Bratislavy hlavně kvůli koronakrizi, protože jsme nechtěli letět někam na druhý konec světa, kde bychom pak zůstali trčet kvůli nějakým dalším opatřením a určitě tohoto rozhodnutí nelitujeme. Bratislava je totiž moc pěkná a bez davů turistů jsme si to užili tak jako nikdy.

  • tomasperny

    Osobně teda do Bratislavy za nějakým konkrétním účelem. Třeba na Oktagon Bratislava. Ale jinak to město zase tak moc rád nemám. Jde mi o to, že tam vlastně chybí takové ty gastro atrakce pro střední třídu. Buď tady máte UFO a létající talíř nad Dunají, kde stojí oběd ale nesmysl, ale na druhou stranu tady pak máte hromadu fast food nesmyslů. Ale takové ty běžné restaurace mi tam tak trochu chybí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit