Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Jak kdy. Ono to nejsou dvě různé dovolené, ale spíše dva naprosto odlišné přístupy. Dovolená s cestovní kanceláří je fajn, protože se o vás postarají, máte kvalitní hotel a vlastně zaplatíte a pak už nic neřešíte. Dovolená po své ose je náročnější na plánování, ale je tam zase mnohem větší svoboda. :) 

  • Na vlastní pěst bych vydal asi jen po Evropě. Za prvé bych to odřídil, anglicky taky umím, takže sehnat apartmány na pobřeží jaderského nebo středozemního moře by nebyl problém. To si nechám v záloze, až budu mít rodinu. Teď mě láká exotika, musím to stihnout, dokud jsem bez závazků. Letos bych chtěl vidět Thajsko nebo Čínu. V dalších letech bych se rád podíval do USA nebo na Nový Zéland. Do těchto zemí jedině s cestovkou na poznávací zájezd, sami tu zemi nedokážete dokonale poznat, navštívit ty nejkrásnější místa a dozvědět se o ní spoustu informací. Být neustále v nejistotě, jak se kam dostanu, kde budu spát, to není nic pro mě. Chci si hlavně zájezd užít a přivézt si spoustu krásných zážitků. Už mám vybranou CK, která tyto zájezdy pořádá a je jedna z nejlepších.

    http://www.avetour.cz/vyhledavani/?inc=vyhledavani&destinace=202&typ= Podívejte se na jejich nabídku a určitě si také vyberete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit