Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Krete je krasne, ale.... Kdyz vam kolem hotelu neustale jezdi motorky, ktere si dopravnimi predpisy nelamou hlavu. Ty motorky si muzete zapujcit. Na vikend tam prileti bledi studenti z Anglie, kteri piji a more ani nevidi. Bledi prileti a bledi zase odleti. No hruza. Kretu jiz nikdy.
  • Za komousu jsem byla kazdy rok u more,cestovala po Praze,vystavy,kina,ledni revue...,bylo levne...Od podniku se jezdilo do divadla,byly vecirky,plesy,rekreacky,cast podnik platil,i detem tabory..Delali jsme vylety po okoli,jezdili plavat do bazenu,autobus zdarma od sokola,bruslit,tolik bylo akci,ze jsme vecer utahani padli spat.Ml.jsou o hodne osizeni,i o soudrznost rodiny,jsou sami,lide se uzavreli,neveri se nikomu,driv si ulice venku sesedla na zidle a klabosilo se...Jiz ani Vanoce se tak nedrzi,svatky,kvuli drahote,driv bylo vseho tolik,jidlo levne,vyber,nyni na pridel z letaku..apod.,sizeniny..Nyni je vse predrazene a je lepsi si uzit doma u reky apod.,nez nekam jet,vsude se to mlati a clovek si neni jisty,zda je venku bezpecno..Nejsou na nic penize,stezi na poplatky a jidlo...Tolik lidi nepoznalo vubec more,nemaji sanci financne,driv bylo vse levne,dostupnejsi,nyni je sama zlodejna,bez kvality,vse predrazene...Markety jsou fajn,usetri se cas...V kramech je o pul vse drazsi,ovadla zelenina apod.,po salamech litaji mouchy,musky po ovoci a lecos se musi hledat,po meste,kolikrat nemaji po 14 hod.uz pecivo..,zlate markety...
    • Za komoušů, jsem se k moři nedostal, do Prahy už vůbec ne, bylo levně, protože jsem Vám to platil a nic z toho neměl.
      Teď pracuji, protože musím uživit rodinu, nefňukám a dělám.
      Moře vidím každý rok a pokaždé v jiné zemi, chceme dohnat to co nám dříve nebylo dovoleno, jen těm červeným, teď se ženou už jen létáme, autem jezdíme jen po republice po krásech naší vlasti a všude jako by rozkvetla, nové fasády, opravené hrady, zámky nové zajímavé stavby, no krása.
      Na letáky a slevy nereaguji, kupuji si spíš dražší ale kvalitu.
      Do marketu už nechodíme spíš menší obchůdky, nekupujem dýl jak na 2-3 dny.
      Není teď vše ideální ale aspoň mám možnost se přizpůsobit, dřív to nešlo !
      *2*
  • Souhlas. Kdyby nebylo socialismu moře bych nikdy neviděl. Zato teď lidé ví co je exekuce, žebrota a prostě kapitalismus .
    • Hmmm. Za socialismu jsem byl celkem u moře 1x v Bulharsku . Teď jezdím 2x ročně k moři a 1x ročně na hory . Jo a na té Krétě je opravdu hezky ale většinou tam fouká silný vítr a moře j docela studené . V Turecku je to lepší .
  • Za socialismu bylo Bulharsko, Rumunsko, Jugoslavie za "hubičku" od ROH zdarma nebo se směšným doplatkem co si současní mladí lidé nedovedou ani představit a pokud bych si měl vybrat pláže tak Kréta na Bulharsko nemá ani náhodou. Je fakt, že tam vážili zmrzlinu ( byla pravá ) a nebo někde byly tzv. turecké záchody atd.
    • Od podniku v Bulharsku jsme bydleli u rodiny v dome a zkamaradili jsme se,ne jen s nimi..Jezdili jsme s nimi kocarem s konmi na diskoteky po okoli,vecer jedli s domacimi,prazene ryby,hrozn.vino,co se popinalo primo po pergole,popijeli Rakii,zlaty vres...,potapeli se v mori,kde byly velike meduzy jak talir..Mlsali zmrzku,Bulharsky se rekne sladoled,byla moc chutna.Jeste ze mam vzpominky na cestovani,nyni uz moc zde neuziju,je tu bida....Jezdim sice ven,ale ta listost,jak to tu vypada,jdem ke dnu,i moralne...Venku je o moc lip,levneji..,jina mentalita...
    • V Bulharsku bylo běžné , že kanalizace z hotelů vedla rovnou do moře ( Zlaté písky ). To byla špica plavat mezi použitými toaleťáky.
  • Ale Kréta je fakt náááádherná !!!!!! A stojí za to.
    • jen by mne zajimalo jestli má na krétě takouvou kampaň i česko *7*
  • byla doba kdy na to bylo, ale nemohlo se. teď mužem ,ale už na to nemáme *1*
    • Divil byste se co je v létě na Krétě Čechů .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit