Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Celkově máme rádi dobré jídlo a pití, ale taky máme rádi, když je ta dovolená i trochu aktivní, aby se to jezení trochu revanšovalo. A taky v poslední době máme rádi, když jezdíme ve více lidech než jenom v páru. Ne že bychom spolu nemohli být s jednou ženou sami. Naopak si pak ty chvíle o to více užíváme. Ale jako co si budeme povídat, více lidí znamená více zábavy. Hrajeme třeba rádi šipky. A kdybyste nevěděli něco o historii, tak šup sem.

  • ninuska748

    Jižní Morava je fakt geniální. :) Mám to tam hrozně rád. Pravidelně jezdíme sem do pensionu Florian https://www.pensionflorian.cz/ :) Je to tam moc pěkné ubytování kousek od Břeclavi a hlavně nedaleko od vody. Což oceňuji hlavně já, protože jsem takový vodní člověk. :) Ale určitě ne podvodník! :) Takže jestli chcete pěkné bydlení na Moravě, rozhodně doporučuji tam. :) 

  • Tak to my milovníci dobrého jídla, pití a ubytování určitě jsme. Toto léto jsme našli jedno super ubytování Pavlov, se jménem Pension Florian. Takže pro všechny, kteří se chtějí ubytovat na krásném místě kousek za Brnem, určitě zvolte je ...

  • Já tedy milovníkem takovýchto vymožeností jsem a mám velice zajímavý způsob, jak toho dosáhnout docela rychle. Chodím normálně do práce, ale žiji v ubytovně. Tím se mi značně pokrátí výdaje za bydlení nebo nájem a já si pak mohu o to více užívat život :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit