Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A vyjádření naší politické reprezentace vyzní asi přibližně takto : Vážení spoluobčané,k problému rozpadající se unie i přijetí eura máme naše neměnné a pevné stanovisko ať se díváme na problém z té,či onné stránky tak abychom vám řekli,víte my vám nepovíme ! (Už jste si pane kolego poslanče uklidil ty úplatky pořádně ?)Zaslechnuto mimo protokol !Co řveš Kalousku,ještě nás urna vymákne !
  • Pánové,z těch žárovek se ještě pěkně po.....Sic do dvouch let budou zakázány všechny halogeny.Jsem zvědav,čím se bude svítit na stavbách a jiných provozech.Aspon ta naše černá lůza bude mít lepší podmínky na sběr železa *1*
  • To Pišta,kdybych tě nazval pitomcem bylo by to pro tebe vyznamenání,ty jsi prostě ducha mdlého a zakrnělého.
  • Tak už se nám tady začínají hlásit estébáci, bolševici a různí další pitomci a spodina jako adepti na ten "odsun" do východních stepí. *1*
  • To Pišta, pro koho to tady píšeš,vypadá to jako by jsi chtěl čtenáře poučovat coby úplné voly,jenže je to právě opačně,superblb jsi ty a čtenáři s tebe mají legraci.
  • Tak kdy také vystoupíme? *1*
  • K jisté formě sjednocení Evropy přispěl císař římský a král český Karel, toho jména IV., blahé paměti, který r. 1348 také založil v Praze první universitu ve střední Evropě a učinil tak Prahu centrem středoevropské vzdělanosti. Český král Jiří z Poděbrad přišel v polovině 15.století s myšlenkou "Všeobecné mírové organizace křesťanských panovníků", což byla myšlenka sjednocení Evropy. Bohužel se mu ji nepodařilo prosadit. v r. 1918 Češi přispěli ke zničení Rakouské monarchie, která se mohla stát formou konstituční monarchie (jako je např. Velká Britanie) a být zárodkem budoucí evropské spolupráce (instituce EU místo v Bruselu a Strasburku mohly být v Praze, kde by také bylo sídlo rakouského císaře). Zničením Rakouské monarchie se rozdrobila střední Evropa na malé státečky, které se snadno staly kořistí nejdříve hnědého socialisty Schickelgrubera a poté rudého socialisty Džugašviliho, kteří se zpočátku dohodli na spolupráci a rozdělení Evropy, než se začali prát. Ta rudá nadvláda trvala osmkrát déle než ta hnědá a měla nesrovnatelně více devastující následky v důsledku toho, že ti nositelé rudého socialismu nebyli Evropané, ale mongolsko tatarští nájezdníci, potomci Hunů a chovali podle své asiatské mentality.
    Po všech těchto peripetiích se konečně podařilo ustavit EU, budoucí USE, tj. United States of Europe, Spojené stát evropské. Tím konečně byla zajištěna ochrana před divokými nájezdníky z východu, kteří se po staletí opakovaně a s různými úspěchy pokoušeli obsadit a vydrancovat Evropu. A otevřela se také cesta ke společné prosperitě. Bude to ovšem cesta dlouhá, namáhavá, vyžadující vyrovnat pracovitost, píli a hospodaření a tím životní úroveň v jednotlivých oblastech EU, budoucích USE, a zejména překonání lokálpatriotismu primitivů uzavřených myšlením ve svém podělaném slepičím dvorečku. Není ovšem vyloučeno, že někteří z těch primitivů budou společné věci škodit natolik, že bude nutné provést jejich "odsun" do východních stepí.
    • Do pěruna, to čučím jak vyoraná myš. Doufám, že jsi učitel a takovýma blábolama vymýváš děckám mozek. Překvapuje mě, že ještě po 22 rokách máš rudé rolety před očima. To musíš mít sakra blbej život.
  • dobře udělali. *2*
  • Je to tak řečený Petr (Pišta) je opravdu duševní mrzák, ale i tací jsou mezi námi, navíc trpí zvláštním druhem gamblerství které mu nedovoluje psaní na internetu přerušit.Pokud nenapíše několik blábolů je duševně neuspokojen a ani by neusnul,je mi ho chvilkama i líto.
  • Prvotní myšlenka o principu EU byla pouze o volném pohybu zboží a osob. A co se z toho stalo? Vemte si úsporné žárovky. Jsou plné rtuti a dalších jedovatých sajrajtů, ale rtuťový teploměr se zakázal právě kvůli rtuti. Všechno je to na hlavu postavený. Na Ostrově Svatého Bartoloměje mají aspoň rozum.
    • Bude zajímavé sledovat jak dlouho to bude trvat než někdo tomu Ostrovu Svatého Bartoloměje poskytne "bratrskou pomoc".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit