Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to já upřímně moc nějaké takovéto dovolené v zemích, které neznám moc rád nemám a spíše se raději podívám někam do Španělska nebo tak :) No a když už jsme u toho Španělska, tak jsem nedávno na této stránce zde objevila za fajn cenu různé věci, ale nejvíce mi mé oko přitáhla kolonka jménem Sagrada Familia vstupenky, tak se na to mrkněte, jestli vás něco takového zajímá.

  • No nevím jak vy, ale já se třeba tento rok podívám maximálně tak do Chorvatska a myslím si, že to tak udělají všichni, protože se nebude moc podívat kam totiž s tím, jak nám tady všechny hranice otevírají a zavírají jak závora když jede vlak :-) Těším se na Vás všechny tedy v létě v Chorvatsku! :-D

  • Zrovna před pár dny jsme s přítelkyní sehnali zájezd na ostrov Kos a už se moc těšíme. Nechci podcenit přípravu, a tak jsem si z https://jacestovatel.cz/media/co-si-vzit-na-dovolenou-k-mori-aby-vam-nic-nechybelo vypsal všechny potřebné věci, které budu u moře potřebovat, přecejen si pobyt chci užít, takže bych nerad sháněl náhradu za něco co jsem si zapomněl vzít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit