Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My pořád uvažujeme o tom si chatu postavit. Máme na to totiž krásný pozemek, akorát se nám nějak nechce do stavebních povolení atd... Řešil jste někdo mobilní dům jako chatu? Máte s tím zkušenost? 

    • No také jsem o tom doma s manželem uvažovala. Když si to pak ale vše propočítáte, tak ono se to zase až tak moc úplně nevyplatí. Tedy nejen z hlediska ceny, ale taky z hlediska toho jak dlouho to pak trvá vše. No nakonec to  u nás dopadlo tak, že jsem s manželem objednala chatu na kolech. Je luxusní, dá se využívat celoročně a hlavně je soběstačná na solár. 

      • Chatu na kolech? Něco na způsob maringotky? Nebo co bych si pod tím měl teda představit? Můžu se zeptat, od koho ji teda máte? Kde bych se na to mohla podívat? 

        • Jo jo, přesně. Však se určitě podívejte na chatu na kolech https://www.bayaya.cz/portfolio/nirvana/ Najdete tam fotografie a kompletní informace. Na stránkách mají kompletně vše. 

  • Ahoj, my si letos na týden pronajali chatu s našimi kamarády. Byla to krásná chata přímo na sjezdovce. Všechno bylo perfektní, až na příjezdovou cestu. Ta byla ve strašném stavu. Manžel tam dokonce píchnul pneumatiku . Musel si koupit nové. Byl pěkně naštvaný a řekl, že tam už nikdy nepojede. :-(

  • ninuska748

    Dlouho jsme pronajímali, respektive moji rodiče, až jsme koupili pozemek v Krušných horách, na kterém vyrostla krásná moderní dřevěnice. Teď ji užíváme vlastně čtyři rodiny. Někdy se tam na víkend potkáme, ale většinou to domlouváme tak, abychom tam měli vzájemně soukromí. Je to skvělý relax. Je to kousek od lesa, takže má člověk naprostý klid. A když vyleze na ráno na balkon a vidí pasoucí se srnky, tak to je romantika jak blázen! :) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit