Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Jako nemám s tím sebemenší problém. Vlastně jen takový, že malá dámská peněženka mojí ženy teď šetří spíše na pleny a sunary než na nějaké velké dovolené. A já ji v tom plně podporuji. Miminko má prostě přednost. Ale jako vnitřně cítím, že po čtyřech letech (Covid a pak dítě) by to fakt nějakou dovolenou chtělo, takže letos naplánujeme alespoň něco po České republice.

  • ...v soucasne dobe diky cenam jednou za 5let? odkud jste? a co mate za auto? cena benzinu tam i u nas skoro stejna.... *3*
  • Ano popis článku sedí,kdybych byl mlád tak se tam hned odstěhuji jako to udělala Zagorová s Margitou,kdy si tam koupily byt,který je vyšel levněji než se prodávají u nás.Tak je to se vším.Vzpomínám na překrásné doby ,kdy jsem toto město navštěvoval minimálně 4x ročně autem za slušnou cenu benzinu,který byl v NDR kvalitní a ještě levnější.Mám tam spoustu přátel,ale za předražený benzin i železniční dopravu pro dva je můžu navštěvovat tak jednou za 5 let.Názor na EU mají stejný a geniální kurz podhodnocené koruny geniálními soudruhy z Prognostického ústavu taky.Co k tomu dodat.při oblékání zboží z NDR jsou již jen vzpomínky,ale pravda je,že šunty jako tady se tam neprodávají ani nyní.Nejsem staromilec,vždy jsem se díval dopředu a někdy mám pocit,že demokraty po česku jsem byl hozen o 100 let zpět.Rád bych tam opět jezdil na ty krásné vánoční trhy bez zlodějů .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit