Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Na Gutštejnu jsme ještě nebyli, ale díky za tip. My máme teď čerstvou zkušenost s Prachovskými skalami, Humprechtem, Kostí a Sobotkou. A skvělé je taky údolí Plakánek. Jen to chce trochu lepší boty do přírody. Počítejte s tím, že se trochu našlapete. Ale dá se to úplně v pohodě zvládnout. :) 

  • troooujle

    Na jaro se už moc těším a nejvíc právě na výlety s  manželem a dětmi :) Říkali jsme si, že bychom si udělali výlety po Čechách, které máme moc rádi a spojili jich několik dohromady. Dostali jsme tip na web https://www.daen.cz/cesko a jsme za to moc rádi. Už máme vybráno a díky možnosti se podívat na kolik by nás vyšel pobyt, už víme, kde bychom chtěli být ubytováni.

  • ivanka386

    Já jsem letos vyrazial skoro na čtrnáct dní na jaře do přírody. Využil jsem toho, že jsou otevřené okresy, takže jsem vzal vybavení do přírody a vyrazil na týden pod stan podél údolí Krounky, Toulovcovy Maštale a celkově se mi líbí ta oblast kolem Proseče, Nových Hradů, Zderaze a Perálce. Navíc tam odsud kousek pochází moje mamka, tak jsem si zavzpomínala na dětství u babičky. :) 


  • Dobrý den. My jsme teď byli v Krušných horách tu https://www.honourandgrace.com/cs/

    A to mohu jedině doporučit...moc pěkné :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit