Zprávy | Tiscali.cz
  • Zpravodajství
  • Magazín
  • Ekonomika
  • Sport
  • Cestování
  • Ženy
  • Tiscali.cz
  • Zprávy
  • Sport
  • Ženy
  • Cestování
  • Games.cz
  • Profigamers.cz
  • ZeStolu.cz
  • Osobnosti.cz
  • Karaoketexty.cz
  • Úschovna.cz
  • Nedd.cz
  • Moulík.cz
  • Fights.cz
  • Dokina.cz
  • CZhity.cz
  • Našepeníze.cz
  • StartupInsider.cz

Přejít na výpis diskuzí

Vatikán: Obří vánoční smrk

8.10.2026  | red
žádný komentář
Vlákna Doporučené Podle času S mojí účastí (0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit

Mohlo by vás zajímat

Válka na Ukrajině
Kuriozity
Fotbal
Úmrtí
Dějiny a fakta

Doporučené články

• Má to opravdu smysl? Patrik Kincl nechal nahlédnout do své hlavy
  • Co lidské oko nevidí: AI čte z běžného mamogramu budoucí riziko rakoviny prsu
  • Matematika v epicentru: nevydaný model OpenAI tvrdí, že posunul stovky otevřených problémů
  • Nový český televizní kanál zdarma: Naladíte ho už v devíti krajích
  • Šafrán, rybí tuk a kurkuma na depresi: co ukázalo srovnání 44 doplňků
  • Žádná chemie: Pro trávník bez pampelišek a plevelu je kriticky důležitý jeden krok právě na podzim
  • Jen jeden normální člověk. Karlos Benda reaguje na výběr potenciálních soupeřů
  • Fanoušci šílí a hledají skryté vzkazy: Taylor Swift vydala očekávaný vizuál k Patient Zero
  • Neuvěřitelná sledovanost Chalupářů: Premiéru vidělo 93 % diváků, režisér se jí přitom bál
  • Myslela jsem, že mám dokonalé manželství. Jedna složka v jeho počítači mi zbořila celý svět
  • Zahradnice ze Zubří učí žáky hnojit rajčata droždím po babičce. Její sazenice plodí třikrát déle než sousedům
  • Ani mokasíny, ani lodičky. Ženy po šedesátce letos do divadla nosí 1 typ bot, ve kterých vydrží celý večer
  • Kuličky z alobalu překvapivě najdou uplatnění v pračce. Hospodyně se podělila o neskutečný fígl
  • Přes 300 Ukrajinců z volyňské tragédie naházela Armija Krajowa do masového hrobu. Polsko je teď povolilo najít
  • Kolik si vydělá kuchař na zaoceánské lodi za 1 měsíc? Po přepočtu na koruny vám spadne čelist
  • Pohádkový test z českých filmů: Známé pohádky provázejí celé generace
  • Tohle stálo na kredenci skoro v každé kuchyni v ČSSR. Kdo to po babičce nevyhodil, může dnes dostat i 3 000 Kč
  • Internet chtěl moderní Citroën C15, ale značka vzkřísí jinou legendu. Bude elektrická a překvapivě dostupná
  • Tento 1 přístroj v koupelně sežere za rok víc proudu než lednice. Češi ho přitom nechávají v zásuvce nonstop
  • Dejte vejce na 1 místo v lednici a vydrží čerstvá až 35 dní. Češi je pořád cpou do dveří

O kom se mluví - Osobnosti.cz

• Andrej Babiš
  • Petr Pavel
  • Hana Zagorová
  • Kazma Kazmitch
  • Kim Kardashian
  • Karlos Vémola
  • Marek Ztracený

Tiscali.cz | Zprávy | Sport | Ženy | Cestování | Games.cz | Profigamers.cz | ZeStolu.cz | Osobnosti.cz | Karaoketexty.cz | Úschovna.cz | Nedd.cz | Moulík.cz | Fights.cz | Dokina.cz | CZhity.cz | Našepeníze.cz | Srovnám.cz | StartupInsider.cz

Nejčtenější články

Podivný konec Ebena a Kostkové: Promluvil tanečník, který s nimi prošel 5 řad

Podivný konec Ebena a Kostkové: Promluvil tanečník, který s nimi prošel 5 řad

Konec namáhavého drhnutí sprchového koutu. Action má v akci sprej, který se po použití nestírá

Konec namáhavého drhnutí sprchového koutu. Action má v akci sprej, který se po použití nestírá

Zútulněte obývák na podzim. Action má v akci doplněk za pár korun, který promění pohovku

Zútulněte obývák na podzim. Action má v akci doplněk za pár korun, který promění pohovku

Pevná litina za pár stovek: Action prodává hrnec sedmnáctkrát levněji, než kolik stojí značkový

Pevná litina za pár stovek: Action prodává hrnec sedmnáctkrát levněji, než kolik stojí značkový

Kýbl a ždímání hadru vás už nebaví? Action nabízí parního pomocníka od Leifheitu za bezkonkurenční cenu

Kýbl a ždímání hadru vás už nebaví? Action nabízí parního pomocníka od Leifheitu za bezkonkurenční cenu

Nejnovější články

Nový český televizní kanál zdarma: Naladíte ho už v devíti krajích

Nový český televizní kanál zdarma: Naladíte ho už v devíti krajích

Žádná chemie: Pro trávník bez pampelišek a plevelu je kriticky důležitý jeden krok právě na podzim

Žádná chemie: Pro trávník bez pampelišek a plevelu je kriticky důležitý jeden krok právě na podzim

Trump si moc šancí, že by letos získal Nobelovu cenu za mír, nedává

Trump si moc šancí, že by letos získal Nobelovu cenu za mír, nedává

Myslela jsem, že mám dokonalé manželství. Jedna složka v jeho počítači mi zbořila celý svět

Myslela jsem, že mám dokonalé manželství. Jedna složka v jeho počítači mi zbořila celý svět

Úřad EPPO obžaloval čtyři lidi za daňový podvod se škodou 4,8 miliardy Kč

Úřad EPPO obžaloval čtyři lidi za daňový podvod se škodou 4,8 miliardy Kč

O nás

• Kdo jsme
  • Kontaktujte nás
  • Inzerujte s námi
  • Technická podpora
  • Cookies
  • Osobní údaje
  • Etický kodex

Tiscali.cz je český zpravodajský portál, na kterém najdete zprávy z domova a ze světa, sport, finance nebo servis s předpovědí počasí. Mezi oblíbené služby patří i e-mail zdarma.

© 2026 Tiscali.cz | TISCALI MEDIA, a.s. | Člen skupiny DIGNITY, s.r.o. | Kontakt | O nás | Kodex