Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na blbost - nebo neumění či nezkušenost - se doplácí.
    To se k naší lítosti stane i pražské ZOO. Už více jak patnáct let se tu minimálně jednou týdně schází taková náhodně vzniklá společnost "majitelů" vnoučat - pražáků či pražaček , majitelů opencard, dříve starých "síťovek" s právem vstupu za 1 Kč.
    Pravidelně je to průměrně tak deset důchodců s 12 - 20 vnoučaty většinou předškolního nebo školního věku - do té páté třídy. Někdy víc, někdy míň, jak to komu vyjde, ale pravidelnost a průměr jsou zachovávány, protože těch znajících se a docházejících důchodcův je násobně víc. Návštěvy jsou většinou podle počasí půl- až celodenní, někdy odpoledně dorazí i další členové rodin. Stravujeme se z části v zařízeních zahrady, u pivka posedíme pravidelně 1x - 2x denně, děti zatím vytěžují dětská zařízení, lanovku atd.
    Takže pane řediteli a magistrátní "obchodníci" spočítejte si, o kolik ročně zahrada přijde, když jen těhlech pár desítek důchodců se svými vnoučaty a příbuznými přestanou pravidelně do zahrady docházet. A takových sociálních partiček je tu celá velká skupina. Víme třeba o maminkách na mateřské atd. A my všichni přestaneme za nových ekonomicky nesmyslných tarifů do zahrady s rodinami pravidelně chodit. Možná mladí sc dětmi jednou za rok. Ale volný čas budeme s vnoučaty určitě trávit jinde a rozumně levněji.
  • Platy nižší, ceny se všude zvedají, kdo je mladý - pryč z této zkur.... země.
  • Zdrazovat to neni umeni to umi kazdy blbecek. Ale jak to tak vidim tak cim vetsi vzdelani tim vetsi blbec a clovek ktery se jen honi za penezma nema co na svete delat. Casem to lidem dojde a prachosprosty lid je vymyti. A to se stane jen staci zapatrat nebudu to prozrazovat naco kdyz jsou tak vzdelani a chytri.....
  • Do ZOO né!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jen všichni zdražujte, darebáci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit