Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podívejte se na srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde si hned v úvodu vyberte pojištění, které chcete srovnávat. Po vyplnění pár údajů uvidíte hned nabídky pojišťoven, ze kterých si můžete vybírat. 

  • Nedívala, to jsem nikdy nepoužívala. Opravdu se tam dá sehnat výhodněji? Se kterým srovnávačem pojištění máte zkušenost? 

  • Dívala jste se třeba na srovnávač pojištění online? Dá se tam sehnat výhodně nejen cestovní pojištění, ale i ostatní. Já jsem takhle už sjednávala právě cestovní, ale i pojištění domu a auta. Během pár kliknutí vždy uvidíte aktuální nabídku pojišťoven a nemusíte nikam chodit. Pojištění pak můžete celé vyřídit online. 

  • Já jsem před koronou hodně cestovala. Teď jsem v podstatě dva roky nikdy nebyla. Chci zase začít jezdit. Máte někdo prosím teď přehled, ve které pojišťovně si zařídit výhodné cestovní pojištění? 

  • Kam by všichni pořád jezdili? Všichni kupují zájezdy někam k moři, na ostrovy, exotika a tyhle srandy a já to prostě nechápu. Jestlipak si tito lidé někdy zkusili vyrazit jen tak někam k jezeru, do hor nebo lesů v naší krásné zemičce. Můžu vám říct, že takové  ubytování Pavlov mi přišlo mnohem lepší, než kdyby to byl hotel v Dubaji. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit