Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rado93

    Můžete s těma Rusákama dát pokoj? Nebo tady bují nějaké proruské smýšlení? 

  • Váhové kategorie v bojových sportech jsou největší nesmysl. Jen proto, aby se z toho dalo vytřískat více peněz ve více zápasech "jakože v rozdílných kategoriích". Je to jak se dívat ráno jak perou malé děti na pískovišti a pak odpoledne na větší kluky. 

    Copak někdo řeší např. výškové kategorie při skoku do výšky? Prostě lidi s výškou metr šedesát nikdy nebudou nejlepší ve skoku do výšky a stejně tak někdo se 70kg "nepřepere" někoho se 150kg. Ne všechny sporty/disciplíny jsou holt pro každého. 

    Co z toho že je někdo "nejlepší v pérové váze" když v reálném světě je to prostě (z hlediska souboje) prostě podprůměrný malý týpek kterého i přes jeho trénink a nasazení sundá daleko méně trénovaný borec jen kvůli své několikanásobně větší tělesné konstituci (viz tenhle případ nebo takový Erich Esch (Butter Bean). Prostě máme mistra světa ve skoku do výšky, v hodu kladivem apod. (nikdo, žádný jiný člověk neskočí nebo nehodí výš a dál) a měli bychom mít "nejlepšího zápasníka/boxera" tzn. takového kterého nikdo jiný nedokáže porazit a ne spoustu "mistrů" v kategoriích co pár kg navrch

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit