Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Řekl bych, že je myšleno rozkliknutí obrázku přímo v článku, který tě nejdřív hodí na stránku s galerií a až tam si můžeš oetvírat detail v lightboxu.
  • bizi
    je to v planu, ale ukolu je jak ..... proste hodne
  • bizi
    opraveno
  • bizi

lightbox obrazky (presneji fancybox)

Nepochopil jsem v cem je problem. Na prohlizeni obrazku v galerii(detailu obrazku) se pouziva lightbox (po kliknuti na "Zobrazit v originální velikosti" se ukaze zvetseny obrazek (do velikosti okna) a sipkami nebo mysi listujete ve fotkach. Zadne nove okno se neotevira. Do noveho okna se oteviraji obrazky pouze v pripade, ze se jeste nedocetla cela stranka a lightbox jeste neni aktivni.
  • oin.odin

Během víkendu jsme přidali na Games.cz možnost editovat vlastní příspěvky v diskusích pro registrované...

OK i keď už tuším že mi nik neodpovie predsa sa spýtam ... plánujete urobiť niečo s prezeraním obraznou v článkoch načítanie separátnej stránky je trochu "na levačku"
  • Během víkendu jsme přidali na Games.cz možnost editovat vlastní příspěvky v diskusích pro registrované...

K editacim bych mel vaznou pripominku - jako neregistrovany uzivatel mohu editovat prispevky VSECH neregistrovanych uzivatelu, ne pouze ty sve (resp. ty psane z me IP adresy). To povazuji za zasadni nedostatek. Tedy pouze v pripade, ze jsem neobdrzel nejaka specialni adminska prava (o kterych nevim), ale hadam, ze to nebude ono *2*
  • Vývoj Duke Nukem Forever netrval tak dlouho kvůli snaze o tvorbu dokonalé hry. Prostě to 3D Realms...

doufam že už konečně víde Duke Nukem Forever, moje první hra na PC byla Duke Nukem 3D tak jsem hroznej fanda téta hry věřim že gearbox to dotahnou a udělaj z toho nejlepší hru která je dlouho ve vyvoji !!!!!!! a jestli příští rok opravdu víde Duke Nukem Forever tak to bude znamení této hry rok 2011 očekavanej hry od jejího vyvoje po dlouhých skoro 13 letech !!!!!!!!!!!!!!!
  • Drom

Během víkendu jsme přidali na Games.cz možnost editovat vlastní příspěvky v diskusích pro registrované...

same lepsi featury :) uz se z toho pomalu ale jiste klube solidni web *5* jeste ten volitelny skin (cerne na bilem) a budu uz prakticky spokojen *2*
  • Už jen chvilku trvající akce- Bioshock za necelé 2 dolary!!

Tak jsem zjistil, že nakupovat lze pouze v těchto zemích: U.S., Canada, U.K., Germany, Italy, France, Mexico. Není problém si udělat účet s bydlištěm v této zemi, ale problém je v autentifikaci kreditky, která musí být také z těchto zemí, takže není žádná šance zde něco koupit. Děkujeme za nic Microsofte.
  • No vidíš, já po strastiplným instalování toho podivnýho Marketplace klienta zjistil, že: "Váš region není podporován" Takže jsi se dostal o krůček dál *1* Už to mám zase odinstalovaný, takovýhle "služby" si můžou strčit někam...

Pic, potrebuju poradit k tem akcim MSLive. Dneska tam je AoE3 za paradnich 10 centu. No zajimalo by me jaka je to distribuce. Jako je mi jasny, ze je to digitalni, ale to si stahnu pak primo pres MSLive nebo jak to funguje, ma nekdo zkusenosti?

To by mě taky zajímalo. Celý nadšený jsem si chtěl AOE III koupit a jediné čeho jsem se dočkal je hláška: Je nám líto. Tato nabídka platí pouze pro majitele zlatého členství služby Xbox LIVE.
  • Sony chystá 12.12.2010 odhalit něco velkého.

Ty jo, kez by to tak bylo zrusene The Getaway nebo Eight Days! Samozrejme i Uncharted 3 beru vsema deseti, ale na prvne dve jmenovane hry jsem se moc tesil a nikdy nevznikly!

Akce na Games for Windows pro neděli je Age of Empire III za 10 centů. Dobrá motivace, proč tu službu zkusit, jenomže Microsoft to posr*l a přestože tvrdil, že Live se spustí na PC i Xbox pro ČR současně, Marketplace pro Česko nefunguje. Má někdo nápad, jak tam tedy teď nakupovat? Lze využít Microsoft body z Live?
  • EA: Crysis či Bad Company 2 vypadají na OnLive stejně dobře jako na nejvýkonnějších PC sestavách.

Tak teď jsem to vyskoušel a musim uznat že to fakt funguje, ale s tou kvalitou to zase tak žhavý neni. Kdybych měl starý pc tak je to úžasný, ale zajímalo by mě kde přišel na to že to vypadá stejně jako na pořádnym PC. *7*
  • Krátkodobý OT: Vyplňte prosím našemu kolegovi krátký dotazník pro jeden projekt. Díky

Jeee, ja tam vsechny odpovedi vyplnil nepravdive. Snad to nebude moc vadit...
  • Plná instalace Gran Turismo 5 trvá 40minut a zabírá 6.4Gb.

6.4 Giga za 40 minut? To se snad ani neda komentovat. :) Ti Polyphonaci si z nas delaji p...
  • Plná instalace Gran Turismo 5 trvá 40minut a zabírá 6.4Gb.

No to je pekna instalace :-)
  • Úpravy na Games.cz pokračují, některé jsou vidět více, některé méně. Například jsme přidali...

amaterka grafika, amaterska usability
  • Dnes večer zveřejníme videorecenzi Call of Duty: Black Ops od Lukáše Grygara. Těšte se na další...

Jojo stará radekce levelu + jáma pekel Dana Vávry = games.cz :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit