-
Relativně nové gameplay video z Dragon's Dogma
http://www.youtube.com/watch?v=NrCiV4LOYk4
No co říct, hra vypadá prostě skvěle.
(Zdá se mi, že toto tu ještě nebylo.) -
-
Taky se mi to zatím líbí jak sviňa. Na japonskou hru to má nevídanej feeling "západní fantasy". Snad to bude na PC.
-
-
Jj :-) taky doufám..
-
Snad hej.
Tak CAPCOM u spousty her nakonec PC verzi vypustí, byť třeba se zpožděním. Navíc Dragon's Dogma je na MT Frameworku a podle wikipedie: Games using the MT Framework are originally developed on the PC and then ported to the other 2 platforms.
Takže by neměli mít problém s nějakým portováním.
-
-
-
Crytek se pokoušel do Crysis 2 přinést podporu PS Move, ale nakonec od něj upustil, protože by...
jo jo kdo umi umi, kdo ne sere na to... komplikovane ovladani, spatna vymluva.. jestli je ovladani podobne jednicce tak by to slo udelat podobne jak to bylo na pc... -
Kim Cong Un je asi herni fanousek
http://zpravy.ihned.cz/svet/c1-59358050-kldr-vytvorila-nove-propagandisticke-video-v-klipu-hori-obama-i-americti-vojaci
Schvalne jestli poznate hudbu z videa. Ale zase musim uznat ze maji herni vkus. -
-
Noah Caldwell-Gervais - Důkladný pohled na Mafii (1 hodina, 45 minut)
https://www.youtube.com/watch?v=0lestiMZ4qk
Doporučuji i jeho videa o Mass Effectu a Baldur's Gate -
-
A k čemu je to dobré...?
-
-
Battlefield 4 - problem pri instalaci
Ahoj, koupil jsem si diskovou verzi teto hry, pri spusteni autorunu z dvd se mi ukazala tabulka se 3 kroky: 1)naist.Origin, 2) prihlas se nebo registruj, 3) naistaluj bf4. Prvni dva kroky jsem udelal bez problemu. Ale pote, kdyz jsem znovu najel na dvd, ukazala se stejna tabulka a pri kliknuti na pokracuj, tabulka zmizi, asi na 3 sek. se ukaze, ze nacita cdromka a dal nic. Po zadani klice nakonec hru stahuju z originu, ale bohuzel, bydlim v prdelakove a tech 26gb se mi stahuje 10 hodin (jsem za pulkou). V originu jina moznost neni, pouze "stahuj". Myslite, ze je problem v dvdcku? Nebo je to neco jineho? Mam zkusit reklamaci? Diky za odpovedi :) -
-
A to ještě netušíš, že až to nainstaluješ, bude ti po 20-30 minutách zamrzat.
-
Ty starší mechaniky neumí číst novější DVD. Navíc pokud tvoje mechanika neumí vysokokapacitní DVD přehrát, tak je to problém. Zkusil bych si zjisit, co tvá mechanika umí přehrát a pak to řešil reklamací. Mě takto nešlo SW TOR, po výměně mechaniky (zapujčená) to už šlo. Ale může být i jiný, skrytá závada. Ale zkusil bych všechno no.
-
Někteří hráči se u PC verze Battlefield 4 potýkají s prblémy, které činí hru téměř nehratelnou. DICE...
Mně to taky nešlo nainstalovat z těch DVDček, tak jsem vytáhl DVD mechaniku a rozdupal jsem ji, ale až potom jsem zjistit, že to bylo nejspíš těma DVDčkama, který jsou prý od EA vždy v hrozný kvalitě, takže asi tak. 26GB jsem pak sosal něco málo přes 2 hodiny. -
Hmm, to bude zapeklity problem doporucuji zkusit technickou podporu... tady ti asi nikdo moc neporadi. *7*
-
26giga na dvd a odkud ze to ses? tam mate ty dvd asi nafukovaci *5*
-
-
Po instalaci neco kolem 30. *15*
-
ma to tri dvd, celkem 24,5 gb.
-
Tady se někomu zachvilku zhroutí svět *1*
-
-
-
Majoru Nelsonovi se nelíbí přezdívka Xbone, kterou mnozí zlomyslně nazývají next-gen konzoli firmy Microsoft...
bleskaři, zase je to špatně. fakt si to po sobě čti...
edit: tak dobrý, něco bylo opraveno, ale zůstalo tam "neúctivé" -
Wii U má nový slogan -> "Together, Better".
koukam, ze se nintendo neumi ubranit sexualnimu/fekalnimu humoru.