007: First Light představí vůbec nejmladšího Bonda a vezme vás na úplný začátek
-
Vypadá to dost dle očekávání, vlasatej agent 47 s větší porcí příběhových cutscén. Ani úžasné, ani příšerné, uvidíme, po zkušenostech IOI s Hitmanem se dá očekávat minimálně nějaký slušný standard hratelnosti. Za mě jen škoda, že to nezasadili do minulosti, aby to byl skutečně Bond z knih a ne jen jeho volná adaptace.
Btw, "trailer výše" znamená co? Protože jediné, co mi v tento moment v článku hraje je reklama v textu. V hlavičce je jen obrázek s tím jak se šklebí. Něco mi říká, že vám to cmsko dost háže klacky pod nohy :)
-
-
Vypadá to na akčnější hru než Hitman. Ale u Bonda bych čekal, že bude i komunikativnější než 47. V cutscénách je ukecaný dost, ale kdyby se to promítlo i do hratelnosti, mohlo by to být zajímavé (volby v dialozích, konverzační minihry, když chceš NPCčko k něčemu přesvědčit...)
-
-
Akčnější určitě jo, ale tak snad to bude vyvážené a stealthu tam bude taky dost - a v obou případech se dá na Hitmanovi stavět :)
Taky bych se asi vsadil na větší množství menších a místy přímočařejších map, přeci jen aby Bond trochu víc drandil po světě.Dialogy s volbami by mohly být zajímavé, trochu se bojím, že to nechaj jen na cutscénách.. Ale, třeba nás překvapí, pozítří v noci je IOI Showcase, mohli by ukázat i gameplay :)
-
-
Ale fuj, cms nějak poslední dobou více zlobí. Naštěstí nás hlídají bdělé oči. Opraveno, díky! :)
-
-
Vypadá to velmi hratelně! Rozhodně házím do seznamu přání. Teď se ale nejvíce těším na Stellar Blade, The Alters, Death Stranding 2, Mafia: Domovina, Metal Gear Solid a hlavně Hell Is Us. Demo HIU je parádní. Je toho prostě kotel. Pořád je co pařit. Nechápu lidi, co si nedokáží vybrat a doslova nic jim není dobré...
-
Nic moc ..
-
Uncharted z agentskeho prostředí... Proč ne, vypada to dobře. Jen doufám, že se to přece jen od Uncharted odliší trochu víc, než jak nám prezentuje trailer.
-
-
Me to spise pripada jako trochu akcnejsi Hitman, s par pridavky jako automobilova honicka kolem. Takze bych i vzhledem ke studiu cekal spise nejaky takovy zazitek, nez Uncharted. :)
-